Dodaj do ulubionych

Glyco - A 12%

IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 14.09.04, 16:59
Czy któraś z Was stosowała ten kosmetyk, a jeśli tak to jakie daje
rezultaty?
Obserwuj wątek
    • Gość: anja Re: Glyco - A 12% IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 18:08
      ja stosuje od ok miesiaca i jestem zachwycona mam o polowe mniej zaskornikow
      Polecam z calego serca :)
      • Gość: madzia Re: Glyco - A 12% IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 14.09.04, 18:25
        Jestem ciekawa czy nie podrażni za bardzo mojej dość wrażliwej, skłonnej do
        wyprysków cery?
        • Gość: justy Re: Glyco - A 12% IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 14.09.04, 18:28
          podrażni. ale w większości przypadków takie podrażnienie da sie przeżyć i
          zmniejsza sie po pewnym czasie.
    • Gość: karola Re: Glyco - A 12% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:02
      ja tez uzywam przez pierwsze dwa tyg bylo super potem zaczelo sie chyba to
      pogorszenie stanu ktore jest dosc czesta reakcja-bo skora sie oczyszcza,w sumie
      juz drugi tydzien wyskakuja mi jakies pryszcze ale licze ze to tylko okres
      przejsciowy i potem bedzie juz tylko lepiej,ja slyszalam bardzo wiele
      pozytywnych opinii na temat tego kremu:)
    • Gość: biedronka Re: Glyco - A 12% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:28
      Up, up, mam pytanko!
      Jak zabezpieczacie cerę przed /jeszcze niezłym bądź co bądź/ wrześniowym
      słońcem? Jakim krem z jakim filtrem do Glyco-A?
      Kupiłam ten krem miesiąc temu ale trochę się słońca boję i czekam na jakieś
      listopadowo-jesienno-chmurzaste klimaty, bo ponoć przebarwień można się
      dorobić?
      I jeszcze - czy smarujecie CAŁĄ twarz? Czy okolice oczu też?
      • Gość: oooooo Re: Glyco - A 12% IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 20:37
        ile kosztuje ten krem? i jakiej jest firmy?
    • Gość: oooooo Re: Glyco - A 12% IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 20:40
      juz sobie znalazłam!
      Stosowałam Normaderm Vichy i mi nie pomógł:( i teraz zastanawiam się głeboko
      nad kupnem jakiegoś droższego kremu! Co prawda Normaderm jest prawie o połowe
      droższy ale 40zł to i tak nie jest mało
    • ruda_80 Glyco A a przebarwienia 15.09.04, 10:39
      Czy glyco A rozjaśnia przebarwienia, takie po krostkach po trądziku??
      • Gość: madzia Re: Glyco A a przebarwienia IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 15.09.04, 11:59
        Słyszałam, że dobrze radzi sobie ze śladami po trądziku, ze zmianami
        pigmentacyjnymi, rozszerzonymi porami, zaskórnikami, drobnymi zmarszczkami.
        Chyba więc warto spróbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka