Gość: mm IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.05, 11:27 Co sądzicie o kosmetykach do pielęgnacji łosów Matrix? Ja chciałabym swoje włoski jakoś zregenerować co polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_80 Re: Loreal - Matrix 04.02.05, 11:44 Używam maski wygładzającej z serii Sleek Look (pomarańczowa). Wczoraj kupiłam szampon z tej serii ale nie zdążyłam go jeszcze użyć. Bardzo polecam tą maskę. Włoski faktycznie wygładzone, błyszczące i ogólnie poprawiła się ich kondycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: Loreal - Matrix IP: *.crowley.pl 04.02.05, 12:15 Używam tej samej serii - wygładzającej i jestem bardzo zadowolona. Mam rozjaśnione włosy, co troszkę je zniszczyło, ale Seek ładnie je wygładza i wyglądają zdrowo. Używam szamponu i odżywki z tej serii. Ponoć serum do końcówek też jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Loreal - Matrix IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 04.02.05, 12:24 A macie może porownianie z Kerasilkiem Goldwella? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Loreal - Matrix 04.02.05, 13:39 Niestety nie. Ale dla Matrixa zrezygnowałam z Power Mask i Hydro Mask Welli SP Odpowiedz Link Zgłoś