sublustris 07.11.02, 19:02 A ja wczoraj zrobilam znowu zakupy w dziale Lancome i tym razem nie dostalam ani "zlamanej" probki, ani testera, po prostu nic. Gorzej niz w Polsce (tam zawsze mi cos dorzucaja):-(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: testery ....:-( IP: *.nyc.rr.com 07.11.02, 19:10 Heeeej :-) Wiesz, ja zawsze czekam na GWP, dosyc czesto maja promocje - czesto nawet za bardzo z tych GWP nie korzystam, chyba ze jest cos fajnego z kolorowki - ot poprostu odkladam siostrze, niech sie dziewczyna cieszy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: testery ....:-( 07.11.02, 19:17 Nio wlasnie, ostatnim razem dali mi gifta i to podwojnego, a teraz to nic zupelnie. To teraz juz bede czekac na te oferty tylko skoro tacy skapi. Jak tam papierki Marudka;-), my juz wypelniamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: testery ....:-( IP: *.nyc.rr.com 07.11.02, 19:19 No zawsze lepiej poczekac - Clinique ma zawsze fajne GWP :-) A co do papierkow, oj wlecze sie to wszystko niemilosiernie.... Buzka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: testery ....:-( 07.11.02, 19:37 a ja dzis zrobilam zakupy - cienie do oczu clarins - jewel eye highlights oraz perfumy dolce&gabbani i tez gucio, nic, zadnej probki nie dostalam:(. to chyba zalezy od sprzedawczyni - jedne daja, nie wazne za ile zrobisz zakupy, a inne nie daja w ogole (wydalam dzis 70 E).natomiast w zeszlym tygodniu kupilam w perfumerii tylko spinki do wlosow (za 6 E) i dostalam 1,2 ml probke murmure van cleef&arpels. Odpowiedz Link Zgłoś