Dodaj do ulubionych

Brązowe przebarwienia

IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.02, 18:58
na twarzy dzięki solarium, jak się tego pozbyć? Plamy utrzymują się na gębie
już od 2 lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: Brązowe przebarwienia IP: *.man.polbox.pl 26.08.02, 20:42
      m. in. rzucić słońce i solarium :-)
      • damona Re: Brązowe przebarwienia 26.08.02, 23:36
        sa specjalne kremy na przebarwienia, m.in. w swojej ofercie ma taki krem firma
        Neostrata - jest to silnie zluszczajacy krem z kombinacja roznych kwasow,
        do kupienia w niektorych aptekach,
        albo u kosmetyczki jakies zabiegi zluszczajace?

• Gość: pani Re: Brązowe przebarwienia IP: *.145.186.195.dial.bluewin.ch 27.08.02, 08:07
          Mam takie przebarwienia wylacznie nad ustami.Wygladaja jak wasy.Moze ktos wie
          co moze byc przyczyna ich powstawania?
          • Gość: miinia Re: Brązowe przebarwienia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 08:57
            Gość portalu: pani napisał(a):

> Mam takie przebarwienia wylacznie nad ustami.Wygladaja jak wasy.Moze ktos wie
            > co moze byc przyczyna ich powstawania?

moze bierzesz tabletki antykoncepcyjne.
            • Gość: Leenka Re: Brązowe przebarwienia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 10:08
              Polecam krem Clinic Way Wybielający krem fotoochronny, SPF 20. Można go zamowic
              na stronie www.idea25.com.pl
              Stosowałam juz rozne kremy wybielające ale dopiero po tym plamki zniknely (no,
              prawie zniknely, ale stosuję go dopiero kilka tygodni wiec nie trace nadziei)
            • Gość: MM Re: Brązowe przebarwienia IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.02, 11:07
              Gość portalu: miinia napisał(a):

> Gość portalu: pani napisał(a):
              >
              > > Mam takie przebarwienia wylacznie nad ustami.Wygladaja jak wasy.Moze ktos
              > wie
              > > co moze byc przyczyna ich powstawania?
              >
              > moze bierzesz tabletki antykoncepcyjne.

A moze uzywasz krem depilacyjny? W polaczeniu ze sloncem daje taki efekt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka