Dodaj do ulubionych

Lipocell bloker Ziaja

IP: *.chello.pl 07.05.03, 16:56
Czy ktoś juz tego uzywał z sukcesem? Ile tub trzeba w siebie wmasować, by
efekty zaczęły być widoczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Lipocell bloker Ziaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 08:42
      Ja kończę drugą buteleczkę i chyba na razie dam sobie spokój, efektu
      wyszczuplenia nie ma żadnego, skórka pomarańczowa (wprawdzie nie mam dużej) jak
      była tak jest. Skóra jest tylko bardziej wygładzona,jędrniejsza, elastyczna.
      Moja siostra też używa - efekt podobny do mojego z tym że jej trochę wysuszył
      skórę ten żel. Dodam jeszcze ze codziennie ćwiczę lub jeźdże na rowerze.Poza
      tym fajnie pachnie pomarańczami.Możan wypróbować zwłascza zate cenę.
      Poczytaj też opnie na www.wizaz.pl
      • Gość: Szok Re: Lipocell bloker Ziaja IP: 192.2.1.* 08.05.03, 09:42
        Ja rowniez stosowalam zel i nie zauwazylam specjalnych efektow. Zafundowalam
        sobie rowniez serie 10 masazy limfatycznych i podczas tych masazy mialam
        wcierana oliwke z serii Lipocell Bloker (duza butla pomaranczowa) i tu przyznam
        efekt byl ale sadze, ze to raczej masaz pomogl a nie sama oliwka. W kazdym
        razie mozna te produkty uzywac jako tanszy wymiennik czegos 'konkretniejszego' -
        osobiscie bardzo, naprawde bardzo polecam PerfectSlim L'Oreal'a - po 2
        miesiacach uzywania raz dziennie moge zalozyc bez bolu ktotkie spodenki czy
        spodnice, moze uda nie sa najszczuplejsze ale w ogole nie widac zadnej skorki
        pomaranczowej!
        • ada1 Re: Lipocell bloker Ziaja 09.05.03, 09:32
          Gość portalu: Szok napisał(a):

> -
          > osobiscie bardzo, naprawde bardzo polecam PerfectSlim L'Oreal'a - po 2
          > miesiacach uzywania raz dziennie moge zalozyc bez bolu ktotkie spodenki czy
          > spodnice, moze uda nie sa najszczuplejsze ale w ogole nie widac zadnej skorki
          > pomaranczowej!

Ile kosztuje to cudo? czy trzeba je wmasować?

• Gość: enge Re: Lipocell bloker Ziaja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.03, 20:32
      Zużyłam dwa opakowania i nie widzę żadnego efektu poza wysuszeniem skóry.
    • Gość: JA Re: Lipocell bloker Ziaja IP: 213.76.128.* 13.05.03, 13:54
      PODOBNIE JAK WSZYSCY EFEKT JEST MIZARNY, POMIMO TEGO IŻ NAJPIERW ROBIŁAM
      PEELING LIPOCELL ZIAJA A POTEM DOPIERO MASAŻ ŻELEM LIPOCELL - EFEKT TO
      JĘDRNIEJSZA SKÓRA. MI NATOMIAST ODPOWIADA PREPARAT KOLASTYNY W NIEBIESKIEJ
      TUBCE (MOŻNA STOSOWAĆ W CIĄŻY).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka