Dodaj do ulubionych

Polećcie samoopalacz proszę

IP: *.e / 80.51.246.* 28.11.03, 12:17
do skóry wrażliwej ze skłonnością do trądziku.
Trwały i o ładnym widocznym kolorze, ale naturalnym nie żółtym
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota20 Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: *.e / 80.51.246.* 28.11.03, 12:34
      Stosowałam Avonu, ale mam wrażenie, że zatyka pory i robią mi się takie
      grudki, które po jakimś miesiącu stają się czerwonymi, okropnymi krostami
    • Gość: Aga Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: 212.33.74.* 28.11.03, 12:56
      Dla mnie super jest samoopalacz Vichy. Maja ich dwa rodzaje, jeden do ciala a
      drugi do twarzy. Sa w podobnej cenie, ok 50 zl. Ja kupuje ten do ciala (bo ma
      wieksza gramature) a stosuje do twarzy. Stosuje go od paru lat i szczerze
      polecam.
      • Gość: dorota20 Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: *.e / 80.51.246.* 28.11.03, 13:14
        A ile mililitrów ma ten do ciała ?
        • marghot Re: Polećcie samoopalacz proszę 28.11.03, 13:17
          Ja polecam YR, w brązowej tubce. Zapomniała niestety nazwy coś jak Moin
          Thaiti???
          • Gość: Atapi Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: *.necik.pl 28.11.03, 14:22
            marghot napisała:

> Ja polecam YR, w brązowej tubce. Zapomniała niestety nazwy coś jak Moin
            > Thaiti???
            A może "Monoi de Tahiti" ;-))
        • Gość: Aga Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: 212.33.74.* 28.11.03, 14:26
          100 ml
    • Gość: nik_i Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: *.crowley.pl 28.11.03, 14:05
      Najlepszy samoopalacz jaki stosowałam był Dermiki. Niestety już nie robią :(
      Teraz używam różne szukając tego naj. Oriflame ma niezły, ale to jest ciągle
      nie to.
      Zawsze trzymam samoopalacz w lodówce, bo jak tylko zrobi się cieplej, lub np.
      przeżyje podróż w cieple to przestaje działać.
    • Gość: ap Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 12:45
      Najlepszy jaki stosowałam (a miałam ich dużo) był Vichy. Nawet ma swój ślub
      zamaist chodzić do solarium wysmarowałam się nim i efekt był super.
      Teraz stosuję balsam do ciała Sopot (brązujący) a do twarzy krem z tej samej
      serii. Również jestem bardzo zadowolona choć zapach już nie ten ale za to o
      wiele lepsza cena!!!
    • madzia.er Re: Polećcie samoopalacz proszę 29.11.03, 23:02
      spróbuj Kolastyne z dodatkiem orzecha, nadaje delikatny koloryt, a "czysty"
      samoopalacz to Sopot Ziaji
    • opaska Re: Polećcie samoopalacz proszę 30.11.03, 12:25
      Najlepszy jest Avene. Po prostu fantastyczny. Delikatny i nie robi nawet cienia
      zacieków :)
    • Gość: eva Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.03, 13:29
      Z tych z nizszej polki polecam dax cosmetcs ale w piance-przyjemna lekka
      wodnista konsystencja=zadnych zaciekow-ok 15 zl.na pewno nie polecam KOLASTNY w
      spray'u-totalna porazka,zadnego efektu,zacieki,brrrr....
    • Gość: dorota20 Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:41
      ale czy one nie zatykają porów bo o to martwię się najbardziej
      • Gość: coco Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: *.acn.pl 02.12.03, 14:57
        jestem troche strasza od Ciebie,ale cerę mam z tego co piszesz podobną.Vichy
        używam juz od póltora roku i jest niezastąpiony,bo rewelacyjnie poprawia stan
        mojej pryszczatej skóry.
        • mamabruna Re: Polećcie samoopalacz proszę 02.12.03, 15:40
          Ja zdecydowanie polecam Terakote Guerline'a. Jest super wydajny, dlatego cena
          (ok 100 zł) nie jest odstraszająca. Tubka starcza na rok, częstego używania.
          Najważniejsze jest to, że:
          1. Skóra po zastosowaniu ma piekny odciń (są dwie wersje kremu, dla ciemnejszej
          i jasniejszej karnacji - jest z czego wybrać).
          2. Jest brązowy, co ułatwia aplikacje
          3. Nawilża skóre, nie powoduje podrażnień i wysypu pryszczy.
          4. Skóra po zastosowaniu nie smierdzi pieczonym kurczakiem, jak w przypadku
          wielu innych,
          Naprawde suuuper produkt.
          • Gość: dorota20 Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:40
            100 zł to troche dużo. Zastanawiam sie jeszcze nad Vichy
            • Gość: Martunia19 Re: Polećcie samoopalacz proszę IP: *.asternet.pl / *.zsi.man.szczecin.pl 02.12.03, 19:51
              A czy któraś z Was stosowała kremy z wyciągiem z orzecha? Z tego co wiem tego
              typu kosmetyki działają delikatniej niż samoopalacze, efekt widoczny jest
              dopiero po jakimś czasie i chyba nie zmywają sie tak szybko jak samoopalacz? I
              jeszcze jedno-moja koleżanka stosowała własnie taki krem, ale potwornie uczulił
              jej twarz (ma cerę tłustą ze skłonnością do trądziku-ja tak samo), więc może
              istnieje taki, który nie uczula?
              I jeszcze a'propos Sopotu do twarzy-czy efekt jest taki sam jak balsamu do
              ciała-czyli po 1 zastosowaniu, czy po jakimś czasie??
              Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka