Gość: softy IP: *.chello.pl 07.05.03, 16:56 Czy ktoś juz tego uzywał z sukcesem? Ile tub trzeba w siebie wmasować, by efekty zaczęły być widoczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Lipocell bloker Ziaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 08:42 Ja kończę drugą buteleczkę i chyba na razie dam sobie spokój, efektu wyszczuplenia nie ma żadnego, skórka pomarańczowa (wprawdzie nie mam dużej) jak była tak jest. Skóra jest tylko bardziej wygładzona,jędrniejsza, elastyczna. Moja siostra też używa - efekt podobny do mojego z tym że jej trochę wysuszył skórę ten żel. Dodam jeszcze ze codziennie ćwiczę lub jeźdże na rowerze.Poza tym fajnie pachnie pomarańczami.Możan wypróbować zwłascza zate cenę. Poczytaj też opnie na www.wizaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szok Re: Lipocell bloker Ziaja IP: 192.2.1.* 08.05.03, 09:42 Ja rowniez stosowalam zel i nie zauwazylam specjalnych efektow. Zafundowalam sobie rowniez serie 10 masazy limfatycznych i podczas tych masazy mialam wcierana oliwke z serii Lipocell Bloker (duza butla pomaranczowa) i tu przyznam efekt byl ale sadze, ze to raczej masaz pomogl a nie sama oliwka. W kazdym razie mozna te produkty uzywac jako tanszy wymiennik czegos 'konkretniejszego' - osobiscie bardzo, naprawde bardzo polecam PerfectSlim L'Oreal'a - po 2 miesiacach uzywania raz dziennie moge zalozyc bez bolu ktotkie spodenki czy spodnice, moze uda nie sa najszczuplejsze ale w ogole nie widac zadnej skorki pomaranczowej! Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Lipocell bloker Ziaja 09.05.03, 09:32 Gość portalu: Szok napisał(a): > - > osobiscie bardzo, naprawde bardzo polecam PerfectSlim L'Oreal'a - po 2 > miesiacach uzywania raz dziennie moge zalozyc bez bolu ktotkie spodenki czy > spodnice, moze uda nie sa najszczuplejsze ale w ogole nie widac zadnej skorki > pomaranczowej! Ile kosztuje to cudo? czy trzeba je wmasować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enge Re: Lipocell bloker Ziaja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.03, 20:32 Zużyłam dwa opakowania i nie widzę żadnego efektu poza wysuszeniem skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Lipocell bloker Ziaja IP: 213.76.128.* 13.05.03, 13:54 PODOBNIE JAK WSZYSCY EFEKT JEST MIZARNY, POMIMO TEGO IŻ NAJPIERW ROBIŁAM PEELING LIPOCELL ZIAJA A POTEM DOPIERO MASAŻ ŻELEM LIPOCELL - EFEKT TO JĘDRNIEJSZA SKÓRA. MI NATOMIAST ODPOWIADA PREPARAT KOLASTYNY W NIEBIESKIEJ TUBCE (MOŻNA STOSOWAĆ W CIĄŻY). Odpowiedz Link Zgłoś