Gość: miła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 16:52 Chciałabym iśc pierwszy raz do solarium, jaki czas byłby dla mnie najlepszy, dodaję, że jestem jeszcze opalona od wakacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: solarium IP: *.man.poznan.pl 05.09.03, 09:11 Sądzę, że powinnaś pierwszy raz iść na 10 minut, a potem stwierdzisz, czy to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: solarium IP: 195.217.253.* 05.09.03, 13:21 Zachodze w glowe jak to mozliwe, ze tyle razy trabi sie w gazetach, telewizji, takze na tym forum o szkodliwosci solarium, o raku, o przebarwieniach o ZMARSZCZKACH, o uszkadzaniu wewnetrznych warstw kolagenu...... a dziewczyny nadal biegaja do tych solariow. Wytlumaczcie mi to prosze :( Dla mnie to jest jakich fenomen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilka Re: solarium IP: *.stok.xen.pl 05.09.03, 14:17 ja bylam juz 1 na solarium kilka miesiecy temu ,i tez nie rozumiem tych dzieweczyn ,sama wybieram sie na solarium ale uweaga gdybym byla zdrowa wcale bym na nie nie chodzila ,tyle tylko ze mi pomaga na skore Odpowiedz Link Zgłoś