Gość: aaaaaaaaaaaa IP: 213.17.200.* 11.05.06, 11:22 nazywa sie jakos tak:meizentag albo meizetac-nie wiem dokladnie a google nic nie mowi...to sa tabletki hamujace laknienie, kosztuja ok 100zl...pomozcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwa Re: nazwa leku/srodka na odchudzanie??help!!!! IP: 217.11.140.* 11.05.06, 11:38 prawdopodobnie chodzi Ci o Meizitang, zwany również meizitanc lub Lida meizitanc. Lepiej się tym nie faszeruj, skutki moga być tragiczne.Jest pełno podrób - zwłaszcza na Allegro, preparat może zawierać metale ciężkie i inne świństwa które rozwalą wątrobę. Można co prawda kupić w sklepach zielarskich już dopuszczony do obrotu LIDA MEIzitang, ale musisz mieć zdrowe serducho i ok krążenie i powyżej 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaa Re: nazwa leku/srodka na odchudzanie??help!!!! IP: 213.17.200.* 11.05.06, 12:51 spoko spelniam wszystkie wymagania tylko z jakiej strony to zamowic zeby nie dostac podroby??pa Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: nazwa leku/srodka na odchudzanie??help!!!! 11.05.06, 17:19 wiesz, nie wiem z jakiej strony, ale zapytaj w sklepie zielarsko-medycznym , powinni sprowadzić , ja widziałam -kosztuje ok 90 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta [...] IP: *.aicon.biz 13.05.06, 19:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: nazwa leku/srodka na odchudzanie??help!!!! 13.05.06, 19:42 i po co dajesz takie durne radyh? chcesz zeby ktos sobie zrobil krzywde? malo to idiotek, ktore zeżałyby wszystko, zeby schudnąc? ta receptura, ktora podalas to najlepszy sposob zeby wyladowac W SZPITALU!!!!!! myslenie nie boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: nazwa leku/srodka na odchudzanie??help!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:02 no niezła z ciebie chodząca inteligencja... 2 miesiące bliżej grobu chyba chciałaś powiedziec. To straszne,że coponiektórzy podają receptury z piekła wzięte,nie zastanawiając się nad skutkiem swoich poczynań. Proponuję Anetko-walnąć się trzy razy gumowym młotkiem w głowę,zanim napiszesz podobne bzdety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmaceutka Re: nazwa leku/srodka na odchudzanie??help!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 09:24 drogie panie. nie faszerujcie sie jakimis domowymi miksturami a juz na pewno nie tymi z apteki! sktutki moga byc nieodwracalne...a niektórym paniom... zycze wiecej rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmaceutka Re: nazwa leku/srodka na odchudzanie??help!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 09:55 oczywiscie miałam na mysli łaczenie roznych preparatów z apteki ..aspiryna&.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: nazwa leku/srodka na odchudzanie??help!!!! IP: 217.11.140.* 14.05.06, 10:02 Co za durna rada, przeciez wiadomo, że poniektóre dziewczątka nafaszerują się wszystkim, żeby schudnać, zaraz mogą to podłapać i dojdzie do tragedii . Tabletki cud NIE MA, nie byłoby grubych prawda? Najlepsza jest dieta nie łączenia. NIE ŁąCZYć POżYWIENIA Z PRZEWODEM POKARMOWYM!( to taki żart , ale wiadomo o co chodzi:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nazwa leku/srodka na odchudzanie??help!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:56 Mazindol- polski (? ) lek na bazie amfetaminy- bardzo skuteczny, ale na receptę i raczej na poważne prolblemy z wagą. Odpowiedz Link Zgłoś
meizitang-lida [...] 24.08.06, 12:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa !!! 24.08.06, 12:45 Dziewczyno,to jest ten preparat, po którym zmarły kobiety.Było o tym głośno w maju....!!! Strzeż się! Jeśli masz problemy z wagą poważne,to idź do endokrynologa i dietetyka! Uważaj też na Adipeź (w Polsce jest zakazany,tak samo w wielu krajach Europy,bo ma bardzo niedobre skutki uboczne). Mazindol- jest od lat wycofany z Polski i Europy, bo jest przestarzały i także miał poważne skutki uboczne. Obecnie u nas na receptę jest Meridia i Xenical -oba przepisywane przy sporej nadwadze. Odpowiedz Link Zgłoś