Dodaj do ulubionych

nienawide mojej białej cery....

IP: 213.158.197.* 17.04.06, 10:18
Mam bardzo jasną cere. Wiązed się to z ciężkim opalaniem zawsze na czewono.
Nogi to już wogóle mi sie nie opalają:(
Zbliża sie lato. Ja lubie chodzić w spódnicach ale jak wyjść z białkymi
nogami:( Nie lubie tego! Próbowałam juz wszystkiego. Próbowałam opalić - nic,
solarium - nic, samoopalacz - troche ale nie wyglądały moje nogi ładnie.
Wziełam samoop. dla jasnej cery a i tak były żółte.

Czy ktoś ma jakiś pomysł???
Już nie wiem co mam zrobić. Nienawidze mojej białej skóry. I w lato musze
chodzić w spodniach:( bo rajstop nie założe na takie upały:(

zprosze o jakies rady...
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: nienawide mojej białej cery.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 10:24
      I w lato musze
      > chodzić w spodniach:( bo rajstop nie założe na takie upały:(

serio sądzisz, ze ktoś zwraca na to uwagę? wyluzuj, dziewczyno
      • Gość: sniezka Re: nienawide mojej białej cery.... IP: 213.158.197.* 17.04.06, 10:45
        nie chodzi o to ze ktoś zwraca na to uwage. ja tego nie znosze.
        najłatwiej kogoś skrytykować tak?
        Nie widze w tym nic złego ze zawsze chciałam mieć ładne brązowe nogi. dla mnie
        to jest kompleks.może Ty takie masz i nie zzwracasz na to uwagi wieć zanim
        bedziesz komuś pisać aby wyluzował to sie zastanów czy Tobie to by nie
        przeszkadzało.

Mi przeszkadza i chciałabym to zmienić...
        • Gość: ewelinka Re: nienawide mojej białej cery.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 11:36
          Łykaj beta-karoten i jedz duzo marchewki oraz pij marchewkowe soczki- Skóra
          nabierze ładnego kolorytu tylko musisz robic to systematycznie no i w sporych
          ilosciach. Np. duza butleka soku codziennie + tabletki + w międzyczasie
          przegryzasz marchew. Tez z natury jestem bardzo biala ale to mi pomogło.
          Aha...lepiej sie wtedy bedziesz opalala na solarium no i opalenizna bedzie
          brązowa a nie czerwona. Podpowiem Ci tez jedną rzecz....nie jest to
          zbyt "mądry" sposób ale dziala...moja kolezanka majac ten sam problem +jeszcze
          uczulenie na słońce któegos lata po prostu przestala na przekór wszystkim
          opiniom lekarzy unikac słonca i przypiekla sie nieźle ... ale o dziwo potem
          przeszlo jej to cale uczulenie na słonce jak i zaczela sie pięknie opalac.
          Jesli uznasz ze chcesz spróbować to prosze...
    • Gość: gosia z bravo Re: nienawide mojej białej cery.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 11:46
      Sniezko jesli samoopalacz daje za mocny efekt to kup balsam brazujacy i
      dodatkowo uzywaj go wymieszanego ze zwyklym balsamem. Smaruj nim cale cialo. Na
      twarz mozesz nakladac puder brazujacy (delikatnie musnac a nie naciapac :P )
    • Gość: Lenka Re: nienawide mojej białej cery.... IP: *.chello.pl 17.04.06, 13:02
      Moższ pić sok z marchwi od czasu do czasu,używać samoopalacza lub korzystać z
      solarium(choć ja nie jestem jego zwolennikiem).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka