Gość: ania IP: *.whb.pl / 172.28.191.* 09.10.02, 12:42 Drogie Panie czy ktoras z was zna dobra kosmetyczke na woli na jelonkach chodzi mi oczyszczenie twarzy dziekuje ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka1 Re: kosmetyczka _jelonki warszawa 09.10.02, 13:02 Znam, ale na Bemowie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gerda5 Re: kosmetyczka Bemowo 09.10.02, 13:18 czarodziejko, poprosze o namiary na kosmetyczke na Bemowie. Znam jedna, ale jest fatalna! poki co, chodze do SPA, ale to kawal drogi z Bemowa. dzieki gerda Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: kosmetyczka Bemowo 09.10.02, 14:01 Jest to prywatny, b. miły salon kosmetyczny AFRODYTA (mają też manicure i pedicure) przy ul. Hery 72, domek segmentowy w pobliżu skrzyżowania Radiowej z Powstańców Sląskich. Telefon: 638-08-01. Odpowiedz Link Zgłoś
kdys Re: kosmetyczka _jelonki warszawa 09.10.02, 13:45 Polecam salon "Mona" na Czumy, na przeciwko Beverly Hills. Nie czyściłam nigdy twarzy, ale byłam bardzo zadowolona z wosku. Kosmetyczka pracuje na Thalgo, bardzo przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kosmetyczka _jelonki warszawa IP: *.whb.pl / 172.28.191.* 09.10.02, 14:51 :-)) widze ze zawsze moge liczyc na dobra rade dziekuje bardzo:-))) a ile kosztuje depilacja nog? pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
kdys Re: kosmetyczka _jelonki warszawa 09.10.02, 15:06 Płaciłam chyba ok. 60 zł za całe nogi. W najbliższym czasie wybieram się tam na depilację pach. Boli trochę bardziej niż na nogach, ale efekt jest tego wart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Czarodziejko... IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 19:30 A na jakich kosmetykach pracuje ta kosmetyczka z Hery i ile kosztuje czyszczenie? A propos bemowa, to czy któraś z was była w salonie thalgo na wrocławskiej (dopiero co go otworzyli)? Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
gerda5 Salon Thalgo przy Wroclawskiej 09.10.02, 19:38 masz na mysli ten salon polaczony z solarium i 'jaskinia solna'? przeciez on dziala juz od wiosny... Moze ktoras sprawdzi na sobie ten salon i sie podzieli wrazeniami?:) gerda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Salon Thalgo przy Wroclawskiej IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 19:41 Od wiosny? No to się chyba trochę zagapiłam.:) Ale faktycznie jakiś królik doświadczalny przydałby się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Salon Thalgo przy Wroclawskiej IP: *.chello.pl 09.10.02, 19:49 To może ja będe krolikiem? Zmieniły mi się plany i jutro mam wolne. A o tej "jaskini solnej" tez juz dawno słyszałam i wybierałam się, ale nie wiem, gdzie dokładnie się mieści. Jak podacie, gdzie to jest to jutro lub w poniedziałek tam zajrzę. A. (z Powst. Śl., Jelonki Południowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
gerda5 Re: Salon Thalgo przy Wroclawskiej 09.10.02, 20:04 bardzo latwo trafic, przystanek tramwajowy/autobusowy Wroclawska. Wchodzi sie pomiedzy nowe bloki z lewej strony McDonalda, dalej widac kosciol z przodu i to jest po jego lewej stronie. Dokladniej: kolo Centrum Medycznego Bemowo i jakiegos ciuchlandu chyba. Latwo trafic, wystarczy znalezc kosciol:) z niecierpliwoscia czekamy na info, nie, Maja?;-) gerda PS Szczerze mowiac to korzystajac z ich solarium przed slubem wczesnym latem, zaproszono mnie do tej jaskini solnej. Lecz dalej nie wiem co w niej takiego nadzwyczajnego. Lezy sie na lezakach i wdycha powietrze. Ponoc pomaga na wiele dolegliwosci. Poniewaz ja nie mam takich (odpukac!) to mi nie pomoglo. Zreszta nie moglam sie skupic na 'wdychaniu' bo moj obecny maz skutecznie mnie rozsmieszal. W tle slychac szum morza, swiatlo jest takie niebieskawe, wiec mozna sie zrelaksowac, ale czy ja wiem? Troche droga impreza. gerda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Salon Thalgo przy Wroclawskiej IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 21:29 Tak, tak. Ja na info czekam z niecierpliwością. Zastanawiałam się, czy ta jaskinia nie pomogłaby mi na alergie, ale nie cierpię leżeć i nic nie robić, taki relaks mnie tylko denerwuje. Więc jak dotąd się nie skusiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Czarodziejko... 10.10.02, 09:08 Maja, wiem, że pracują na różnych (np. Matis) ale to chyba zależy od cery. Poza tym najlepiej zadzwonić i się wszystkiego dowiedzieć. Ja tam osobiście chodzę na manicure. Parę lat temu chodziłam tam na zabiegi, ale później zmieniłam sobie na Life w Srodmieściu. Odpowiedz Link Zgłoś