Dodaj do ulubionych

Błyszczyki

IP: *.bart7.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 18:44
Szukam dobrych błyszczyków, proszę, napiszcie które są wasze ulubione!
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: Błyszczyki IP: *.widzew.net / *.widzew.net 12.12.03, 19:15
      Ja mam błyszczyk firmy Paloma,długo się utrzymuje, według mnie jest bardzo
      dobry.Podaję Ci link, tam znajdziesz też inne propozycje.Pozdr.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=8402061&a=8402061
      • Gość: majka Re: Błyszczyki IP: *.bart7.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 11:47
        dzięki serdeczne
    • setorika Re: Błyszczyki 13.12.03, 11:49
      jeśli przezroczysty, to BEll Sorbet, o zapachu mandarynki lub truskawki, z
      aplikatorem, to ważne, bo jak jest zimno to tubki z kuleczką (Avon, Vipera) nie
      sprawdzają się, ok. 8 zł, jeśli szminkowy, to Loreal Glam Shine czy jakoś tak
      • Gość: Mango Re: Błyszczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:26
        Bardzo lubię Gosha, Bourjois i IsaDorę. Występuję w wersji szminkowej i przezroczystej. Nie znikają szybko.Pozdrawiam! :)))
        • Gość: Lenka Re: Błyszczyki IP: *.chello.pl 15.12.03, 16:28
          Moim faworytem jest błyszczyk Revlona Lipglide color gloss.Mam kolor pink
          lightning 15(jasny róż).Aplikator jest w postaci gąbeczki,bardzo dobrze sie
          nakłada,ładnie błyszczy i jest wyjątkowo trwały.Polecam
    • Gość: pamelkaiw 60456727 Re: Błyszczyki IP: *.czarnkow.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 23:26
      tylko glam shine loreala o6 sand zobacz na allegro sa za 26 zł a w sklepie 48:(
      • Gość: malina Re: Błyszczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 19:55
        wypróbuj PRIVI; sporo kolorów, dobry efekt wizualny. Ja mam zwykle bardzo
        wysuszone usta, zawsze nosiłam ze sobą pomadkę Neutrogena. teraz jak mam
        spierzchnięte usta, używam błyszczyka Privi transparentnego, a na to nakładam
        jakiś inny kolor. Niesamowite jest to, że usta po 2 minutach rozmiękczają się
        jakoś i wszystko wraca do normy.
        Polecam, a tu więcej szczegółów: www.privi.pl
    • ethlin Re: Błyszczyki 17.12.03, 21:15
      A ten nowy Nivea?
      • dordulka Re: Błyszczyki 17.12.03, 21:51
        Ostatnie blyszczykowe zakupy to: Lovely z rossmana, kolor rozowy i zlotawy, zaskakujaco dlugo utrzymaja sie na ustach, mily zapach, mila cena, ok. 5 zeta; Maybelline Water Shine Diamonds - jak na te jakosc to cena zbyt wysoka, nic specjalnego, poza ladnymi kolorkami; Rachell - jasniutki, rozowy z drobinkami brokatu, na ustach bezbarwny, moj faworyt, dlugo sie trzyma, slicznie wyglada, nawet nawilza usta, no i cena tez ok, cos kolo 8 zeta. Polecam.
    • coralin Re: Błyszczyki 17.12.03, 22:00
      Isadora 06 toffee
      • Gość: ixi Re: Błyszczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:17
        Isadora i glamshine L'oreal.
    • Gość: alinka Re: Błyszczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:36
      wilbo w rossmanie 4 zeta !!swietny!!
    • Gość: alinka Re: Błyszczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:36
      WIBO sorrki
    • stokrotka111 juicy tubes!!!! 19.12.03, 00:07
      ....tylko te-jestem uzalezniona!!
      • minnie Re: juicy tubes!!!! 20.12.03, 13:22
        Ja tez!!! Szkoda ze nie robia juz koloru nr 25 Sans reserve:( Teraz po 3 tubach
        25 mam melona:)
    • Gość: ewelina Re: Błyszczyki IP: *.wieruszow.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:56
      Ja bardzo lubię błyszczyk Avon-u,Tickled Pink.Bardzo fajny,delikatny i
      uniwersalny kolor.
    • Gość: Nika Re: Błyszczyki IP: 195.187.102.* 19.12.03, 13:03
      Już polecałam w innym wątku mój ostatni zakup "Fruits in ice" Inglota - śliczne
      opakowanie, w środku dwa kolory smakowitego błyszczyka. Kolory w opakowaniu
      wydają się dość intensywne, ale na ustach prawie tego nie widać, są bardzo
      naturalne. Świetnie nawilżają. Niestety szybko "się zjadają", ale jak na razie
      nie trafiłam na błyszczyk, który by tej właściwości nie miał na moich ustach.
      No, Isadora się w miarę trzyma.
    • Gość: Anna Re: Błyszczyki IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 21:25
      ja bardzo lubie blyszczyki. Mam kilka:
      1. najlepszy to ISA DORA kolor reflecting cherry 64 - najlepszy ladny, naturalny kolor z drobinkami blyszczacymi
      2. nowy w tubce Nivea-niezly, fajny zapach i smak, nie klejacy,
      3. Paloma nr 22 - dlugo sie trzyma i fajny kolorek,
      4. Paoma w tubce-zlazi bardzo szybko
      5. Nivea Beaute nr 98 - jakos mi nie pasuje
      6. Inglot Sprint - raspberry-fajny smak i nic pozatym
      7. Vipera - smak mi nie pasuje.
      1-3 to moje ulubione.
    • Gość: kate Re: Błyszczyki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.02.04, 21:11
      Frutis in Ice

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka