Gość: Meganka Re: krem na zime IP: *.crowley.pl 23.01.06, 13:15 Obeszłam Galerię Centrum i Mokotów i wszystko na zimę wykupione :-((( W końcu udało mi się wytropić jeden - jakaś formuła zimowa AA. W sumie fajny, tylko ciężko na nim rozprowadzić fluid, bo jakoś tak w niego "wsiąka" :-(. Jak Ci się uda dostać Krem na zimę FlosLeku to polecam gorąco. Miałam go rok temu i był super. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka6 Re: krem na zime 23.01.06, 13:18 no wlasnie bardzo malo jest kremow na zime.ja uzywam dermosanu ale jest strasznie ciezki. a flos lek mozna dostac w normalnym sklepie czy w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: krem na zime IP: *.crowley.pl 23.01.06, 13:21 W normalnym sklepie typu GC czy Rossman, ale ja nie miałam szczęścia - wszystko wykupili :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: krem na zime IP: *.crowley.pl 24.01.06, 09:38 Udało mi się kupić wczoraj krem na zimę Flos Lek w aptece obok Europleksu - 12 zet. To najlepszy krem na mróz, jaki miałam :) Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: krem na zime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:39 a jaka konsystencja i co daje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: krem na zime IP: *.crowley.pl 24.01.06, 09:48 Konsystencja fajna, niezbyt tłusta, dobrze chroni przed mrozem i wiatrem - skóra się potem nie łuszczy, jest miękka i miła w dotyku. Zostawia delikatny film na skórze, ale fluid się na nim dość dobrze trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: krem na zime IP: 81.210.50.* 24.01.06, 09:42 ja mam PENATEN dla dzieci na mróz i zimny wiatr lub NIVEA na każda pogodę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aduska Re: krem na zime 24.01.06, 10:05 Po pierwszych mrozach popędziłam pędem do najblizszego sklepu. Mieli tylko bielendę "Sport" na ekstremalne temperatury. Mi pasuje, dość tłusty, ładnie pachnie, skóra się po nim nie świeci... Odpowiedz Link Zgłoś