Gość: Foniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 09:57 Prosze o rade, chce sobie zrobic paznokcie, ale nie wiem czy akrylowe czy zelowe.Moze ktoras z was ma jakis namiary na dobra manikiurzystke?? Czekam i dzieki za pomoc POzr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anita Re: AKRYLE czy ZELOWE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 12:37 Ja osobiście wolę żelowe. Noszę takie od sierpnia i jestem zadowolona. Poza tym są bradziej estetyczne niż akrylowe, które też miałam jakiś czas temu, ale szybko się połamały i bardzo zniszczyły paznokcie. Mam fajną manikiurzystkę na Żoliborzu - tel. 839 85 10, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marietka Re: AKRYLE czy ZELOWE?? IP: *.szwajcarska.pl 09.12.03, 14:21 Tylko akryl . Miałam już tipsy żelowe , jedwabne i akrylowe i te ostatnie noszą się najlepiej . Do pierwszego uzupełniania trzeba troche uważać na paznokcie bo mogą się złamać , ale potem stają się bardziej trwałe. Natomiast żelowe stanowczo odrazdzam , chyba ,że chcesz w nich pochodzić zaledwie tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś