araceli 21.02.07, 00:12 Do poogladania: www.eatliver.com/makeup/#null Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania19771 Re: The Power of Makeup 21.02.07, 00:26 swietne zwlaszcza ze im brzydsza pani tym lepsza metamorfoza CUDA SI ZDARZAJA!!! ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: The Power of Makeup 21.02.07, 09:15 Oprócz makijażu do akcji wkroczył ostro Photoshop oraz umiejętność fotografa w dobraniu niekorzystnego ujęcia "przed" i korzystnego ujęcia "po" danej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: The Power of Makeup 21.02.07, 09:30 A czy to nie jest makeover? Sos w stylu Labedzia (byl na tv4 kiedys), robili im tam operacje plastyczne, jakies idsysania tluszczu, liftingi - "wszystko" robili im plastyka. Bo cos mis ie wydaje ze sam make-up nie sprawilby takich sudow - no chyba ze photpshop intensywnie dzialal (niektore sa szczuplejsze i maja np biust wiekszy na tym "lepszym" zdjeciu). Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: The Power of Makeup 21.02.07, 09:42 no wlasnie, ja kilka twarzy kojarze z programu Metamorfozy na CLubie... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: The Power of Makeup 21.02.07, 09:53 omniabulgari napisała: > no wlasnie, ja kilka twarzy kojarze z programu Metamorfozy na CLubie... Sporo jest tego typu programow, ale wlasnie ten "clubowy" najbardziej przypadl mi do gustu :) A co do samych fotek-czesc poprawek faktycznie nie byla skomplikowana i wystarczyl porzadny makijaz i fryzura, ale czesc ewidentnie poprawiona skalpelem (konkretnie niektore nosy, zadnym makijazem sie ich tak nie zmniejszy i nie skroci). Odpowiedz Link Zgłoś