Gość: patka IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.07.02, 21:07 Tak, wiem - niezdrowe, niemodne i w ogóle. Ale czy któraś z Was ma jakiś pomysł, żeby się opalić bez tych obrzydliwych plamek o góry dupki? Bardzo by mi zależało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eve Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.pl 10.07.02, 21:43 może solarium stojące? Opalenizna jest podobno bardziej równomierna, i nie ma białych plam pod pachami i czerwonych na pupie i łopatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 21:55 poleż troche na brzuchu. albo podnieś pupę - ja czesto tak robię, dodatkowo wyrabia pośladki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.07.02, 23:04 Podnoszenie ma taki skutek, że zamiast mieć plamy na pośladkach, mam je na plecach... :(((( A stojące rzeczywiście takie dobre? Nie próbowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 23:07 ja podnoszę i pupę i łopatki. na zmianę, albo równocześnie - wyrabia uda :-) a stojące sa dobre, tylko troche to męczące (wole jednak ćwiczenia na leżąco niż stanie), często nie mają osobnych lamp na twarz i musisz uważać na grzyby - raczej wchodź w klapkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.07.02, 23:10 Chyba spróbuję jednak stojącego - dzięki za rady! Tylko gdzie ja je w Krakowie znajdę... jutro wyruszam na poszukiwania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda5 Re: Solarium stojące- Warszawa -gdzie?? IP: 194.119.254.* 11.07.02, 10:01 gdzie w Warszawie mozna sie opalic na stojaco w solarium? Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: Solarium stojące- Warszawa -gdzie?? 11.07.02, 10:06 W silowni w budynku Ochota Office Park. Stojaca tuba, dosyc drogie. r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Solarium stojące- Warszawa -gdzie?? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 10:25 JA opalam sie na stojaco - troche niewygodnie ale nie ma bialych plackow. Ja zawsze mialam pod pachami. Ostatnio smatuje sie przyspieszaczem opalania i wchodze na 9 min. 1 raz w tyg.Polecam. Lezace ma te zalete ze mozna wylaczyc lampy na twarz. Nie jestem z Warszawy wiec nic Ci nie polece Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: Solarium stojące- Warszawa -gdzie?? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.07.02, 13:41 :)) a ja wole lezace. tyle ze sie na nim wierce od czasu do czasu:)) raz leze na plecach, raz na brzuchu, czasem przekrecam sie troche na bok zeby opalic biodra i boki ciala. i tym sposobem nie mam plam kolo lopatek i tam gdzie kosc ogonowa jest:)a, co do plam pod pachami to nie trzymamy rak blisko ciala ale w pewnej odleglosci. lekko ugiac w lokciach:) kurcze, na solarium to trzeba jednak miec kondycje fizyczna i umiejetnosci czlowieka gumy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Solarium stojące- Warszawa -gdzie?? IP: *.se.com.pl 11.07.02, 13:45 Gość portalu: gerda5 napisał(a): > gdzie w Warszawie mozna sie opalic na stojaco w solarium? w klubach sportowych gymnasion na ursynowie, pod orłem przy metrze wilanowska, top sport w al.niepodległości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Solarium - jak korzystać??? IP: 157.25.128.* 11.07.02, 14:01 A ja po prostu często się przekręcam. Raz na brzuch, potem na boki. Stojącego nie lubie, bo mi po prostu nudno, a stanie z rękami do góry nawet przez 10 minut jest męczące. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Solarium - jak korzystać??? 11.07.02, 14:05 na solarium stojacym czasem nie opalaja sie nogi, czytalam w jakiejs gazecie mi sie wlasnie nie opalaly i mojej kolezance rowniez. minusem jest rowniez brak osobnych lamp na twarz. preferuje opalanie sie w pozycji lezacej, ale trzeba sie niestety powiercic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.se.com.pl 11.07.02, 14:48 ja osobiscie tez wole leżące, nudno mi w tubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda5 Re: Solarium - jak korzystać??? IP: 194.119.254.* 11.07.02, 15:51 ale ja na takim lozku czuje sie jak w trumnie! moze to klaustrofobia? boje sie, ze sie to 'wieko' nie otworzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juss Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 16:03 ja chodzę na leżące a "wyrównuję" opaleniznę na stojacym; osobiście wolę stojące ;jedynym minusem dla mnie jest to, ze nogi faktycznie slabo się opalają, bo na twarz mozna zastosować krem z filtrem; natomiast jest bez porównania bardziej higieniczne- pod stopy można sobie polożyć ręcznik papierowy- to lepsze niz klaść się po kimś obcym , spoconym itp...brr... a to ich mycie, pewnie jedną szmatą i pryśnieciem preparatu ; diabli wiedzą co one w tych butlach mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda5 Solarium stojace w Warszawie - gdzie?? IP: 194.119.254.* 12.07.02, 14:12 prosze powiedzcie gdzie oprocz miejsc, wskazanych przez gAndzie i rooda sa takie solaria w stolicy? pilne! dzieki gAndzia - top sport przy al.niepodleglosci - w ktorym to miejscu? blizej centrum? dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś