Dodaj do ulubionych

Femi- podobno rewelacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 00:00
Mam znajomą która ma piękną cerę, oczywiście zdaję sobie sprawę,że to w
większości dar natury,oprócz tego Pani bardzo dba o siebie, nie opala się ,
nie pali itp, alei tak sama twierdzi, że ładną cerę zawdzięcza także firmie
FEMI która produkuje ekologiczne, naturalne kosmetyki w stylu dr.Hauschki.

Czy któraś z Was zna, używała?
Obserwuj wątek
    • Gość: julienne Re: Femi- podobno rewelacja IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.06.05, 09:58
      też słyszałam, że te kosmetyki są świetne, ale od kilku lat nie mogę ich
      nigdzie dostać.
      Może w dużym mieście... Szukałam sklepu internetowego i też bez powodzenia.
      Może któraś z dziewczyn ma namiar?
    • qian Re: Femi- podobno rewelacja 15.06.05, 10:28
      kosmetyki.isklep.pl/elementy.php?id_dzial=8&fir=FEMI
      • Gość: Ewa Re: Femi- podobno rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:38
        A w Warszawie można gdzieś dostać fizycznie?
    • Gość: ewa Re: Femi- podobno rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:26
      Sa rewelacyjne!W Krakowie sa na ul.Sw.Gertrudy.W Warszawie chyba nie do
      dostania w tej chwili.
      • Gość: EWA Re: Femi- podobno rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:30
        Szoda, jestem z Warszawy i chętnie bym kupiła.
        • intraday Re: Femi- podobno rewelacja 15.06.05, 11:54
          A moze ktos miły poda skład jakiegos kremu z tej firmy i popatrzymy jaka to
          rewelacja ? Speców kilku jest od składow
          • Gość: Ewa Re: Femi- podobno rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:51
            Z tego co widziałam to Basia Kwiatkowska na wizażu polecała tę firmę,a
            większego speca chyba nie ma.
            • sjanna Re: Femi- podobno rewelacja 15.06.05, 14:35
              Witam,
              używam kremów Femi od kilku lat, choć nie wyłącznie, i faktycznie uważam je za
              znakomite. Można dobrać do każdego rodzaju cery całe linie kosmetyczne. Relacja
              jakości do ceny także bardzo pozytywna, choć sprzedawane są w takich bardziej
              ekskluzywnych drogeriach, perfumeriach i mydlarniach z dużym narzutem (wiem, bo
              kupowałam też "u źródła" - w sklepie firmowym przy wytwórni). We Wrocławiu są w
              Mydlarniach na Ruskiej i na Stwosza, pewnie w Warszawie też w podobnych
              sklepach. Osobiście zachęcam bardzo - nigdy się nie zdarzyło, żebym była
              zawiedziona, choć nie zawsze kupowałam teoretycznie najwłaściwsze dla mojej
              cery (a mam ją dość skomplikowaną - czasem mieszana, czasem przesuszona przy 33
              latach życia). Pozdrawiam.
              • mgielka83 Re: Femi- podobno rewelacja 15.06.05, 14:37
                a składy, podobnie jak Hauschka, ma całkowicie naturalne? ciekawi mnie to bardzo..
            • Gość: intraday Re: Femi- podobno rewelacja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.05, 14:41
              Własnie o BK myslałam. Jak zdobęde jakis sensowny skład kremu to podam na jej
              stronie. Na wizazu widzałam tylko jeden krem ze składem. Wątki w których poleca
              te kremy gdześ mi umknęły
    • Gość: Justyna Re: Femi- podobno rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:02
      www.femi.pl
      prowadzą wysyłkę próbek,ja dostałam,są ok
    • Gość: Justyna Re: Femi- podobno rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:08
      coś się nie otwiera ta stronka,mam emaila biuro@femi.pl
    • milkaa Re: Femi- podobno rewelacja 15.06.05, 17:30
      Ja używałam tych kosmetyków, ale nie uważam aby były one rewelacyjne. Kupowałam
      je u kosmetyczki.
      • Gość: Ewa Re: Femi- podobno rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:41
        A możesz powiedziec coś konketniej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka