free_sylwia1979 08.01.09, 21:57 sksiezopolska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrmen19 Re: cellulit 05.02.09, 09:22 Polecam kosmetyki ATYCELLULITOWE firmy GRISI oraz N&V do kupienia na stronie internetowej www.hebriza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
etyla Re: cellulit 14.09.09, 11:24 a ja polecam polaczyc kosmetyki z zabiegami same kosmetyki nie usuna w 100% cellulitu polecam fale radiowe www.zadbajosiebie.com.pl/cialo.html Odpowiedz Link Zgłoś
salonatelier Re: cellulit 01.12.12, 06:27 Łódź. Jestem właścicielką oryginalnego Fale radiowe Focus RF+ i tak przeglądając wątek na tym forum widzę jak wiele użytkowniczek bije się z pytaniem -focus to ściema czy rzeczywiście cudowna maszyna,postaram sie pomóc.Jedno jest pewne jeśli fale radiowe to tylko Focus,byłam na kilku prezentacjach fal radiowych i tylko Focus mnie urzekł efektem,kupiłam bez zastanowienia mimo kosmicznej ceny.. Posiadam Focusa i jest to moim zdaniem bardzo skuteczna maszyna pod warunkiem właściwego doboru parametrów,właściwego wykonania zabiegu oraz jego długości . U nas zabieg trwa 60 minut 1 partii ciała,niektóre salony oszukują na czasie zabiegu skracając go o połowę gdyż prawidłowe wykonanie zabiegu przypomina trochę masaż i jest ciężką fizyczną pracą,ciężko niewprawnej operatorce wytrzymać godzinę wciskania głowicy w ciało,więc kończy się na bylejakim jeżdżeniu bez sensu by tylko podgrzać a nie ukierunkować tkanki lub skracanie zabiegu-stąd możliwy brak efektów lub Focus jest jakimś pseudofocusem gdyż oryginalna maszyna jest droga i nie dla wszystkich dostępna ( ponad 60.000 zł),podobno są podróbki. Jestem oczywiście na stronie Royal Vital jako gabinet autoryzowany: www.focusrf.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87%3Aod Nie miałam jeszcze niezadowolonej klientki z zabiegów Focusem. Każda klientka która wyrazi na to zgodę ma fotografowaną daną partię ciała poddawaną zabiegowi i podczas kolejnych sesji zabiegowych omawiamy jakie zaszły zmiany. Część klientek na koniec kuracji prosi o kopię swoich zdjęć-jest tak zachwycona.Wydatek nie jest mały bo trzeba wykonać minimum 5 zabiegów by to miało sens,choć po 1 zabiegu juz efekt jest niesamowity,a przynajmniej efekt pierwotny. Zabieg oczywiśćie bezbolesny nawet podobno przyjemny. To prawda że Focus rozbija cellulit,modeluje,likwiduje tkankę tłuszczową,napina skórę likwidując zmarszczki i odmładza. U nas w instytucie za 1 partię ciała -380 zł przy pojedynczym zabiegu,po 280 zł za zabieg przy wykupieniu serii 5 zabiegów,oraz po 250 zł za zabieg przy wykupieniu 10 zabiegów. Ceny jak widać uczciwe,niżej zejść już nie mogę. Zapraszam serdecznie: kosmetolog Paula Borek www.salonatelier.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annakrakow26 Re: cellulit 27.06.10, 21:07 A ja polecam serum wyszczuplające Colway + Colvitę do łykania. Razem brane pomoże nie tylko na cellulit, ale też na plamy, przebarwienia słoneczne powstałe po zastosowaniu kwasów owocowych w czasie lata, pomoże na rozstępy i rozjaśni blizny. www.colway-sklep.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hipo_litka Re: cellulit 07.10.10, 11:02 Hej dziewczyny, zapraszam na stronkę dużo fajnych domowych sposobów na cellulit i nowych przepisów w diecie antycellulitowej oraz liczne informacje o zabiegach na cellulit www.na-cellulit.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.heart.2 Re: cellulit 22.02.11, 14:21 A ja myślę, że tutaj wiele sposobów trzeba połączyć. przede wszystkim ćwiczenia - fitness, bieganie, a najlepszy będzie chyba basen. Poza tym wszystkim - odpowiednio zbilansowana dieta, jakaś suplementacja, ewentualnie kremy czy balsamy i zabiegi kosmetyczne - masaże lub tego typu zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
0lenka76 Re: cellulit 03.04.14, 05:26 A ja wam powiem, że najlepsze efekty przynosi karboksyterapia - oczywiście zrobiona przez lekarza który zna się na rzeczy... Dwa zabiegi gładka skóra u mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kartkownica Re: cellulit 03.04.14, 10:02 ja wypróbowałam wiele preparatów i jednak wg mnie nic nie działa tak, jak Cavi Lipo. no i żaden inny zabieg nie jest bezbolesny i tak komfortowy jak cavi. Odpowiedz Link Zgłoś
0lenka76 Re: cellulit 03.04.14, 10:19 A co się dzieje jak odstawiasz ten Cavi? Bo z moich doświadczeń wynika że kremy są dobre tak długo, jak długo się je wciera. Po zaprzestaniu niestety wszystko wracało do stanu poprzedniego:( Odpowiedz Link Zgłoś
mari-nela Re: cellulit 08.04.14, 10:29 nie dzieje się nic! :) robisz serię zabiegów np. na brzuch i obwód się zmniejsza bez żadnego efektu jo-jo. efekt jest stały :) oczywiście pod warunkiem, że nie zaczniesz nagle jeść za dwóch etc. Odpowiedz Link Zgłoś
0lenka76 Re: cellulit 09.04.14, 09:14 No nie wiem sama... Ale chyba jednak pozostanę przy mojej karboksyterapii, przynajmniej nie jest bolesna - a to jest dla mnie bardzo ważne (żeby nie powiedzieć że najważniejsze) :) Odpowiedz Link Zgłoś
mari-nela Re: cellulit 17.04.14, 16:26 aha no ale wiesz, że cavi lipo też jest bezbolesne? :) czuć jak masaż :) Odpowiedz Link Zgłoś
heartka Re: cellulit 22.04.14, 11:14 serio bezbolesne? jak w ogóle przebiega taki zabieg? kiedy widać pierwsze efekty? zastanawiam się, czy mi by to coś pomogło... Odpowiedz Link Zgłoś
mari-nela Re: cellulit 23.04.14, 11:14 właściwie jest to odczuwalne troche jak masaż. lekarz jeździ po ciele taką głowicą, która falami rozbija komórki tłuszczowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
heartka Re: cellulit 19.05.14, 11:24 oo to brzmi dobrze! :) z tego co widzę, są dwa rodzaje głowic: geve.pl/cavi-lipo ? z której korzystałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mari-nela Re: cellulit 21.05.14, 16:18 tej LIPO, której celem jest przede wszystkim wyszczuplenie :) i jestem naprawdę baaardzo zadowolona z efektów:) Odpowiedz Link Zgłoś
mari-nela Re: cellulit 02.06.14, 10:02 no właśnie ja nie bardzo ufam kosmetykom - mi nie pomogły wcale... traktuję je bardziej jako pielęgnację niż możliwość jakiejkolwiek zmiany jędrności skóry - jedynie nawilżenie. dla mnie idealnie podziałało cavi lipo i teraz już ma spokój z cellulitem a cena taka sama jak zapas kremów i masaży na pół roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meggiebe Re: cellulit 21.06.14, 11:20 ja też nie przywiązuje się do kosmetyków "antycellulitowych" bo żaden jeszcze nie zadziałał u mnie... jak juz coś robic to sport i jakiś zabieg jeśli nie ma efektow. i ja właśnie tak zrobiłam bo męczył mnie cellulit od dłuższego czasu a sport i dieta nie skutkowały. miałam zabieg icoone - bezinwazyjny! w Piękności dnia . zrobiłam sobie serie 5 takich zabiegów i po pomaranczowej skórce zostały mi tylko wspomnienia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
malinka911 Re: cellulit 26.06.14, 17:02 A ile kosztują takie zabiegi? Jestem ciekawa czy rzeczywiście wychodzi bardziej opłacalnie zrobić taki zabieg niż stosowac odpowednie kremy... Odpowiedz Link Zgłoś
wariola78 Re: cellulit 04.07.14, 11:26 Ja działam od wewnątrz na cellulit, czyli piję soki bez cukru,umiarkowanie wodę niegazowaną, jem owoce, grejfruta dość często, no i wiadomo mało słodyczy i tłuszczu do tego naturalne suplementy wspomagające www.taovital.pl/naturalne-zdrowie-27-c.asp . Działam też z zewnątrz, czyli sport 2 do 3 razy w tygodniu( nie jakiś ekstremalny wysiłek, ale pot jest;))masuję się takim masażerem z wypustkami od dołu do góry i na to nakładam balsamy ujędrniające, albo używam peelingu pod prysznicem- to w zależności czy mam siłę i czas ale staram się 3 razy w tygodniu. cellulitu prawie nie mam..no jak mocno się uszczypię za ciałko to wtedy coś tam się marszczy. Polecam kosmetyki ze stronki www.taovital.pl, sa fajne, bo naturalne no i suplementy można sobie do nich dobrać, też naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
patr-isha Re: cellulit 05.07.14, 13:04 A ja polecam ćWICZENIA!!! Nic nie jest moim zdaniem skuteczniejsze, niestety trzeba sie troche pomeczyc :p Odpowiedz Link Zgłoś
sylwlan Re: cellulit 23.07.14, 12:44 Ja polecam karboksyterapię jeżeli chcesz szybko i skutecznie pozbyć się cellulitu. Jeszcze przed wakacjami wykonałam serie kilku zabiegów w Karboklinice. Mają tam specjalne urządzenie do podawania dwutlenku węgla z podgrzewanym gazem - Fenix. Jestem zadowolona z efektów i obługi, a jestem dość wymagającym człowiekiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn35 Re: cellulit 03.10.14, 17:56 Podobno na cellulit dobry zimny prysznic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kenia00 Re: cellulit 21.11.14, 17:04 zimny prysznic, ale w połaczeniu z dieta,(zero slodyczy) duza iloscia wody itp. cellulitu tak szybko sie niestety nie pozbedziemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
debish.andrew Re: cellulit 23.11.14, 11:26 Najłatwiejszy i szybki sposób na antycellulit to treningi z technologii EMS (elektryczna stymulacja mięśniowa). W Warszawie są pierwszy klub który stosuje taka technologia - BodyLab Fitness na Woli. Przeczytać wecej o technologii i zaletach mozna na www.bodylab-fitness.pl Odpowiedz Link Zgłoś
robsso Re: cellulit 24.11.14, 20:55 Świetny sposób na cellulit i niedrogi to masaż bańką chińską. Mogę go śmiało polecić bo sama stosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia2017 Re: cellulit 08.11.16, 13:01 ja na cellulit polecam accent reform w angelfactory na ursynowie. jestem po kilku zabiegach i jest meega... cellulit naprawde znika. warto skorzystac Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: cellulit 28.08.17, 09:52 Na cellulit najlepszy jest ruch, picie dużej ilości wody i masowanie. Najlepiej robić szczotkowanie na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś