delie 20.10.03, 17:01 Drogie Forumowiczki, Czy istnieją samoopalacze do twarzy po użyciu których nie wygląda się jak chory jak żółtaczkę pokarmową. Bardzo proszę o jakieś namiary... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganiok13 Re: samoopalacz 20.10.03, 17:33 Wszystko zależy, ile możesz zainwestować w taki kosmetyk. Z czystym sercem polecam najnowszy produkt Diora lub Lancome. Nietanio, ale warte ceny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 11:00 polecam L'oreala (ciemno żółta buteleczka) około 50 zł. do niedawna dostępny tylko w strefach bescłowych. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota20 Re: samoopalacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 18:48 ja używam samoopalacza z Avonu i jestem zadowolona ( ok.30 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: samoopalacz IP: *.tomaszow.mm.pl 01.11.03, 10:11 Od dłuższego czasu używam samoopalacza firmy Soraya do twarzy o jasnej karnacjii jestem b.zadowolona.Nie ma smug, opalenizna jest widoczna , nie jest żółta.Co dwa dni robie delikatny peeling twarzy i później nakładam samoopalacz.Bardzo ważne jest żebys dokładnie go wsmarowała i odczekała co najmniej 15-20 minut zanim pójdziesz spać.Lepiej jest używać samoopalaczy do jasnej karnacji i smarować się nimi częściej niż samoopalaczy do ciemnej cery i rzadziej :_))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandalay00 Re: samoopalacz 01.11.03, 10:17 Samoopalacz Oriflame (nie przepadam za ta firma, ale samoopalacz jest dobry), zostawia ladny (nie zolty) kolor i nie smierdzi:), kosztuje 36 zl, ale teraz w listopadzie jest w promocji po 25 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 18:51 ja jestem ostatnio zachwycona samooplaczem w formie zelu clarins-jest super. bardzo naturalny odcien opalenizny i stosunkowo dlugo sie utrzymuje.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: samoopalacz IP: 195.116.200.* 01.11.03, 19:16 Monoi de Tahiti Yves Rocher Odpowiedz Link Zgłoś