Gość: Ona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.05, 16:37 kto cwiczył i jakie sa efekty....gdzie mozna znalezc cwiczenia na nogi z callanetics?Pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ol Re: Callanetics-cwiczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 16:45 Ja ćwiczyłam, ale szybko mi się znudziło. Przez kilka dni czułam, że mięśnie pracują, potem się przyzwyczaiły i nie czułam już nic. Zrezygnowałam. Ale koleżanka kiedyś ćwiczyła i podobno miała super efekty. Nie wiem, nie znałam jej wtedy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Callanetics-cwiczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 18:47 Te ćwiczenia to rewelacja. Ja kiedyś ćwiczyłam przez wakacje i schudłam tak, że spodnie (obcisłe!) kupione przed rozpoczęciem ćwiczeń spadły ze mnie kiedy sięgnęłam po pasek z półki! To było po wakacjach, czyli wystarczyły 2 miesiące. Ale ćwiczyłam nie raz w tygodniu jak mówiła Bojarska na kasecie, tylko 3 razy/tyg. Bojarska mówiła jeszcze, że trzeba wykonać wszystkie po kolei żeby były efekty, bez pominięcia żadnego ćwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Callanetics-cwiczenia IP: *.visp.energis.pl 04.04.05, 23:13 Polecam callanetics. Schudłam 8 kg, ćwicząc 2 razy w tygodniu przez pół roku. Teraz chodzę na aerobic, ale callanetics przyniósł mi lepsze rezultaty. Są kasety w sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś