Dodaj do ulubionych

krem pod oczy

04.11.05, 23:10
Może ktoś będzie umiał mi pomóc. Mam 22 lata i już od kilku lat mam tzw. Kurze
łapki. No cóż, to widocznie płacę taką cenę za mój ciągły uśmiech. Czy możecie
mi polecić jakiś dobry krem pod oczy??? I czy w ogóle istnieją naprawdę dobre
kremy??? Z góry wielkie dzięki za każdy odzew.
Obserwuj wątek
    • dorota20w Re: krem pod oczy 05.11.05, 09:49
      polecam krem Miraculum Melonowy do okolic oczu ja tez go uzywam i jest
      dobry,niepodraznia oka
      • vanillla3 Re: krem pod oczy 05.11.05, 10:02
        polecam oriflame ''seeing is beliving'' wtakim malym kwadratowym sloiczku. mi
        pomaga na opuchniete rano oczy a takze dobrze radzi sobie z wygladzaniem skory
        wokol oczu. mam 21 lat i tez juz lekkie kurze lapki. pozdrawiam
        • Gość: olunia Re: krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:03
          a co myslicie o tym Nivea z ekstraktem z ogorka? w takim ieieskim sloiczku, 25
          zl. zastanawiam sie nad nim... nigdy nie uzywalam kremu pod oczy, mam 21 lat i
          nie mam kurzych lapek, tylko rano troche przesuszona skore wokol oczu. Dodam,
          ze oczy mam b. wrazliwe i nosze soczewki:|
          • korasia Re: krem pod oczy 05.11.05, 21:14
            Nie uzywałam go nigdy. Ale bardzo serdecznie dziękuje za wszystkie rady. POzdrawiam
          • dorota20w Re: krem pod oczy 05.11.05, 23:25
            ja mam 22 lata i tez b wrazliwe oczy, tez nisze soczewki ale mi lazawią oczy po
            wszyastkich Niveach do twarzy wiec nie wiem, moze jakos uda ci sie przetestowac
            zanim kupisz bo ja bym nie ryzykowała, ale moze to tylko na mnie tak zle działa
            NIvea
        • aniielica Re: krem pod oczy 05.11.05, 23:25
          A na mnie kompletnie nie działał. Byłam wściekła na niego... Za tą kasę mogłam mieć inny, lepszy i sprawdzony:/
          • Gość: r Re: krem pod oczy IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 23:31
            Ja mam właśnie ów Nivea pod oczy i jak dla mnie jest okay, ładnie natłuszcza
            leciutko skórę no i jest w miare tani (25zł). Długo szukałam średnio drogiego
            kremu pod oczy, bo na AA czy DaxCosmetics już się nie dam nabrac.
            • Gość: Anka Re: krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 10:08
              Nie polecam Nivei, żadnych efektów, nawet słabo mi nawilżał. Polecam serum SPA
              Bielendy (18 zł). Z droższych świetne są Avene i LRP, ale 50 zł za 10 ml to
              sporo.
              • Gość: Ofelia1982 ZIAJA korygujaca pod oczy IP: 213.230.130.* 06.11.05, 13:48
                ja uzywam od m-ca, rano i wieczorem i ostatnio jak rano spojrzalam w lustro to
                nie moglam uwierzyc - moje odwieczne lekkie since pod oczami zniknely!! skora
                napieta, wygladzona, rozjasniona..oczywiscie bez jakichs wielkich cudow, ale
                naprawde w porzadku. Mi sie wydaje dziewczyny, ze poki mamy po 22-23 lata, to
                trzeba uzywac takich delikatniejszych kremow pod oczy. dopiero z czasem, moze
                po 30-tce zabierzmy sie za kwasy...:)
                • Gość: GEmini Re: ZIAJA korygujaca pod oczy IP: 83.238.122.* 06.11.05, 16:59
                  a mnie ziaja korygujaca koszmarnie uczulila. po kilku uzyciach zaczelam odczuwac
                  swedzenie powiek, potem skora sie wysuszyla, oczy zapuchly, zaczelo sie
                  luszczenie skory wokol oczu! wygladalam jak jaszczurka!!! szok! po odstawieniu
                  wszystko sie uspokoilo, wrocilam do tego kremiku jeszcze raz i powtorka z
                  rozrywki :|. Ale nie strasze bo uczulenia to kwestia indywidualna.
                • justa_79 Re: ZIAJA korygujaca pod oczy 06.11.05, 17:12
                  Ofelio, a co mają kwasy do wieku? kwasy stosuje się niezależnie od wieku, np.
                  kwas azelainowy stosuje się u nastolatków, gdyż działa przeciwtrądzikowo. nie
                  wiem, do czego to Twoje stwierdzenie ma nawiązywać, bo nikt tu nie polecał
                  żadnego kremu pod oczy z kwasami, kwasów pod oczy raczej się nie stosuje.
                  • Gość: Ofelia1982 Re: ZIAJA korygujaca pod oczy IP: 213.230.130.* 06.11.05, 22:55
                    jakby ludzie mniej skupiali sie na slowach, a bardziej na intencjach to by
                    wiedzieli ze "moje stwierdzenie mialo nawiazywac" do kwasow bynajmniej nie
                    stosowanych w przypadku tradziku (watek dotyczy pielegnacji skory pod
                    oczami..), lecz do kwasow majacych na celu odmladzanie tej skory...
      • Gość: misia Re: krem pod oczy IP: *.21.pl / *.21.pl 06.11.05, 18:47
        dzięki
        • Gość: pitipel Re: krem pod oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 08:20
          moje typy: balsam nagietkowy dla dzieci bubchen - po oczkami działa fajnie nawet
          na moeje dojrzałej cerze. Podobnie krem ROKITODERM z apteki, zawiera olej
          rokitnikowy silnie ujędrnający skórę. Balsam kosztuje 14 zł/ 40 ml, rokitoderm 7
          zł/ 30 ml. Spróbuj - nawet jak nie podejdą - nie zrujnujesz się.
          Natomiast przed kremem nivea ogórkowym przestrzegam - przesusza skórę, w
          zmarszczach osadza się jakiś taki biały pigment - nie pigment, czort wie co...
          Dziadostwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka