Dodaj do ulubionych

oczy i kredka

10.05.05, 11:37
halo moje kobietki kochane!ja juz zglupialam..prosze doradzcie mi czy moge
pomalowac moje zielono-piwne oczeta kredka z Bell taka wysuwana..szaro-
srebrna..moze kojarzycie.Kiedys malowalam sie..ale teraz naczytalam sie
durnych artykulow i juz zglupialam.Napiszcie mi czy takie polaczenie jest
ok..bo ja juz sama nie wiem.... ;/ buziaczki !
Obserwuj wątek
    • Gość: kaka Re: oczy i kredka IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:45
      jesli chodzi ci o połączenie szarej kredki i zielonych oczu to ja tak właśnie
      robię i ładnie to wygląda.
      • julcia_bleble Re: oczy i kredka 10.05.05, 12:00
        mhh...oj juz myslalam ze nikt sie nie wypowie.Tak takkk..chodzi mi o
        polaczenie.Ja kiedys tez tak robilam..ale glupoty wyczytalam na stronkach i sie
        zeschizowalam:)tak wogole to nie maluje sie czesto..tzn rzesy obowiazkowo,lekko
        przypudruje twarzyczke..a Ty na jakie kolorki jeszcze oczka malujesz??te moje
        oczka to takie niby zielone niby to piwne..sama nie wiem;p i nikt nie wie :)))
        skoro malujesz to pewnie znasz sie na tym chocby troszeczke..
        • bzzzk Re: oczy i kredka 10.05.05, 12:37
          a jak u Ciebie z resztą kolorów? włosy, cera, oprawa oczu (wszystko jakie
          naturalne)?
          pzdr.
          • julcia_bleble Re: oczy i kredka 10.05.05, 12:58
            ojj czyzbym rozmawiala z jakims ekspertem??:) hmm nie nie..na codzien tak jak
            juz mowilam nie maluje sie ostro tylko naturalnie..a wiec obowiazkowo tusz do
            rzes,rozswietlajacy puder do twarzy,blyszczyk itp.Co do moich wlosow to sa
            farbowane..na czekoladowy braz.Kiedys chodzilam na solarium i moja twarzyczka
            byla opalona,ale stwierdzilam ze szkoda mi kasy bo jednak jak sie pojdzie raz
            czy dwa lub 3 to i tak trzeba opalenizne utrzymac.. i chodzic dalej.No wiec
            teraz stosuje puderki i czekam na sloneczko:)Cere mam zadbana..zero krostek itp
            itd.Wogole nad ranem to nie moge sie na siebie patrzec..ale uwazam ze
            najkorzystniej wygladam okolo 18 :))) hihih brwi ciemne itp itd..W sumie tak
            sobie mysle ..ze fajnie czasami pomalowac sie inaczje..tak na ostro..ale ja sie
            wtedy zle czuje.Kolezanki mi ostatnio powiedzialy ze wygladam jak "pani
            bibliotekarka"-grzecznie pomalowana itp itd..a ze szlysmy na impreze to dalam
            sie pomalowac..i wyszlo nawet calkiem fajnie:)
            • bzzzk Re: oczy i kredka 11.05.05, 22:32
              a jaki masz naturaly kolor włosów? i ocień cery, tzn. czy zimny (różowawy) czy
              ciepły (brzoskwiniowy albo żółtawy)? i czy brwi są ciemne naturalnie czy to
              henna? na jaki kolor się opalasz (najpierw czerwony, potem brązowieje czy
              brązowy od razu, a jak brąz to jaki- złotawy czy w kolorze orzecha laskowego) i
              czy masz sklonność do poparzeń słonecznych? a, i jaki masz kolor oczu?
              pozdrawiam
    • Gość: julcia_bleble Re: oczy i kredka IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 11.05.05, 15:00
      hmm..no to jak tam dzieweczki??z tym Waszym malowaniem..???;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka