Dodaj do ulubionych

piling enzymatyczny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:20
Wiem ze bylo duzo watkow na ten temat ale mimo to nadal nie wiem jaki... moze
ktoras probowala i ma nowe wnioski?
A moze sa jakies warte wyprobowania nowosci na rynku?
Mam cere mieszana i sklaniam sie ku erisowi, ale wcale nie jestem porzekonana.
Cena do 50zl
Dziekuje wszystkim za pomoc
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: piling enzymatyczny 09.04.05, 14:41
      www.nuskin.com/eu/pl/polish/products/ns/polishing-peel.shtml
      Poniżej 50 zł.
      • Gość: jumbala Re: piling enzymatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:20
        nie uzywacie?
        Czy juz macie dosyc pisania na ten temat??
      • Gość: jumbala Do vitalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:23
        Czy ten piling nie jest zbyt silny?? Bo jak poczytalam opis to blisko do zabiegu
        kosmetycznego, a ja chce taki po ktorego nalozeniu np rano o 8 bede mogla
        spokojnie o 11 wyjsc na spacer- na sloncu....
        • vitalia Re: Do vitalia 09.04.05, 22:12
          Musisz wiedzieć ,że prawdziwy piling enzymatyczny i dobrej jakości ma za
          zadanie " rozpuścić" naskórek,a to niesie za sobą pewne chwilowe
          niedogodności.Ale, można przecież nałożyć go wieczorem lub nawet dwie ,trzy
          godziny przed nałożeniem makijażu.Tak się stosuje i nie ma na to rady.Ale to
          przynajmniej działa,a skóra po nim jest jak nowa.
          • Gość: verena2891 Re: Do vitalia IP: *.tuwien.ac.at 09.04.05, 22:39
            podnosze bo tez jestem zainteresowana , do nuskin niestety nie mam dostepu,
            wiec wpisujcie dziewczynki inne sprawdzone preparaty
            • vitalia Re: Do vitalia 09.04.05, 22:42
              Gość portalu: verena2891 napisał(a):

> podnosze bo tez jestem zainteresowana , do nuskin niestety nie mam dostepu,
              > wiec wpisujcie dziewczynki inne sprawdzone preparaty

...........................................................
              Nie rozumiem co to znaczy nie miam dostępu...Przecież to nie jest jakaś
              zamknięta sekta.Każdy kto chce, może sobie kupić co chce.
              • Gość: verena2891 Re: Do vitalia IP: *.tuwien.ac.at 09.04.05, 23:39
                nie mam dostepu to znaczy nie mieszkam w Polsce i nie znam nikogo kto by te
                kosmetyki sprzedawal
                zdaje sobie sprawe , ze nie jest to zadna sekta:)
          • Gość: jumbala Re: Do vitalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 23:09
            wiesz do tej pory uzywalam pilingu mechanicznego i w zaleznosci jak dlugo go
            robilam to albo musialam czekac pare godzin albo po nalozeniu kremu wyjsc od razu.
            Poza tym zastanawiam sie czy naprawde uzywac pilingu 2-3 razy w tygodniu...to
            chyba troche za czesto...Dodam ze pilingi mechanicznie dosc dobrze spelnialy moj
            oczekiwania, ale na wiosne(i jesienia) mam taki okres gdy wydaje mi sie ze
            powinnam skore potraktowac czyms delikatniejszym, nie drazniacym jej tak jak
            piling mechaniczny... w kazdym razie dziekuje za rady moze sie do tego pilingu
            przekonam:)
        • kosmisia Re: peeling delikatny 09.04.05, 22:16
          eva natura z serii len do skóry wrażliwej - 10,65 PLN
          • Gość: jumbala Re: peeling delikatny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 23:10
            szczerze mowiac nigdy nic nie uzywalam tej firmy , jak do tej pory... jakie
            rezultaty na jakiej skorze??? Do czego porownujesz? Dzieki za odpowiedz
            • kosmisia Re: peeling delikatny 09.04.05, 23:15
              firma polska, ja mam skórę twarzy bardzo wrażliwą, nie mogę stosować
              agresywnaie działających peelingów, a ten peeling nie podrażnia a równocześnie
              jest skuteczny, czyli wygładza, odświeża rozjaśnia, wyrównuje, bardzo mi
              odpowiada

Gość portalu: jumbala napisał(a):

> szczerze mowiac nigdy nic nie uzywalam tej firmy , jak do tej pory... jakie
              > rezultaty na jakiej skorze??? Do czego porownujesz? Dzieki za odpowiedz
              • Gość: jumbala Re: peeling delikatny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 23:18
                dzieki za odpowiedz - poszukam na polkach w sklepach i przyjrze sie mu:)
    • Gość: hmmmm Re: piling enzymatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:28
    • Gość: up Re: piling enzymatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka