Dodaj do ulubionych

dzemik Revlonu

13.09.02, 00:17

zobaczylam dzisiaj na stoisku w GC,
w malym pudeleczku, wyglada jak czerwona galaretka,
napisane bylo, ze do makijazu ust i policzkow (pewnie a la krasawica).

czy to barwi subtelnie, czy konkretnie?
Na policzkach sobie tego za bardzo nie wyobrazam, ale na ustach-moze, moze...
Czy uzywal ktos?
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: dzemik Revlonu 13.09.02, 00:41
      gawd, jak zobaczylam tytul pomyslalam sobie, ze jednak
      powinnas sie polozyc;)))

taki dzemik fajna rzecz. ale ja mam pazury za dlugie i
      dlubanie srednio mi wyjdzie, wiec poki co - pas. moze jak
      zdejme tipsiaki, chociaz nie zanosi sie na to.

dobraaanoc:)

xx.

ps aaaa, damona, i co w koncu zrobilas z ta aukcja z ebaya?
      • damona Re: dzemik Revlonu 13.09.02, 00:55
        anexxa napisała:

> gawd, jak zobaczylam tytul pomyslalam sobie, ze jednak
        > powinnas sie polozyc;)))

::jak zobaczylam w sklepie to pomyslalam, ze chyba najwyzszy czas wracac do
        domu i odpoczac;))
        >
        >taki dzemik fajna rzecz. ale ja mam pazury za dlugie i
        > dlubanie srednio mi wyjdzie, wiec poki co - pas. moze jak
        > zdejme tipsiaki, chociaz nie zanosi sie na to.
        >
        no zaskoczyl mnie ten dzemik, wygladal apetycznie, ale sama nie wiem...
        >
        >
        > ps aaaa, damona, i co w koncu zrobilas z ta aukcja z ebaya?
        :: a z ktora? ;)jesli chodzi Ci o 'misie polarne'? to odpuscilam sobie...
        • damona Re: dzemik Revlonu 13.09.02, 14:52
          podciagam, bo moze jednak jest ktos kto tego uzywal,
          ...bardzo jestem ciekawa...
          • Gość: Helena Re: dzemik Revlonu IP: 213.134.140.* 13.09.02, 14:56
            Tez widzialam, wyglada malowniczo, ale jakos mnie nie przekonuje. Wszystkie
            takie wynalazki zawsze jakos popadaly u mnie w zapomnienie. Jedyna nowosc jaka
            sie sprawdzila i zostala wlaczona do repertuaru to Tubki Manhattanu.
            H.
        • anexxa Re: dzemik Revlonu 13.09.02, 14:58
          pojde dzis do gc i popatrze na to. pewnie kupie, bo
          jestem wyposzczona zakupowo i musze nadrobic;)

aha, czyli odpuscilas... no, nic dziwnego.

xx.
          • silie Re: dzemik Revlonu - Helenko... 13.09.02, 15:12
            Ten dżemik, po za konsystencją naturlich, przypomina ukochany przez Ciebie
            Lip Tint! Kolor czerwono-malinowy, też chyba nadaje naturalny kolorek.
            Jak będziesz mogła, to zerknij na to w sklepie i porównaj z LP, plizzz
            pzdr, s.
            • Gość: Helena Re: dzemik Revlonu - Helenko... IP: 213.134.140.* 13.09.02, 15:40
              Lookne, ale nie widzialam testra, coby w nim pogrzebac i porownac dzialanie.
              Lip Tint to zdecydowanie farbka a ten zel raczej watpie. Swoja droga to moze
              byc fajoski kosmetyk do podkolorowania sie naturell w ekpresowym tempie. Tak to
              sobie wyobrazam pac na polik jeden, pac na drugi, ustka, ciut tuszu i sama
              swierzosc, mlodosc i energia :-)))
              H.
              • silie Re: dzemik Revlonu - Helenko... 13.09.02, 16:01
                Masz rację; ale jakby coś, to zerknij.A konsystencja to faktycznie dżemik, nie
                żelik;) Takie zbite, nawet nie jak galareta, po prostu zbite.
                No nic, miłej sb-nd.
                pzdr, .s
          • damona Re: dzemik Revlonu 13.09.02, 15:16
            anexxa napisała:

> pojde dzis do gc i popatrze na to. pewnie kupie, bo
            > jestem wyposzczona zakupowo i musze nadrobic;)
            >
            > aha, czyli odpuscilas... no, nic dziwnego.
            >
            > xx.

to moze kup przy okazji lopatke do wydlubywania tego z pudelka,
            szkoda tipsiakow;)
            tez jestem wyposzczona zakupowo, ale zbieram sily i energie na jutro,
            uderze w sklep z bielizna, bo po tych wszystkich watkach o majtach
            czuje niedosyt bielizniany - a i narzeczonemu sprawie radosc:)
            bo z kosmetykow to on jej nie ma.

• Gość: okęciak Re: dzemik Revlonu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 16:03
              hmmmm... nie powinienem tego robic ale ....
              darujcie sobie dzemik
              proponuje cos z nowego skinlightsa np korektor czy blyszczyk do ust
              • damona Re: dzemik Revlonu 13.09.02, 16:07
                Gość portalu: okęciak napisał(a):

> hmmmm... nie powinienem tego robic ale ....
                > darujcie sobie dzemik
                > proponuje cos z nowego skinlightsa np korektor czy blyszczyk do ust

a co? uzywales?;)
                • Gość: okęciak Re: dzemik Revlonu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 23:45
                  damona napisała:

> Gość portalu: okęciak napisał(a):
                  >
                  > > hmmmm... nie powinienem tego robic ale ....
                  > > darujcie sobie dzemik
                  > > proponuje cos z nowego skinlightsa np korektor czy blyszczyk do ust
                  >
                  > a co? uzywales?;)

hmmmm pytanie jest cokolwiek zlosliwe
                  czlowiek chcial dobrze a tu go posadzaja o pedalstwo
                  tak to jest z babami

• damona Re: dzemik Revlonu - do okeciaka 14.09.02, 12:17

> damona napisała:
                    >
                    > > Gość portalu: okęciak napisał(a):
                    > >
                    > > > hmmmm... nie powinienem tego robic ale ....
                    > > > darujcie sobie dzemik
                    > > > proponuje cos z nowego skinlightsa np korektor czy blyszczyk do ust
                    > >
                    > > a co? uzywales?;)
                    >
                    > hmmmm pytanie jest cokolwiek zlosliwe
                    > czlowiek chcial dobrze a tu go posadzaja o pedalstwo
                    > tak to jest z babami

eee tam nie przesadzaj,
                    przeciez jest buzka z mrugnietym oczkiem...:)

faceci czesto potrafia lepiej doradzic kobiecie,
                    i jest to bardzo cenne...a jeszcze jak sie na tym
                    bardzo dobrze znaja to juz jest rewelacja...
                    mam znajomego, ktory zna sie na kosmetykach
                    lepiej niz niejedna kobieta i kolezanki mi go
                    zazdroszcza, a gejem nie jest - takie ma hobby:)

pozdrawiam:)))))))))))))

a z blyszczykow to ktore bys polecal?
                    szukam takiego co by sie nie lepil,
                    a jednoczesnie nie zmazywal sie po 15 min.

d. bez zlosliwosci.

• Gość: drzazga1 Re: dzemik Revlonu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.09.02, 16:08

> hmmmm... nie powinienem tego robic ale ....
                > darujcie sobie dzemik
                > proponuje cos z nowego skinlightsa np korektor czy blyszczyk do ust

Drzazga (buntowniczo):
                - A dlaczego?!!! Niedobry??
                • Gość: em Re: dzemik Revlonu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.09.02, 18:52
                  to co nowego jest w serii skinlight?
                  był rozświetlacz w dużej tubce, w małej do oczu, sypki puder chyba w czterech
                  odcieniach
                  coś jeszcze?
                  • silie Re: dzemik Revlonu - również do Okęciaka 13.09.02, 19:05
                    Tak, jest cień do oczu, korektor i błyszczyk, ale w kilku sklepach w których
                    pytałam okazało sie, że nie będzie ich tam, poniewaz właściciele bali sie, że
                    sa to zbyt drogie i oryginalne produkty jak na nasz rynek i nie sprzedadzą
                    się...To tak samo jak Algida nie wprowadziła na polski rynek lodów z syropem
                    klonowym, bo wschodni klient nie jest wymagający i takie posunięcie byłoby
                    porazka finansową dla firmy...
                    Może Okęciak mógłby podpowiedzieć gdzie w Łodzi mozna kupic resztę serii?
                    I czy jest w ciągłej sprzedazy specyfik do brwi Revlona?
                    pzdr, s.
                    • Gość: okęciak Re: dzemik Revlonu - również do Okęciaka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 23:35
                      silie napisała:

> Tak, jest cień do oczu, korektor i błyszczyk, ale w kilku sklepach w których
                      > pytałam okazało sie, że nie będzie ich tam, poniewaz właściciele bali sie, że
                      > sa to zbyt drogie i oryginalne produkty jak na nasz rynek i nie sprzedadzą
                      > się...To tak samo jak Algida nie wprowadziła na polski rynek lodów z syropem
                      > klonowym, bo wschodni klient nie jest wymagający i takie posunięcie byłoby
                      > porazka finansową dla firmy...
                      > Może Okęciak mógłby podpowiedzieć gdzie w Łodzi mozna kupic resztę serii?
                      > I czy jest w ciągłej sprzedazy specyfik do brwi Revlona?
                      > pzdr, s.

Przyznam ze argumentacja sklepow jakoby blyszczyk do ust ,korektor czy cien do
                      oczat sa produktami nazbyt oryginalnymi doprowadza mnie do szalu.Tak samo ze
                      cena jest za wysoka.
                      O jaka reszte serii chodzi?
                      Zaklinacz brwi byl produktem z kolekcji czyli pojawia sie i znika ,ale znajac
                      zycie jest jeszcze w sklepach tym bardziej ze ostatnio byla promocja i produkty
                      z tamtej kolekcji (w ktorej byl zaklinacz) byly rozdawane w sklepach jako
                      gratisy przeznaczone dla konsumentek przy zakupie produktow Revlon.Tylko pewnie
                      jak zawsze wlasciciele sklepow chca zarobic jeszcze pare zlotych i opychaja
                      wszystko jak leci.

Co do dzemu to nie uzywalem i nie zamierzam.Nie polecam dlatego iz wysusza
                      bardzo usta pozostawiajac dyskomfort.Ale tego nie powinienem pisac(chyba mam
                      slabosc do tego forum heheehhe).

Niie mam pojecia w jakich sklepach w Lodzi mozna kupic jakiekolwiek produkty
                      Revlon ,ale jak bede wiedzial o co chodzi to moge sie dowiedziec . Pozdrawiam
                      • Gość: Drzazga Re: dzemik Revlonu - również do Okęciaka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.09.02, 23:55

> silie napisała:
                        >
                        > > Tak, jest cień do oczu, korektor i błyszczyk, ale w kilku sklepach w który
                        > ch pytałam okazało sie, że nie będzie ich tam, poniewaz właściciele bali sie,
                        > że sa to zbyt drogie i oryginalne produkty jak na nasz rynek i nie sprzedadzą
                        > się...To tak samo jak Algida nie wprowadziła na polski rynek lodów z syropem
                        > > klonowym, bo wschodni klient nie jest wymagający i takie posunięcie byłoby
                        > porazka finansową dla firmy...

WRRR, WRRR, WRRRRR....
                        Cholera, jak długo jeszcze? Kolejna firma nas olewa, nie kupię więcej ŻADNYCH
                        lodów Algidy.

Okęciak napisał:

> Co do dzemu to nie uzywalem i nie zamierzam.Nie polecam dlatego iz wysusza
                        > bardzo usta pozostawiajac dyskomfort.Ale tego nie powinienem pisac(chyba mam
                        > slabosc do tego forum heheehhe).

Dzięki, już sobie ząbki ostrzyłam na ten dżemik i musiałabym jak nic wyrzucić,
                        pewnie nie kupiłabym więcej Revlona, w taki sposób przecież firma zraża do
                        siebie potencjalne klientki, co Ty na to, Okęciak?
                        Pozdrawiam
                      • silie Re: dzemik Revlonu - również do Okęciaka 14.09.02, 10:24
                        Pisząc "reszta serii" mam na mysli własnie korektor, cień do powiek i
                        błyszczyk Skinlights.Rzeczy pozostałe, czyli emulsja rozśw. w tubie, puder
                        sypki i takie małe coś w tubeczce mozna gdzie niegdzie kupić, np.w Galerii
                        Centrum.
                        Natomiast po podkładzie DiffusingTint ani sladu-sam pisałes, że ma zbyt
                        wygórowaną cenę na polski rynek?
                        No więc gdybyś miał mozliwość wybadania gdzie w Łodzi mozna kupić CAŁĄ serię,
                        byłabym wdzięczna;)

Aaaa; pierwszym sklepem, gdzie powiedziano mi, że tych trzech rzeczy ze
                        Skinlights nie będzie jest sklep miszczący sie w przejściu podziemnym,w samym
                        sercu miasta, gdzie przewijaja sie tłumy.Sklep jest doskonale zaopatrzony,
                        mają szafy z Revlonem,IsaDorą, Burżujem, L'orealem,MF,Inglotem,Sally
                        Hansen,Manhattanem,Rimmelem,ArtDeco, Maybelline,Lumene, cała szafę farb do
                        włosów,perfum i okołotematowych rzeczy.Nie jest to więc osiedlowy sklepik,
                        tylko punkt istniejący od lat.I w takim własnie sklepie dowiaduję się, że to
                        produkty, które na pewno się nie sprzedadzą!
                        WWRrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                        pzdr serdeczne, s.
                        • Gość: okęciak Re: dzemik Revlonu - również do Okęciaka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 12:02
                          silie napisała:

> Pisząc "reszta serii" mam na mysli własnie korektor, cień do powiek i
                          > błyszczyk Skinlights.Rzeczy pozostałe, czyli emulsja rozśw. w tubie, puder
                          > sypki i takie małe coś w tubeczce mozna gdzie niegdzie kupić, np.w Galerii
                          > Centrum.
                          > Natomiast po podkładzie DiffusingTint ani sladu-sam pisałes, że ma zbyt
                          > wygórowaną cenę na polski rynek?
                          > No więc gdybyś miał mozliwość wybadania gdzie w Łodzi mozna kupić CAŁĄ serię,
                          > byłabym wdzięczna;)
                          >
                          > Aaaa; pierwszym sklepem, gdzie powiedziano mi, że tych trzech rzeczy ze
                          > Skinlights nie będzie jest sklep miszczący sie w przejściu podziemnym,w samym
                          > sercu miasta, gdzie przewijaja sie tłumy.Sklep jest doskonale zaopatrzony,
                          > mają szafy z Revlonem,IsaDorą, Burżujem, L'orealem,MF,Inglotem,Sally
                          > Hansen,Manhattanem,Rimmelem,ArtDeco, Maybelline,Lumene, cała szafę farb do
                          > włosów,perfum i okołotematowych rzeczy.Nie jest to więc osiedlowy sklepik,
                          > tylko punkt istniejący od lat.I w takim własnie sklepie dowiaduję się, że to
                          > produkty, które na pewno się nie sprzedadzą!
                          > WWRrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                          > pzdr serdeczne, s.

hahhahahaha nigdy tam nie bylem ale wiem o kogo chodzi z opowiadan.Ten sklep to
                          wyrocznia dla calej Lodzi jak tam czegos nie ma to reszta sie boi zamowic bo
                          skoro w najlepszym punkcie nie ma to co w reszcie sie bedzie dzialo.Nie wiem
                          kiedy bylas w tym sklepie ale wydaje mi sie ze te produkty juz tam sa i nie
                          tylko tam ,ale gdybym sie mylil to daj znac a postaram sie podac dokladny adres
                          sklepu w ktorym mozna kupic te produkty.Pozdrawiam
                          • silie Re: dzemik Revlonu - również do Okęciaka 14.09.02, 16:59
                            Naprawdę?! Od warszawiaka dowiaduję się, że sława tego sklepu jest szeroka...
                            Nie wiedziałam, że to łódzka "wyrocznia".Po prostu robię zakupy gdzie
                            indziej,bo upatrzyłam sklep na Piotrkowskiej, gdzie jest dużo taniej niż tam,
                            i w GC.
                            A o te rzeczy pytałam tam jakoś w maju-czerwcu; ale skoro twierdzisz, że
                            powinny już być, to pędzę tam w poniedziałek, zdam relację.
                            Dzięki za info i pozdrawiam serdecznie!
                            s.
                            • Gość: katrina Re: dzemik Revlonu - również do Okęciaka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 17:07
                              silie napisała:

> Naprawdę?! Od warszawiaka dowiaduję się, że sława tego sklepu jest szeroka...
                              > Nie wiedziałam, że to łódzka "wyrocznia".Po prostu robię zakupy gdzie
                              > indziej,bo upatrzyłam sklep na Piotrkowskiej, gdzie jest dużo taniej niż tam,
                              > i w GC.
                              > A o te rzeczy pytałam tam jakoś w maju-czerwcu; ale skoro twierdzisz, że
                              > powinny już być, to pędzę tam w poniedziałek, zdam relację.
                              > Dzięki za info i pozdrawiam serdecznie!
                              > s.

Silie, ja mam diffuzing tint, jest ok, ale wątpię żebym go kupiła drugi raz. Na
                              pewno plusem sa filtry. w każdym razie nie nastawiaj się na cuda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka