Gość: kate IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.10.03, 12:52 mam problemy z wrastaniem wloskow po depilatorze, cale nogi mam podrapane, co wyglada okropnie :( czy jest szansa, ze po zastosowaniu wosku bedzie inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: DEPILATOR kontra WOSK IP: *.acn.waw.pl 29.10.03, 17:53 Powinno być lepiej. Przynajmniej u mnie jest. Teraz, do póki nie będę bogata i nie zafunduję sobie lasera, raz na miesiąc do 6 tygodni chodzę na wosk, a jeśli coś tam w międzyczasie drastycznie odrośnie, używam depilatora. Do wosku trzeba trochę cierpliwości. Sam zabieg, szczególnie za I-szym razem nie jest przyjemny. Poza tym włoski osłabiają się stopniowo i wrasta ich po prostu mniej (choć zdarza się, głównie w okolicach bikini). Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: DEPILATOR kontra WOSK IP: *.ppi-sa.com.pl 31.10.03, 21:18 Sama depiluję woskiem od kilku lat nogi i przedramiona. Polecam zwłaszcza preparat włoskiej firmy na miodzie (kurde nie pamiętam nazwy, ale chyba "Strep"). Całość zajmuje mi godzinę - do kosmetyczni nienawidzę chodzić. Ale zaznaczam że nie mam silnych włosków - ale i tak się jeszcze osłabiły po depilacji Odpowiedz Link Zgłoś