Gość: mystique IP: 217.153.152.* 25.06.03, 16:29 Dziewczyny gdzie spędzacie tegoroczne wakacje ? Czytając posty wiem, że wiele z Was ma cellulit. Czy macie tak zamiar pojawić się na plaży ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mira Re: Cellulit i plaża IP: *.chello.pl 25.06.03, 16:32 B. duzo dziewczyn ma cellulitis. Czy z tego powodu nie beda wychodzic z domu przez cale lato, albo beda chodzic po plazy w dlugich spodniach??? Odpowiedz Link Zgłoś
isia67 Re: Cellulit i plaża 25.06.03, 19:42 Gość portalu: mystique napisał(a): > Dziewczyny gdzie spędzacie tegoroczne wakacje ? > Czytając posty wiem, że wiele z Was ma cellulit. > Czy macie tak zamiar pojawić się na plaży ??? Nie, wypozycze sobie nogi bez i dopiero pojde. Czas chyba potraktowac to zjawisko normalnie. Firmy kosmetyczne (pewnie w ramach zwiekszania sprzedazy) zrobily z tego wielkie hallo i stresuja nas biedne kobiety. A w sekrecie ;-) powiem, ze i faceci tez to miewaja, rzadko, ale sama slyszalam oo takim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka Re: Cellulit i plaża IP: 80.48.129.* 26.06.03, 00:45 No bez przesady!!! Aż tak sie przejmować takimi drobiazgami, żeby psuć sobie wypoczynek myśleniem o cellulicie?! Wiekszość kobiet to ma, więc nie ma sie czego przesadnie wstydzić. Pamiętam, jak bylam nastolatką, to strasznie sie przejmowałam takimi rzeczami. A teraz: luz, uśmiech i dobry humor! inna sprawa, że jak sie ma fajnego faceta, to kompleksy szybko przechodzą. Dodam tylko, że całe to moje "luzackie" nastawienie nie zwalnia mnie od smarowania ud i tyłka różnymi mazidłami. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Cellulit i plaża IP: *.acn.pl 26.06.03, 00:57 Moja przyjaciółka ciągle rozpacza,ze ma straszny cellulit.Jak mi go pokazała,to wybuchnełam śmiechem.Nawet przez lupe bym go nie zobaczyła!!! Takim cellulitem też bym sie nie przejmowała idąc na plazę.Ale ja mam koszmarny!!! Takie kalafiory że uch! Już nie wiem co mam robić.Dieta odpowiednia,smaruję 2 razy dziennie,masuję az mi rece odpadaja,ruch w miare mozliwości- i nic.Jest i koniec.Wiem ,że to głównie winna hormonków.Ale ja tabletki odstawiłam juz rok temu!!! Buuuuuuu...A za miesiąc wyjeżdżam do pracy,gdzie będe musiała się codziennie pokazywac na plaży.Nie wiem jak to bedzie...Kupie sobie kostium z "kolarkami" he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka Re: Cellulit i plaża IP: 80.48.129.* 26.06.03, 13:50 Broń Boże kolarki, mój facet jak to kiedys zobaczył, to osłupiał. (Miałam kiedys taki kostium z nogaweczkami, jednoczęściowy, lekko w starym stylu - cos makabrycznego). Lepiej już jakieś zwiewne pareo. Jest tylko mały problem z wchodzeniem do wody. Stajesz na brzegu, zrzucasz pareo, ciskasz je na twarz swojemu wybrankowi, i w momencie kiedy on jest oślepiony, zanurzasz ciało w morskiej toni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Cellulit i plaża IP: 217.153.152.* 26.06.03, 13:55 Kwestia odwagi i braku samokrytycyzmu lub szacunek dla plażowiczów. Wybór należy do Ciebie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Uwaga! IP: *.crowley.pl 26.06.03, 13:56 UWAGA OSTRZEGAM! BĘDĘ W GRECJI! W LIPCU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Do Mikki IP: *.acn.pl 26.06.03, 15:57 Mikka, ale tam nie będzie mojego ukochanego,tylko 30 osób którymi będę "dyrygować".Widziałaś gdzieś takie wielkie parea,żeby zaslepić 30 osób naraz? :-))))))))))))) ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koniecznie daj mi namiary na taki sklep! Ej! A może spadochron?????? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: Cellulit i plaża 26.06.03, 16:22 Opalaj sie topless, na pewno nikt nie bedzie patrzyl na cellulit ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Cellulit i plaża 26.06.03, 16:39 Gość portalu: mystique napisał(a): > Dziewczyny gdzie spędzacie tegoroczne wakacje ? > Czytając posty wiem, że wiele z Was ma cellulit. > Czy macie tak zamiar pojawić się na plaży ??? Dochodzę do wniosku, że koleżanka mystique zastosowała krem na cellulit również na mózg i jej się zwoje wygładziły do zera. Ostatnią szarą komórkę ma pewnie w torebce. Posiadaczka bilionów pracujących neuronów, Annika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Cellulit i plaża IP: *.sloneczny.pl / 10.102.17.* 26.06.03, 18:07 czytalam jakies opracowania naukowe, wg ktorych cellulit jest naturalnym sposobem odkladania sie tkanki tluszczowej u kobiet, a nie zadna patologia! po prostu niektore kobiety maja taka konstrukcje i juz. niektore maja krzywe nogi, inne krzywe zeby, jeszcze inne maly biust- czy to powod, zeby nie wychodzic z domu? to kolorowe pisma na spolke z przemyslem kosmetycznym wmowily nam, ze cellulitu trzeba sie wstydzic. a ja mam to gdzies i oczywiscie na plaze wyjde, a jakze! wlasnie kupilam sliczne bikini :) Odpowiedz Link Zgłoś