Gość: gosiaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:32 hej mam 18 lat wyleczyłam sie niedawno z tradziku i pozostały mi blizny i lekkie przebarwienia szczególnie na czole czym moge sie ich pozbyć błagam o pomoc pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamisia Re: ...twarz... IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.03.06, 19:48 Idź do kosmetyczki i spytaj o kurację kwasami. Jest dość kosztowna, jeden zabieg ok. 50 zł, a żeby wyleczyć wszystko, potrzeba ich kilku. Ale opłaca sie - moja siostra też miała trądzik i zafundowała sobie tą kurację pred ślubem. Efekt - pupa niemowlaka. Bez dziur i przebarwień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: ...twarz... 27.03.06, 14:36 Jeżeli nie masz poważnych przebarwień to kuracje kwasami możesz zrobić sama w domu, na początek jakiś łagodny kwas bo nie wiadomo jak twoja skóra zareaguje np.Acne Derm 20zł, tylko musisz być cierpliwa, na efekty trzeba troche poczekać. Mocniejszy jest np. Diacneal Avene, Lysanel Active SVR, oba ok.45zł Bardzo silny i skuteczny jest Glyco-A, choć moim zdaniem to już "wyższa szkoła jazdy" jak nie umiesz go stosować to możesz zrobić sobie krzywdę, poczytaj wątki o nim. Warto się wybrać do dermatologa który obejrzy twarz i przepisze ci odpowiednie maści, mi bardzo pomógł na blizny Differin i Retin-A na recepte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ...twarz... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.03.06, 15:48 ja mam troche inne pytanie. Miałam na dłoniach krosty od uczulenia iteraz mam straszne blizny...i jak mi jest zimno robią sie sine.. Czy jest na to jakis sposob? Odpowiedz Link Zgłoś