Gość: triss IP: proxy / *.markom.krakow.pl 04.11.02, 12:36 czy ktoś używał? zależy mi szczególnie na opinii osób ze skóra nadwrażliwą, uczuleniowców... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marghot Re: podukty IWOSTIN IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 04.11.02, 12:57 Ja używałam próbek kremu nawilżającego i tłustego. Mam cerę mieszaną skłonną do przesuszania, a co za tym idzie wrażliwą i to bardzo. Krem nawilż. bardzo przypadł mi do gustu - lekki, dobrze się wchłaniał i nie uczulał. Ogromnym minusem jest brak filtrów. Tłusty oczywiście powodował świecenie buźki, ale na noc był dobry choc troszkę za ciężki. Ogólnie wystawiłabym tej serii ocenę 4 i duży minus za brak filtrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy1 Re: podukty IWOSTIN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 12:58 Było- opinii szukaj przy pomocy wyszukiwarki W skrócie: woda termalna do kitu, krem nawilżajacy bardzo dobry, przypomina Thermale Vichy ale jest o połowę tańszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: podukty IWOSTIN IP: proxy / *.markom.krakow.pl 04.11.02, 13:14 yy, wyszukiwarka nic nie "wypluła"-nie wiem dlaczego [szukałam IWOSTIN a także kosmetyków FEMI które mnie zainteresowały, a o kórych na pewno jedna os. tu wspominała] - może mam jakieś odmóżdżenie i nie wiem jak jej używać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: podukty IWOSTIN 04.11.02, 13:17 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=211&w=3306718&a=3320176 wpisz Iwostin w treści, a nie temacie wątku, powinno Ci więcej jeszcze wyskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: podukty IWOSTIN IP: proxy / *.markom.krakow.pl 04.11.02, 13:25 o, dzięki za ten link. ale coś jest nie-tak, bo wpisywałam właśnie szukaj w treści .. hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: podukty IWOSTIN IP: proxy / *.markom.krakow.pl 04.11.02, 13:28 ok, juz działa, to jednak ze mną było coś nie-tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tita Re: podukty IWOSTIN IP: *.pl 04.11.02, 14:30 odpowiadam jako alergik, który w okresie jesienno-zimowym ma straszne problemy ze skórą: uczulenia, podrażnienia itp, itd. Używam zwykle albo maści przepisanych przez lekarza albo czegoś avene. W weekend spróbowałam Iwostinu tłustego i ku mojemu zaskoczeniu wszelkie zaczerwienienia i wysuszenia znikneły!!! dziwnie sie co prawda rozprowadza, ale jest o wiele tańszy od Avene i dla alergiczki z podrażnioną skórą jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: podukty IWOSTIN 04.11.02, 14:41 czy na podrazniona, przesuszona skore, reagujaca czasem zaczerwienieniem lepsze jest uzywanie kremow poltlustych czy nawilzanie? Do tego mam skore sklonna do wypryskow i smarowanie masciami antykrostkowymi tylko pogarsza mi sprawe. Czasem mimo odwodnionej skory, maseczki nawilzajace mi sie nie wchlaniaja, albo slabo sie wchlaniaja. I co mam zrobic? moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: podukty IWOSTIN 04.11.02, 14:53 damona napisała: > czy na podrazniona, przesuszona skore, reagujaca czasem zaczerwienieniem lepsze jest uzywanie kremow poltlustych czy nawilzanie? Do tego mam skore sklonna do > wypryskow i smarowanie masciami antykrostkowymi tylko pogarsza mi sprawe. > Czasem mimo odwodnionej skory, maseczki nawilzajace mi sie nie wchlaniaja, albo slabo sie wchlaniaja. I co mam zrobic? moze ktos wie? Wszystkie maseczki Ci się tak kiepsko wchłaniają, czy tylko niektóre? Mnie np., nie odpowiadają maseczki nawilżające w żelu, kremowe z reguły tak. Spróbuj może przed maseczką zrobić peeling, jeżeli nawet drobne scruby Cię podrażniają, to enzymatyczny, kiedyś używałam takiego drożdżowego Bandi, podobno Eris też ma dobry. Maseczki mogą się żle wchłaniać, bo podrażniona i przesuszona skóra broni się pogrubiając warstwę rogową naskórka. Zamiast maści antykrostkowych może lepiej ratować się punktowo sztyftem antybakteryjnym (może być Tea tree oil z apteki) No i koniecznie krem ochronny na dzień, bo zima... Odpowiedz Link Zgłoś