Gość: plum1000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 15:18 i moze mi powiedziec jakie gatunkowo sa ich rzeczy? Widzlaam wczoraj reklame/spodnie i swetry po 99z/ ale nie mialam czasu ich sobie poogladac. Aha i gdzie w Krakowie jest cubus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimo_ska Re: CUBUS-kto zna ii IP: *.azory.net.pl 23.09.03, 15:23 CUBUS mieści się w pasażu Geanta - ale ja tam jeszcze nic dla siebie nie znalazłam, może kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
italia100 Re: CUBUS-kto zna ii 23.09.03, 16:14 Moim zdaniem jakość średnia, ale zdarzają się fajne rzeczy. Swetrów nie oglądałam tam nigdy więc sie nie wypowiadam, ale jakość porównywalna do Kappahl. pozdrawiam, Anika Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: CUBUS-kto zna ii 24.09.03, 19:19 A ja często kupuję w Cubusie i uważam że rzeczy są porządne i dobrze wykonane. Ceny niestety wysokie ale opłaca sie czekać na przeceny, wtedy wyprzedają całe kolekcje nawet do 75 % taniej. daga Odpowiedz Link Zgłoś
livia_m Re: CUBUS-kto zna ii 24.09.03, 19:48 mam rybaczki od CUBUS'A. paskudnie się rozciągnęły....... wczesniej byly obcisle, a teraz juz ich nie założę :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: CUBUS-kto zna ii 24.09.03, 23:30 Ja jestem zadowolona :) np. sweter: cieplutki, dobry gatunkowo, nie drapie. I tak pewnie zalezy od modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: CUBUS-kto zna ii IP: *.devs.futuro.pl 25.09.03, 14:01 Przede wszystkim trzeba zaznaczyć, że Cubus ma rzeczy przeróżnych producentów. Ja tam kupuję wyłącznie po przecenach - zawsze, jak sobie coś upatrzyłam, to się doczekałam na przecenę. W domu mamy kilka, a może nawet kilkanaście rzeczy tam kupionych, generalnie jakość dobra. Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś