tapatik 25.01.20, 09:28 www.korso24.pl/wiadomosci/2882,podatek-ministrancki-chlopcy-oddaja-procent-za-kolede Norma czy patologia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocoo Re: Podatek ministrancki 08.02.20, 09:31 Norma.A co będą szczyle pieniądze za darmo brali? Kto im każe chodzić z księdzem? Niech sobie ksiądz chodzi sam. Odpowiedz Link
pocoo Re: Podatek ministrancki 22.02.20, 12:51 Musiałam zamilknąć na "religii", chociaż to nie "wieczny odpoczynek". Może coś "mi dojadło do żywego" i byłam zbyt bezpośrednia.Pisze do Ciebie abyś wiedział, że sama nie uciekłam. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Podatek ministrancki 22.02.20, 20:33 "Luzik, ja Ciebie nie ganiam" - tapatik Tylko zając tak szybko ucieka, że nawet jego mięso czuć wiatrem. Odpowiedz Link
pocoo Re: Podatek ministrancki 24.02.20, 19:52 tapatik napisał: > Luzik, ja Ciebie nie ganiam > Szkoda. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Podatek ministrancki 22.02.20, 20:37 "Kto im każe chodzić z księdzem? Niech sobie ksiądz chodzi sam." - pocoo Przez całe życie chodzimy po kweście zbierając lata. Odpowiedz Link
pocoo Re: Podatek ministrancki 24.02.20, 19:51 kociak40 napisał: > Przez całe życie chodzimy po kweście zbierając lata. > Ty to potrafisz mnie pocieszyć. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Podatek ministrancki 25.02.20, 00:03 "Ty to potrafisz mnie pocieszyć." - pocoo Grunt to się niczym za bardzo nie przejmować. Niejeden zginął przygnieciony bagażem własnych doświadczeń. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Podatek ministrancki 25.02.20, 00:11 Napisałem w odpowiedzi, że nie należy za bardzo się nie przejmować. Dodam dla wyjaśnienia: Najtrudniej być człowiekiem wśród ludzi. Odpowiedz Link
pocoo Re: Podatek ministrancki 27.02.20, 11:32 kociak40 napisał: > Napisałem w odpowiedzi, że nie należy za bardzo się nie przejmować. Taka się urodziłam, że nigdy nie biadolę"nad rozlanym mlekiem" i nigdy "nie żałuję róż, gdy płoną lasy". > Dodam dla wyjaśnienia: > Najtrudniej być człowiekiem wśród ludzi. > Tak. Wiem.Tylko po co mi ta wiedza? Kiedy patrzę na przemijanie i na następców, to wiem, że nic się nie zmieni. Odpowiedz Link
kociak40 Re: Podatek ministrancki 27.02.20, 15:55 "Kiedy patrzę na przemijanie i na następców, to wiem, że nic się nie zmieni." - pocoo Żyjemy zawsze w takich czasach, które ganimy dziś, a chwalimy jutro. Odpowiedz Link