Dodaj do ulubionych

Słuchałem dziś Radyja

20.07.04, 23:48
Maryja. W samochodzie. I leciała świetna audycja. Jakiś gościu, bardzo poważnym głosem, pełnym przejęcia mówił, że nie wolno mieć w domu żadnych symboli niereligijnych. Postaram się odtworzyć:
"Ludzie czasem nawet nie wiedzą, że mają w domu takie symbole. A bo ładnie wygląda. I wszystkim się podoba. A to błąd. Wielki błąd!! To są symbole okultystyczne, magiczne, diabelskie. One przyciągają złe duchy. One są zaproszeniem dla szatana! Tak! Dom powinien być świątynią. W domu mogą, ba!, muszą być symbole chrześcijańskie. Dużo tych symboli. Wtedy złe moce nie mają wstępu do naszego domu. To prawda! Żyjemy w XXI w. a tak wielu ludzi nie zdaje sobie z tego sprawy. A przecież satanista nie może wejść do kościoła, bo dostaje torsji, wymiotuje, wykręca go!!"

W tym momencie dojechałem do szpitala i musiałem wyłączyć radio. Mocne, nie?
Obserwuj wątek
    • tempus Re: Słuchałem dziś Radyja 21.07.04, 00:05
      Smutne jest to, co religia robi z ludzkimi umysłami! Czarni uażają, że tylko
      symbole ich magii są OK, a inne są szkodliwe smile. Podobnie jest z wyznawcami
      innych religii.
    • chyba_normalny Re: Słuchałem dziś Radyja 21.07.04, 13:04
      Dziwię się , że nie spowodowałeś wypadku po tak "światłej " audycji
      • ogolone_jajka Re: Słuchałem dziś Radyja 21.07.04, 15:47
        Jadąc dokonałem szybkiego przeglądu samochodu i z przerażeniem stwierdziłem, że nie mam w nim żadnych symboli religijnych!! Czyli "złe" ma dostęp do mojego auta!!! I do mnie!!!! Ze strachu o mało nie popuściłem w gacie....
    • prettybeyonce Re: Słuchałem dziś Radyja 21.07.04, 23:18
      Radyjo teraz to pestka w porownaniu z tym co wyprawiali pare lat temu. Gdy
      czekalam na jakas nocna audycje w PR III - naleze do nienormalnych co to muzyki
      sluchaja noca bo w dzien nie ma muzyki tylko koszmarki - czasem skakalam po
      innych stacjach. Trafiajac na Radyjo, moglam sie niezle posmiac, bo teksty
      lecialy nieziemskie. Do moich ulubionych tematow nalezalo wychowanie seksualne,
      dosc fajnie tez pletli o zydo - masonach, Festiwalach Ezoterycznych,
      okultyzmie, satanizmie itd. Tylko audycji muzycznej nigdy nie zdolalam zlapac,
      zatem nie jestem na biezaco z zakazanymi plytami smile))Nie wiedzialam ze
      satanista rzyga w kosciele. Mnie od dziecka w kosciele robilo sie slabo kiedy
      stalam, wiec w wieku 12 lat przestalam tam uczeszczac. Czyzbym byla
      satanistka ???
      Ostatnio Radio Ma Ryja jednak przycichlo. Jednak jajka miales szczescie ze
      trafiles na tak ciekawy temat ! Czyzby to znak ze Radyjo powstaje do boju ?
      Alleluja i do przodu smile
    • sol_bianca Re: Słuchałem dziś Radyja 22.07.04, 20:38
      A powiedzieli jakie to symbole? Bo nie wiem czy juz się bać wink
      • ogolone_jajka Re: Słuchałem dziś Radyja 23.07.04, 21:02
        Mówili, jak zwykle, dość ogólnikowo. Generalnie - co nie jest chrześcijańskie, jest be. WIęc jak masz drzewko zapachowe, to ani chybi to jakiś okultystyczny symbol. Wywal je. Ciekawe czy logo marki to też znak przyciągający diabły???
        • chyba_normalny Re: Słuchałem dziś Radyja 25.07.04, 10:18
          Dlaczego "wszystko co dobre jest niemoralne ( albo nie chrześcijańskie ) lub
          powoduje tycie?
          • ogolone_jajka Re: Słuchałem dziś Radyja 25.07.04, 11:23
            tycie i choroby weneryczne hihi
    • mydickisbig Re: Słuchałem dziś Radyja 19.09.04, 01:13
      normalni ludzie tego badziewia nie sluchaja

to mnie utwierdza w przekonaniu ze powinienes isc do psychiatry

a ja chyba wkrotce sie wyniose ztego forum bo juz mnie wqoorvyaaa ta durnota

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15245

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka