Dodaj do ulubionych

Solarium - jak korzystać???

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.07.02, 21:07
Tak, wiem - niezdrowe, niemodne i w ogóle.
Ale czy któraś z Was ma jakiś pomysł, żeby się opalić bez tych obrzydliwych
plamek o góry dupki? Bardzo by mi zależało...
Obserwuj wątek
    • Gość: eve Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.pl 10.07.02, 21:43
      może solarium stojące? Opalenizna jest podobno bardziej równomierna, i nie ma
      białych plam pod pachami i czerwonych na pupie i łopatkach.
    • Gość: anna Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 21:55
      poleż troche na brzuchu. albo podnieś pupę - ja czesto tak robię, dodatkowo
      wyrabia pośladki :-)
      • Gość: patka Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.07.02, 23:04
        Podnoszenie ma taki skutek, że zamiast mieć plamy na pośladkach, mam je na
        plecach... :((((

A stojące rzeczywiście takie dobre? Nie próbowałam...
        • Gość: anna Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 10.07.02, 23:07
          ja podnoszę i pupę i łopatki. na zmianę, albo równocześnie - wyrabia uda :-)

a stojące sa dobre, tylko troche to męczące (wole jednak ćwiczenia na leżąco
          niż stanie), często nie mają osobnych lamp na twarz i musisz uważać na grzyby -
          raczej wchodź w klapkach.
          • Gość: patka Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.07.02, 23:10
            Chyba spróbuję jednak stojącego - dzięki za rady! Tylko gdzie ja je w Krakowie
            znajdę... jutro wyruszam na poszukiwania...
            • Gość: gerda5 Re: Solarium stojące- Warszawa -gdzie?? IP: 194.119.254.* 11.07.02, 10:01
              gdzie w Warszawie mozna sie opalic na stojaco w solarium?
              • roodanaserio Re: Solarium stojące- Warszawa -gdzie?? 11.07.02, 10:06
                W silowni w budynku Ochota Office Park. Stojaca tuba, dosyc drogie.

r
                • Gość: Anula Re: Solarium stojące- Warszawa -gdzie?? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 10:25
                  JA opalam sie na stojaco - troche niewygodnie ale nie ma bialych plackow. Ja
                  zawsze mialam pod pachami. Ostatnio smatuje sie przyspieszaczem opalania i
                  wchodze na 9 min. 1 raz w tyg.Polecam. Lezace ma te zalete ze mozna wylaczyc
                  lampy na twarz.
                  Nie jestem z Warszawy wiec nic Ci nie polece
                  Pozdrowionka
                  • Gość: dida Re: Solarium stojące- Warszawa -gdzie?? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.07.02, 13:41
                    :)) a ja wole lezace. tyle ze sie na nim wierce od czasu do czasu:)) raz leze
                    na plecach, raz na brzuchu, czasem przekrecam sie troche na bok zeby opalic
                    biodra i boki ciala. i tym sposobem nie mam plam kolo lopatek i tam gdzie kosc
                    ogonowa jest:)a, co do plam pod pachami to nie trzymamy rak blisko ciala ale w
                    pewnej odleglosci. lekko ugiac w lokciach:) kurcze, na solarium to trzeba
                    jednak miec kondycje fizyczna i umiejetnosci czlowieka gumy:))
              • Gość: gAndzia Re: Solarium stojące- Warszawa -gdzie?? IP: *.se.com.pl 11.07.02, 13:45
                Gość portalu: gerda5 napisał(a):

> gdzie w Warszawie mozna sie opalic na stojaco w solarium?

w klubach sportowych gymnasion na ursynowie, pod orłem przy metrze wilanowska,
                top sport w al.niepodległości
    • Gość: Syrena Re: Solarium - jak korzystać??? IP: 157.25.128.* 11.07.02, 14:01
      A ja po prostu często się przekręcam. Raz na brzuch, potem na boki. Stojącego nie
      lubie, bo mi po prostu nudno, a stanie z rękami do góry nawet przez 10 minut jest
      męczące.
      Pozdrawiam
      Syrena
      • damona Re: Solarium - jak korzystać??? 11.07.02, 14:05
        na solarium stojacym czasem nie opalaja sie nogi, czytalam w jakiejs gazecie
        mi sie wlasnie nie opalaly i mojej kolezance rowniez.
        minusem jest rowniez brak osobnych lamp na twarz.
        preferuje opalanie sie w pozycji lezacej, ale trzeba sie niestety powiercic.
        • Gość: gAndzia Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.se.com.pl 11.07.02, 14:48
          ja osobiscie tez wole leżące, nudno mi w tubie:)
          • Gość: gerda5 Re: Solarium - jak korzystać??? IP: 194.119.254.* 11.07.02, 15:51
            ale ja na takim lozku czuje sie jak w trumnie! moze to klaustrofobia? boje sie,
            ze sie to 'wieko' nie otworzy:)))
            • Gość: juss Re: Solarium - jak korzystać??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 16:03
              ja chodzę na leżące a "wyrównuję" opaleniznę na stojacym; osobiście wolę
              stojące ;jedynym minusem dla mnie jest to, ze nogi faktycznie slabo się opalają,
              bo na twarz mozna zastosować krem z filtrem; natomiast jest bez porównania
              bardziej higieniczne- pod stopy można sobie polożyć ręcznik papierowy- to lepsze
              niz klaść się po kimś obcym , spoconym itp...brr... a to ich mycie, pewnie jedną
              szmatą i pryśnieciem preparatu ; diabli wiedzą co one w tych butlach mają...
              • Gość: gerda5 Solarium stojace w Warszawie - gdzie?? IP: 194.119.254.* 12.07.02, 14:12
                prosze powiedzcie gdzie oprocz miejsc, wskazanych przez gAndzie i rooda sa
                takie solaria w stolicy? pilne! dzieki
                gAndzia - top sport przy al.niepodleglosci - w ktorym to miejscu? blizej
                centrum? dzieki za info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka