Dodaj do ulubionych

Rozjaśniacz Palette

IP: *.pliva.pl 06.02.07, 10:05
Pani Agatko,
podkusiło mnie i wczoraj zafarbowałam włosy.Miałam spore odrosty (swoje
naturalne ciemny-szary blond) i resztki po blond pasemkach.Użyłam
Rozjaśniacza Palette(no 320) i...moje odrosty zrobiły się jasno rude.Pasemka-
owszem-ślicznie sie rozjaśniły,ale te odrosty...marchewka ;(
No i co teraz?jakie mam opcje?..dam radę czymś to przykryć?...
Błagam o radę,bo inaczej rozbijęwszystkie lustra :/
Obserwuj wątek
    • agata.roguszczak Re: Rozjaśniacz Palette 06.02.07, 14:26
      Witam
      Niestety ale nie moge sobie wyobrazić efektu,który posiadasz obecnie na włosach.
      Musiałabym to zobaczyć.
      Pozdrawiam
    • dziewczynka1979 Re: Rozjaśniacz Palette 07.02.07, 18:44
      nałóż srebrną płukankę tylko na odrosty powinno zmienic odcień "marchewki"
      • confused.girl Re: Rozjaśniacz Palette 08.02.07, 11:04
        dziewczynka1979 napisała:

> nałóż srebrną płukankę tylko na odrosty powinno zmienic odcień "marchewki"

dokładnie.Tez polecam płukankę, ale o srebrnej nigdy nie slyszałam;) Za to o
        fioletowej jak najbardziej. Mi niestety zawsze wychodzi lekko rudawy odcień,
        więc używam np. regenalu Welli i już po kilku myciach jest zupełnie inny efekt:)
        pozdraiwam i życze powodzenia przy pozbywaniu sie niechcianego odcienia:)
        • Gość: XxX Re: Rozjaśniacz Palette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:04
          Też mi ekspertka!
        • Gość: XxX Re: Rozjaśniacz Palette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:04
          Też mi ekspertka!
    • Gość: finezja Re: Rozjaśniacz Palette IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.02.07, 11:25
      idz do fryzjera moze cos z tym zrobi
    • agata.roguszczak Re: Rozjaśniacz Palette 10.02.07, 17:56
      Niestety sama Pani sobie nie poradzi z tym problemem, bo odrost wymaga
      mocniejszego rozjaśniacza niż końcówki. Jeśli nadal chce Pani być blondynką to
      polecam wizytę w salonie, samodzielne przyciemnienie włosów może zatuszować
      nieudany zabieg. Tylko czy chce Pani zmieniać swój image?
      • icelandic Re: Rozjaśniacz Palette 11.02.07, 21:01
        na pewno image na 'odrosty w kolorze marchewkowym' bardzo jej pasuje, a tutaj
        pisze sobie tak z czystej przekory...
    • lorin84 Re: Rozjaśniacz Palette 14.02.07, 23:49
      Faktycznie najlepiej by było gdybyś poszła do fryzjera,on może Ci zrobić pasemka
      blond na odrosty i na pewno nie będzie widać nie chcianego koloru. A w domu to
      byś mogła jeszcze raz położyć farbę na odrosty w jakiś popielatych odcieniach
      lub myć szamponem do włosów rozjaśnionych on powinien mieć kolor fioletowy po
      wylaniu na dłoń a do tego stosować odżywki również do włosów rozjaśnionych można
      też na koniec spłukać włosy płukanką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka