Dodaj do ulubionych

8 ABS-Efekty!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:24
Było już kilka wątków na temat 8abs ale dotyczyły one głównie tego, skąd to
ściągnąć itp.
mnie natomi8ast interesują rezultaty(chodzi mi o ćwiczenia na brzuch)-tz jak
często ćwiczyłyscie, po jakim czasie zobaczyłyście efekty i co
najważniejsze-czy jesteście z nich zadowolone?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: lililajka Re: 8 ABS-Efekty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:24
      ???
      • Gość: ona Re: 8 ABS-Efekty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:30
        ja ćwicze już na tym 2,5miesiąca,noi szczerze efekty są ale maleńkie,a ćwiczę
        dzień w dzień,myslałam ze bedzie lepiej.
        • Gość: cudogonia Re: 8 ABS-Efekty!!! IP: *.devs.futuro.pl 05.07.05, 08:56
          Radze przypuścic zmasowany atak :-) Po tygodniu widac efekty :-) Ale trzeba
          poswiecic godzine dziennie :-) Moge napisac co ja robie, chcecie?
          • Gość: kobieta23 Re: 8 ABS-Efekty!!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 05.07.05, 12:43
            Ja chcę :-) jeśli możesz to napisz. Dzięki
    • Gość: Kulka Re: 8 ABS-Efekty!!! IP: *.acn.waw.pl 05.07.05, 10:24
      ja po pierwszym razie wczoraj mam zakwasy hehehehe myśle, że to całkiem dobrze
      musi działać - żeby wytrzymać tempo tych 8 minut bez robienia przerwy trzeba
      mieć nieźle wyrobione te mięśnie Pozdr. i życze wspaniałych efektów
    • iwka901 Re: 8 ABS-Efekty!!! 05.07.05, 11:35
      Dla mnie te ćwiczonka sa za słabe, musze robić 3 serie. Zresztą nie oszukujmy
      się 8 min dziennie ćwiczeń nikomu nie wyrzeźbi brzucha.
    • pinia82 Re: 8 ABS-Efekty!!! 05.07.05, 15:12
      ja kręciłam najpierw 45 min hula-hopem a potem robiłam 8 min ABS i efekt po 3
      miesiącach -6 cm w talii , wydaje mi sie ze trzeba np co tydzien zwiększać
      ilość powtórzeń bo w przeciwnym razie organizm sie przyzwyczaja i ćwiczenia
      [przestają działać
      • Gość: lewa Re: 8 ABS-Efekty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:00
        a co to jest 8abs???
        bardzo proszę mi wytłumaczyć i nie śmać się, że nie wiem.
        Dziękuję i życzę miłego wieczorku!!!
        • Gość: karolinn do: cudogonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 15:03
          no i co??
          mialas napisać ;(
          • Gość: werbenna Re: do: cudogonia IP: *.menos.org / 83.238.176.* 23.10.05, 15:36
            a wysle mi ktoś to ?:( pliskos,bo przy moich cwiczeniach to chyba nigdy nie
            schudne:(

werbenna@tlen.pl z gory dzieki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka