Dodaj do ulubionych

Cwiczenia z internetow

04.06.23, 09:59
Helol, nigdy nie moglam sie zmotywowac do cwiczen w domu ale mam plan sprobowac ponownie tylko potrzebuje pomocy w znalezieniu strony z jakims planem treningowym. Najchetniej jakis pilates, nic aerobowego. Mam ketle i ciezarki, tasmy. Biegam 5km 3 razy w tyg i chcialabym do tego sprobowac cos silowo.
Pomozecie? Moze jakas aplikacja?
Obserwuj wątek
    • wapaha Re: Cwiczenia z internetow 04.06.23, 10:06
      na początek : wyszukiwarka na forum
    • sabek81 Re: Cwiczenia z internetow 04.06.23, 10:22
      Ja polecę Ci Agatę Zając
      • siedemkropek82 Re: Cwiczenia z internetow 04.06.23, 11:11
        Ja ćwiczyłam z mel B codziennie przez 2,5 roku.
    • brittaanna Re: Cwiczenia z internetow 04.06.23, 14:47
      Agata Zając jest super i najlepsza, zawsze plany tygodniowe są, cokolwiek weźmiesz, będziesz zadowolona.
      Pilates robię z Olą Żelazo, zobacz Cardiopilates, live. Bardzo typowe ćwiczenia, sporo rozciągania, na leniwy trening.
      Marta codziennie fit to bardziej aeroby, ale dużo ćwiczeń wielostawowych, więc nie jest to bezmyślne fikanie jak u Kołakowskiej.
      Innych już nie szukam, u nich znajduję wszystko co trzeba. Polecam,, 🙂
    • hexella Re: Cwiczenia z internetow 04.06.23, 20:32
      heather robertson.
      Ma fajnie pogrupowane ćwiczenia, pod kątem długości treningu (10-60min), grupy mięśniowej (nogi, ramiona, core, tyłek, total...), rodzaju (pilates, tabata, HIIT, joga, metcon...), z wykorzystaniem sprzętu typu gumy, hantle, ketle lub bez .
      No i to, co u niej lubię- nie drze japy, nie używa tych wszystkich krindżowych pokrzykiwań - go!, dajesz! jedziesz! świetnie ci idzie! (WTF?)
      www.youtube.com/watch?v=9ug_SiqKaiY&list=RDCMUCOpsZxrmeDARilha1uq4slA&start_radio=1
    • kotejka Re: Cwiczenia z internetow 04.06.23, 20:36
      fitanka - ale ona jest platna, za to ogromna roznorodnosc i pieknie objasnione
    • miruka Re: Cwiczenia z internetow 04.06.23, 21:33
      Dla mnie naj to Ola Żelazo i Codziennie Fit

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka