Gość: majka IP: *.bart7.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 18:44 Szukam dobrych błyszczyków, proszę, napiszcie które są wasze ulubione! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: Błyszczyki IP: *.widzew.net / *.widzew.net 12.12.03, 19:15 Ja mam błyszczyk firmy Paloma,długo się utrzymuje, według mnie jest bardzo dobry.Podaję Ci link, tam znajdziesz też inne propozycje.Pozdr. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=8402061&a=8402061 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Błyszczyki IP: *.bart7.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 11:47 dzięki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Błyszczyki 13.12.03, 11:49 jeśli przezroczysty, to BEll Sorbet, o zapachu mandarynki lub truskawki, z aplikatorem, to ważne, bo jak jest zimno to tubki z kuleczką (Avon, Vipera) nie sprawdzają się, ok. 8 zł, jeśli szminkowy, to Loreal Glam Shine czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: Błyszczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:26 Bardzo lubię Gosha, Bourjois i IsaDorę. Występuję w wersji szminkowej i przezroczystej. Nie znikają szybko.Pozdrawiam! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Błyszczyki IP: *.chello.pl 15.12.03, 16:28 Moim faworytem jest błyszczyk Revlona Lipglide color gloss.Mam kolor pink lightning 15(jasny róż).Aplikator jest w postaci gąbeczki,bardzo dobrze sie nakłada,ładnie błyszczy i jest wyjątkowo trwały.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamelkaiw 60456727 Re: Błyszczyki IP: *.czarnkow.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 23:26 tylko glam shine loreala o6 sand zobacz na allegro sa za 26 zł a w sklepie 48:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Błyszczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 19:55 wypróbuj PRIVI; sporo kolorów, dobry efekt wizualny. Ja mam zwykle bardzo wysuszone usta, zawsze nosiłam ze sobą pomadkę Neutrogena. teraz jak mam spierzchnięte usta, używam błyszczyka Privi transparentnego, a na to nakładam jakiś inny kolor. Niesamowite jest to, że usta po 2 minutach rozmiękczają się jakoś i wszystko wraca do normy. Polecam, a tu więcej szczegółów: www.privi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: Błyszczyki 17.12.03, 21:51 Ostatnie blyszczykowe zakupy to: Lovely z rossmana, kolor rozowy i zlotawy, zaskakujaco dlugo utrzymaja sie na ustach, mily zapach, mila cena, ok. 5 zeta; Maybelline Water Shine Diamonds - jak na te jakosc to cena zbyt wysoka, nic specjalnego, poza ladnymi kolorkami; Rachell - jasniutki, rozowy z drobinkami brokatu, na ustach bezbarwny, moj faworyt, dlugo sie trzyma, slicznie wyglada, nawet nawilza usta, no i cena tez ok, cos kolo 8 zeta. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Błyszczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:17 Isadora i glamshine L'oreal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Błyszczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:36 wilbo w rossmanie 4 zeta !!swietny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Błyszczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 23:36 WIBO sorrki Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: juicy tubes!!!! 20.12.03, 13:22 Ja tez!!! Szkoda ze nie robia juz koloru nr 25 Sans reserve:( Teraz po 3 tubach 25 mam melona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Błyszczyki IP: *.wieruszow.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:56 Ja bardzo lubię błyszczyk Avon-u,Tickled Pink.Bardzo fajny,delikatny i uniwersalny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Błyszczyki IP: 195.187.102.* 19.12.03, 13:03 Już polecałam w innym wątku mój ostatni zakup "Fruits in ice" Inglota - śliczne opakowanie, w środku dwa kolory smakowitego błyszczyka. Kolory w opakowaniu wydają się dość intensywne, ale na ustach prawie tego nie widać, są bardzo naturalne. Świetnie nawilżają. Niestety szybko "się zjadają", ale jak na razie nie trafiłam na błyszczyk, który by tej właściwości nie miał na moich ustach. No, Isadora się w miarę trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Błyszczyki IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 21:25 ja bardzo lubie blyszczyki. Mam kilka: 1. najlepszy to ISA DORA kolor reflecting cherry 64 - najlepszy ladny, naturalny kolor z drobinkami blyszczacymi 2. nowy w tubce Nivea-niezly, fajny zapach i smak, nie klejacy, 3. Paloma nr 22 - dlugo sie trzyma i fajny kolorek, 4. Paoma w tubce-zlazi bardzo szybko 5. Nivea Beaute nr 98 - jakos mi nie pasuje 6. Inglot Sprint - raspberry-fajny smak i nic pozatym 7. Vipera - smak mi nie pasuje. 1-3 to moje ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Błyszczyki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.02.04, 21:11 Frutis in Ice Odpowiedz Link Zgłoś