Dodaj do ulubionych

EFALOCK czy WIGO?

IP: *.crowley.pl 07.05.05, 23:56
No wlasnie..ktora lepsza, jakie ceny, gdzie mozna nabyc (najchetniej
3miasto) ? Jaka szerokosc najlepiej kupic? I ktory model konkretnie? Dzieki z
gory i pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • Gość: ddddddddddddddd Re: EFALOCK czy WIGO? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 09:48
      Ja moge powiedziec ci tylko tyle,że obydwie firmy to jedne z
      najlepszych,chociaż podobno Efalock jest lepsza.
    • Gość: zanaa Re: EFALOCK czy WIGO? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.05, 10:12
      dolaczam sie do pytania!! gdzie w lodzi! bo juz bylam w 2 hurtowniach
      fryzjerskich i nic:(
    • Gość: lylys Re: EFALOCK czy WIGO? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.05.05, 10:18
      Z tego co się orientuję, to w sklepach fryzjerskich są one o wiele droższe niż
      na Allegro, dlatego lepiej zrobić zakup drogą internetową.Cena Efalocka- ok
      240zł, Wigo- ok 170zł.Efalock proponuje dwie szerokości płytek 30mm Flat Master
      i 25mm Flat Finger z zaokrąglonymi końcami do podwijania włosów, natomiast Wigo
      25mm i 57mm.Wybór szerokości zależy od długości włosów, jeżeli masz je długie i
      gęste być może wygodniej byłoby prostować je prostownicą z szerszymi
      płytkami.Ja mam włosy półdługie, wybrałam Wigo 25mm i jestem zadowolona.Przed
      zakupem też długo sie zastanawiałam pomiędzy Efalockiem a Wigo;-).Możesz
      równiez zapoznac sie z opiniami innych na forum wizażu.pl.Generalnie panuje
      opinia, że Efalock jest jednak na I miejscu.
    • insidemyownmind Re: EFALOCK czy WIGO? 08.05.05, 10:21
      Ja mam Efalocka i jestem cholernie zadowlona. Nie przypuszczałabym nigdy, że
      chałupniczo bez modelowania mojej burzy loków na szczotkę osiągnę taki efekt
      jaki osiągnęłam... :) Prostuje moje zupełnie suche włosy czyli loki i naprawdę
      trzymają się długo, nawet deszcz nie rujnuje ich aż tak bardzo.
      Jeśli chodzi o zakup, to ja kupiłam na allegro. Wystarczy w wyszukiwarce
      wpisać 'efalock' i wyskoczy CI kilka pozycji tylko. 2 sprzedawców posiada te
      prostownice.
      Ja gorąco polecam.
      • Gość: ddddddddddddd Efalock w Niemczech IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 10:31
        Podobno w Niemczech te prostownice są o wiele tansze niż u nas ,wiec jak ktoś
        ma tam rodzinę to mógłby sobie sprowadzić......
        • Gość: monika Re: Efalock w Niemczech IP: *.crowley.pl 08.05.05, 11:02
          Dzieki za wszytkie odp :) MAm jeszce jedno pytanko. Na allegro efalock jest po
          235 zl, jaka jest cena w sklepie fryzjerkim ? Pozdrawiam!
          • Gość: lylys Re: Efalock w Niemczech IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.05.05, 12:15
            np. we Wrocławiu Efalock w sklepie fryzjerskim kosztuje 350zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka