Gość: zuzza IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 21.09.02, 18:50 Szukam odpowiednika Touche Eclat (kolory nie odpowiednie dla mnie). Macie jakies pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Touche Eclat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 23:41 Może nowy korektor Revlon Skinlights (nazywa się bodajże Magic Wand)- ma 3 kolory: 2 beże i 1 różowawy i jest w pędzelku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Touche Eclat IP: 194.204.129.* 22.09.02, 13:24 justy orientujesz sie moze w jakiej cenie jest ten korektor Revlon no i czy ktos juz go moze probowal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Touche Eclat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 13:28 Jakieś 45-49zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignis Re: Touche Eclat IP: *.elzam.com.pl / 10.3.72.* 10.10.02, 08:24 Gość portalu: Asia napisał(a): > justy orientujesz sie moze w jakiej cenie jest ten korektor Revlon no i czy > ktos juz go moze probowal??? Odświeżam wątek, wczoraj oglądałam w sklepie i się zastanawiałam , czy kupić? Któraś z was używa? Jak sie sprawdza? Maskuje cienie pod oczami?? Napiszcie proszę:-) ig Odpowiedz Link Zgłoś
maja1000 Re: Touche Eclat 10.10.02, 09:46 Kupiłam go trzy dni temu (45 PLN). Rzeczywiście nieco przypomina Touche Eclat YSL (oczywiście gorsze opakowanie, ale za to cena ponad dwa razy niższa). Można dobrać właściwy odcień (ja mam jasny beż, YSL był trochę za różowy), nie ściera się, trzyma sie dość długo (praca plus siłownia). Myślę, że będzie mi służył. Pewnie trochę za krótko, bo jest go bardzo mało - 1,48 g. Jeszcze jedno, chyba nie należy z nim przesadzać przy tuszowaniu cieni pod oczyma, za bardzo wysusza, w moim przypadku nadaje się raczej do 'drobnych niedoskonałości' trądzikopodobnych. Odpowiedz Link Zgłoś