Dodaj do ulubionych

krem na zime

23.01.06, 13:08
jakiego uzywacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Meganka Re: krem na zime IP: *.crowley.pl 23.01.06, 13:15
      Obeszłam Galerię Centrum i Mokotów i wszystko na zimę wykupione :-((( W końcu
      udało mi się wytropić jeden - jakaś formuła zimowa AA. W sumie fajny, tylko
      ciężko na nim rozprowadzić fluid, bo jakoś tak w niego "wsiąka" :-(. Jak Ci się
      uda dostać Krem na zimę FlosLeku to polecam gorąco. Miałam go rok temu i był
      super.
      • edytka6 Re: krem na zime 23.01.06, 13:18
        no wlasnie bardzo malo jest kremow na zime.ja uzywam dermosanu ale jest
        strasznie ciezki. a flos lek mozna dostac w normalnym sklepie czy w aptece?
        • Gość: Meganka Re: krem na zime IP: *.crowley.pl 23.01.06, 13:21
          W normalnym sklepie typu GC czy Rossman, ale ja nie miałam szczęścia - wszystko
          wykupili :(
          • Gość: Meganka Re: krem na zime IP: *.crowley.pl 24.01.06, 09:38
            Udało mi się kupić wczoraj krem na zimę Flos Lek w aptece obok Europleksu - 12
            zet. To najlepszy krem na mróz, jaki miałam :) Polecam!
            • Gość: bibi Re: krem na zime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:39
              a jaka konsystencja i co daje?
              • Gość: Meganka Re: krem na zime IP: *.crowley.pl 24.01.06, 09:48
                Konsystencja fajna, niezbyt tłusta, dobrze chroni przed mrozem i wiatrem -
                skóra się potem nie łuszczy, jest miękka i miła w dotyku. Zostawia delikatny
                film na skórze, ale fluid się na nim dość dobrze trzyma.
    • Gość: Emi Re: krem na zime IP: 81.210.50.* 24.01.06, 09:42
      ja mam PENATEN dla dzieci na mróz i zimny wiatr lub NIVEA na każda pogodę ;)
      • aduska Re: krem na zime 24.01.06, 10:05
        Po pierwszych mrozach popędziłam pędem do najblizszego sklepu. Mieli tylko
        bielendę "Sport" na ekstremalne temperatury. Mi pasuje, dość tłusty, ładnie
        pachnie, skóra się po nim nie świeci...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka