Dodaj do ulubionych

błyszczyki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 10:10
szukam fajnego błyszczyka do 20 zł. jakieś propozycje? I czy ktoś wie co
warto kupić w brighton?
Obserwuj wątek
    • Gość: calineczka Re: błyszczyki IP: *.ARMnet.Torun.org.PL 31.07.03, 10:40
      Ja lubie blyszczyki Inglota w takim stozkowym opakowaniu. Kosztuja ok 14 zl.
      Ostatnio kupilam blyszczyk Diadem (10 zl), tez jest fajny.
      Pozdrawiam.
    • kasia.lomanczyk Re: błyszczyki 31.07.03, 12:24
      Ja kupilam Eveline za 12 zl i musze powiedziec, ze jest bardzo dobry. Troche
      sie klei, ale nie bardziej niz inne blyszczyki. Dosc dobrze sie trzyma. Jakosc
      spokojnie porownywalna z Glam Shine.
    • Gość: ElisaDay paloma IP: *.tele2.pl 31.07.03, 12:30
      mnie sie podoba blyszczyk palomy - jest tani, ladnie pachnie, jest nawilzajacy,
      dlugo sie trzyma. mam przezroczysty. vipera - teczowy blask - fajnie sie swieci
      ale uwaga na zapach - mnie to pachnie tytoniem:-/
    • Gość: marcela Re: błyszczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 12:39
      Water Shine Diamonds Maybelline-calkiem nowe, fajne kolorki, cena w stosunku
      do jakosci ok (19zl).
      pozdrawiam
    • Gość: Candyfloss Re: błyszczyki IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 12:49
      Ja polecam owocowy błyszczyk Inglota o smaku wiśniowym,jest słodziutki,dosyć
      wydajny i ślicznie pachnie,jedynym minusem może być to,że trzeba go nakładać
      palcem,gdyż jest w kwadratowym pudełeczku bez pędzelka.
    • Gość: renia30 Brighton IP: *.toya.net.pl / 10.0.218.* 31.07.03, 16:09
      Brighton to miłe miasteczko, jeśli chodzi o zakupy to oferta podobna do innych.
      Ciekawy jest sklep z robionymi na zamowienie perfumami oraz gotowymi perfumami
      ale naprawdę ciekawymi - i wcale nie tanimi :o( , w dzielnicy Lanes (dzielnica
      nad morzem, w centrum, składająca się z uroczych małych uliczek).

W centrum miasta duże shopping centre ze sklepami takimi jak next, benneton,...
      ogólnie to samo co u nas. Nie wiem czy jeszcze istnieje (byłam w B 2 lata temu
      i miał być likwidowany) najstarszy w regionie dom towarowy z zabytkowymi
      wnętrzami i fajnym klimatem (na głównej ulicy, idąc od malla w dół).

Ciekawa jest dzielnica gdzie mieszka duża społeczność geyowska - można znależć
      skleby dla drag queens i inne tego typu...

Zazdroszczę, chętnie bym pojechała....
      pozdrawiam r

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka