grgkh 11.01.06, 21:27 Od 21:00 audycja antyklerykalna na wesoło. Polecam ))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociak40 Re: Radio TOK FM 12.01.06, 02:17 Podobno, tak słyszałem, w Polsce jest ~ 320 arcy i biskupów. Jest dość trudna sytuacja gospodarcza, więc jakby tak ze 250 wyeksportować ich, po jakiejś dość przystępnej cenie? Może poprawiłoby to trochę "koniukturę"? Odpowiedz Link
adam81w Re: Radio TOK FM 12.01.06, 02:49 nie nie . przeciez wysylajac tych zakazonych ludzi za granice skazujemy " bogu ducha winnych " ( przepraszam nie moglem sie powstrzymac ) ludzi na zakazenie i chorobe . apropo tej audycji kurde przegapilem . ech . moze jeszcze bedzie powtarzana ? kolego o trudnym niku wiesz cos na ten temat ? a moze to cyklicznie bedzie szlo ? Odpowiedz Link
grgkh Re: Radio TOK FM 12.01.06, 11:28 Ta audycja jest na pewno cykliczna. Prowadzi ją dwóch ludzi. Podają kontakt telefoniczny, mejlowy i... chyba GG , wskutek czego polega ona w dużej części na rozmowach ze słuchaczami. Wczoraj zaskoczyli mnie odwagą wyrażania myśli (np. o kaczorach mówili "jednojajowi"). Prosili, by ludzie wymyślili, jak mogłaby się nazywać fobia związana z klerem i religią, i padło sporo ciekawych propozycji. Było w tym bardzo dużo humoru, jakieś kawały, żarty, raczej, przynajmniej dla mnie, jeszcze do zaakceptowania, bez przekraczania granicy dobrego smaku (jak w przypadku Majewskiego). Przypomniały mi się czasy komuny - audycje satyryczne, podteksty, atmosfera oporu . Nie mogłem słuchać tego bez ograniczeń, bo byłem w pracy i musiałem się skupić na swoich obowiązkach . Zastanawiam się jakie mają szanse na przetrwanie po ukonstytuowaniu się i rozpoczęciu działalności przez nową KRRiT. Kaczory intensywnie pracują na niechęć dużej części społeczeństwa polskiego, ciekawe jak się to potoczy. Ja im nie wróżę ostatecznego i pełnego sukcesu. Odpowiedz Link
kamajkore Re: Radio TOK FM 12.01.06, 12:20 w sumie innego radia nie słucham i widzę że mam rację (?) Odpowiedz Link