Dodaj do ulubionych

dobry lakier do włosów

IP: 62.89.119.* 14.06.02, 11:20
Poszukuje dobrego lakieru do włosów, delikatnego, takiego co nie skleja włosów,
ale trwałego, i może o delikatnym zapachu, a nie takim bardzo perfumowanym.
Wypróbowałam juz duzo lakierów, ale nie trafiłam jeszcze na TO COŚ.
Co radzicie?

Aha włosy mam półdługie, do ramion, cienkie i delikatne.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mari23 Re: dobry lakier do włosów 14.06.02, 11:25
      Polecam Fructis Garniera i Timotei. Ja lubie, bo nei robią z włosów skorupki
      (jeśli chodzi o timotei to na początku jest takie wrażenie ale po kilku
      minutach włsoy robią sie miękkie, a mimo to utrwalone), ale z doswiadczenia
      wiem, zę to co dla jednych dobre, dla innych wcale być nie musi. Musisz
      popróbować i wybrać to co najbardziej Ci odpowiada.
      • Gość: myrka Re: dobry lakier do włosów IP: 194.242.42.* 17.06.02, 14:16
        dla mnie Timotei to straszliwa pomylka, jest ciezki, mokry a po nacisnieniu
        wydobywaja sie z niego wielkie krople lakieru zamiast mgielki;
        polecam Wellaflex, jest naprawde leciutki i trwaly
    • Gość: Vera Re: dobry lakier do włosów IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 11:33
      Dla mnie jest dobry Welli z serii Design
      • Gość: rossa Re: dobry lakier do włosów IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.06.02, 11:44
        A dla mnie jest dobry L'Oreal do włosów farbowanych z filtrem UV.
        Zupełnym ideałem (ale kilka razy droższym) jest lakier z serii profesjonalnej
        L'Oreala.
        • Gość: Izabella Re: dobry lakier do włosów IP: *.vgernet.net 15.06.02, 22:17
          Ja polecam lakier firmy REDKEN nr18 lub troszke mocniejszy nr20.
          Wlosy sie trzymaja, a nie czuc ze uzylo sie lakieru. Nie wiem tylko czy firma
          ta dostepna jest w Polsce.
          • Gość: kasiulek Re: dobry lakier do włosów IP: 195.145.215.* 15.06.02, 22:43
            Ja co prawda lakierow do wlosow nie uzywam, ale slyszalam duzo pochlebnych
            opinii o lakierze Elnett L'Oreal
            • Gość: mysia200 Re: dobry lakier do włosów IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.06.02, 16:14
              Redkena nie ma w POlsce -jest w USA. A ja uzywam pianki Wella Design z
              lakierem -dla mne cudo-nie wyobrazam sobie bez niej zycia-inaczej mialabym
              takie smutne straczki. a z lakierow (ale b rzedko) to Panteen Flexible -
              naprawde nie skleja -a mi chodzi o "pogrubienie przez obklejenie" bo mam włosy
              do ramion
              • Gość: aga71 Re: dobry lakier do włosów IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.06.02, 10:37
                Polecam Pantene Flexible (z lakierow supermarketowych). Ja uzywam wersji bardzo mocnej - naprawde dobrze utrwala, a rozpyla sie drobniutka mgielka. Nie jest za mokry, ale tez i nie za suchy, co pozwala na lekkie wymodelowanie fryzurki palcami juz po spryskaniu ich lakierem. Zapach nie jest zbyt mocny, jak na lakier.

Aga
                • roodanaserio Re: dobry lakier do włosów 19.06.02, 10:41
                  To fakt, Ellnet L'Oreala oraz profesjonalne L'o., Welli i Goldwella.

r
                  • Gość: AA Re: dobry lakier do włosów IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 15:33
                    roodanaserio napisał(a):

> To fakt, Ellnet L'Oreala oraz profesjonalne L'o., Welli i Goldwella.
                    >
                    > r

Zgadzam sie przy moich bardzo niesfornych wlosach pomaga profesjonalna Wella a
                    przede wszystkim Goldwell :)) Przynajmniej nie robi sie skorupa na glowie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka