justynah82 06.12.06, 16:16 czy ktos stosowal tabletki wspomagajace odchudzanie????? czy to rzeczywiscie pomaga???i hamuje łaknienie?? jesli tak to prosze poleccie jakies wraz z cena. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofera2 Re: tabletki na odchudzanie 07.12.06, 09:01 proponuję forum odchudzanie a tutaj jest forum uroda, a takie tabletki napewno nie wpływają na urodę, proponuję zacisnąc pasa troche silnej woli i zapisać się na ćwiczenia ruchowe , nie ma łatwo, po tabletkach rozwalisz metabolizm i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 z ust mi to wyjęłaś :) 07.12.06, 14:09 a koleżankę serdecznie zapraszamy do "naszych" wątków o tym jak wkładając trochę wysiłku i odrobinę inicjatywy można zrzucić parę kilogramów oraz centymetrów :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziaber1 Re: z ust mi to wyjęłaś :) 07.12.06, 14:13 latwo powiedziec bla bla bla cwicze szesc lat i waga w gore bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: z ust mi to wyjęłaś :) 07.12.06, 14:33 dziaber1 jak się ratujesz proszkami napisz jakie masz efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: tabletki na odchudzanie 07.12.06, 14:17 moja ciotka maniaczka odchudzania używa jakiś ,,cudownych'' tableteczek,że jak zje coś to wątraba robi jej się 2 razy większa (nie przesadzam) , ale do ruchu cięzko ją namówić, więc to jest błędne koło, wyda 60zł schudnie z 5 kg i po czasie miesiąca wraca to swojej starej wagi, czy to jest sens? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: tabletki na odchudzanie 07.12.06, 14:22 to moze zrób sobie badania hormonów, a jak wszystko jest okej to popełniasz jakieś błedy, ale ty sama dobrze wiesz co robisz źle co może wpływać na wzrost wagi, tabletki ,,pomogą ''ci na krótka chwilę, a potem ,,dobijesz '' i efekt jojo gwarantowany ja będe wszystkim mówiła, tabletki to niesposób, zamiast siedziec przed tv biorę pieska chodzę z nim 1 godz potem rowerek i po 2 miesiącach + diety z większością warzyw i owoców z mięsem gotowanym mam efekty, nic samo nie przychodzi tylko ciężka praca, tabletkom na odchudzanie mówie NIE i nikt mnie nie przekona Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 NIE NIE NIE 07.12.06, 15:00 ja mówię trzy razy NIE... moja mama, mająca ogromne problemy z tyciem, kilka lat temu brała jakieś tabletki na odchudzanie, przepisane przez lekarza (jakaś pochodna amfetaminy). po kilku dawkach przestała, bo czuła się strasznie... bezsenność była najmniejszym problemem, który się pojawił. fakt faktem, że łaknienie praktycznie miała ograniczone do zera, tylko jakim kosztem... później na 2 tygodnie zrobiła sobie Dietę Cambridge... schudła bardzo dużo, ale też miała z czego. rzecz w tym, że wyglądała na chorą. sąsiadki ją zaczepiały i pytały czy się dobrze czuje. była bardzo osłabiona. nie było mowy o jakimkolwiek wysiłku fizycznym. od tamtej pory mama utrzymuje wagę, ale już normalnymi, zdrowymi metodami - chude jedzenie, dużo warzyw, ruch (ona akurat jeździ na rowerze i pracuje w ogrodzie). rozumiem, że osoby z ogromną nadwagą (otyłością), mające z tego powodu problemy zdrowotne (układ krążenia, kręgosłup, itp), mogą i powinny schudnąć odwołując się do metod nawet najbardziej drastycznych, ale pod ścisłym nadzorem lekarza, nigdy na własną rękę. natomiast osoby zdrowe, które chciałyby zwyczajnie zgubić parę kilogramów i trochę tłuszczyku z boczków i brzuszka powinny o takich metodach zapomnieć, bo nie są one obojętne dla zdrowia. lepiej zacząć zwracać uwagę na to co się zjada, zacząć faktycznie regularnie i ucziciwie ćwiczyć, a na efekty nie trzeba będzie długo czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: tabletki na odchudzanie 07.12.06, 15:12 :) dostałaś głównie rady od maniaczek ćwiczeń fizycznych (patrz watek gofery o rowerku):):). mają one sporo racji ale jak wiadomo- każdy rację ma swoją. zatem dołoże i ja- spróbuj herbaty pu-erh. na wiele osób (w tym i mnie osobiście znanych) działa wrecz cuda. podobno niezłe rezultaty dają tez homeopatyczne drazetki dagomed na odchudzanie. moze wypróbuj chrom organiczny na pohamowanie apetytu na łodycze. a w sumie to jaką masz tą nadwagę- o ile masz w ogóle?:) jesli jest spora najlepiej poradzic sie fachowca, jesli niewielka to troche ruchu i jakas herbatka nie zawadzą:):) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: tabletki na odchudzanie 07.12.06, 15:20 komyszka , masz rację, ja mam hopla na punkcie ćwiczeń, ale dobrze się z tym czuje, kiedys uzyłam koktailu odchudzającego wydałam 200zł, schudłam około 4 kg, ale jak zaczęłam jeść normalnie waga podskoczyło o 4 kg w górę, jak chce sie schudnąć trzeba dużo zmienić w swym podejściu do odżywiania, jak się zacznie to później jest pozytywna mania:-) pozdr wszystkie pozytywne maniaczki zdrowego trybu życia Odpowiedz Link Zgłoś