Dodaj do ulubionych

LOREAL Cashmere Perfekt?

28.12.03, 17:24
witajcie, czy ktos widział już ten podkład w Polsce? jeśli tak to ile
kosztuje i czy jest normalna kolorówka?
Obserwuj wątek
    • Gość: julita30 Re: LOREAL Cashmere Perfekt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 17:27
      Nie, w Polsce jeszcze nie widziałam, ale testowałam w Niemczech.Jest to podkład
      gesty,konsystencja pasty, ciężki, daje pudrowe wykończenie, kolory raczej
      ciemne..Jak dla mnie nie nadaje się w ogóle, nie podoba mi się .Mam
      wrazenie ,ze na twarzy daje efekt maski.
    • Gość: karmelkowa Re: LOREAL Cashmere Perfekt? IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.03, 12:26
      w Polsce cena sugerowana to 49 zl. Ja uzywam tego podkladu od miesiaca (kupilam
      w Niemczech), mam bardzo ladny kolor cieply bez, poza tym sa jeszcze inne trzy
      odcienie.
      • Gość: julita30 Re: LOREAL Cashmere Perfekt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 13:27
        a jak spisuje się ten podkład na Twojej cerze na dłuższą metę ??Matuje??I jak
        jest z kryciem--mocno kryjący czy lekko??Ja testowałam go w sklepie i nie
        zrobił na mnie wrazenia..ale moze myle sie i na twarzy jest inny efekt..
        • Gość: karmelkowa Re: LOREAL Cashmere Perfekt? IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.03, 21:18
          Kupujac ten podklad bardzo na niego liczylam - konsystencja fluidu, matowe
          wykonczenie bez koniecznosci stosowania pudru sypkiego i trwalosc do 12 godz-
          wierzac reklamie to mial byc idealny kosmetyk dla mnie. Jednak sie takim nie
          okazal. Konsystencja podkladu jest gesta kremowa, nalozenie go gabeczka
          graniczy z cudem, poniewaz zostaje on na niej a nie na twarzy, ja musialam
          nauczyc sie nakladac podklad palcami. Absolutnie niemozliwe jest ladne
          rozprowadzenie po poprzednim uzyciu kremu matujacego. Podklad jest super
          niewydajny( tubka 25ml)mam go od miesiaca i nie uzywam codziennie a w tubce
          zostalo go juz niewiele. Jest lekko kryjacy. Jedyny ale chyba najwazniejszy
          jego plus, to fakt, ze jak juz uda sie go ladnie rozprowadzic jest bardzo
          trwaly, na wiele godzin matuje(moja cere mieszana)i wyglada naturalnie. Moze
          jednak warto wyprobowac... Pozdrawiam
          • Gość: dixi Re: LOREAL Cashmere Perfekt? IP: *.net / *.tv 29.12.03, 21:26
            widzialam go na allegro przed chwila
          • Gość: gola Re: LOREAL Cashmere Perfekt? IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 09:24
            a jest juz do kupienia w Polsce?? taka mala tubka??25 ml?? najczesciej sa w 50
            ml.....tez sie nad nim zastanawiam, bo lubie podklady z pudrowym wykonczeniem,
            ale mam cere dosc sucha i boje sie ze bedzie mi ja jeszcze bardziej sciagal...
            sama nie wiem...
            a ten nowy podklad Maybelline???????
            tez podobno pudrowy.. ktos uzywa??
            • Gość: K. Re: LOREAL Cashmere Perfekt? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 11:34
              Jakis czas temu tu o nim pisalam(tzn.o nowym maybelline). Zadna rewelacja.
              Slabo kryje, dosc trudno sie rozprowadza bez uprzedniego uzycia kremu na dzien.
              Nie matuje. Generalnie daje bardzo naturalny efekt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka