Dodaj do ulubionych

Radio TOK FM

11.01.06, 21:27
Od 21:00 audycja antyklerykalna na wesoło. Polecam smile)))))))

Obserwuj wątek
    • chelseaa Re: Radio TOK FM 11.01.06, 22:06
      No i jak , boli Cię brzuch od śmiechu ?
      • grgkh Re: Radio TOK FM 11.01.06, 22:52
        Skąd w Tobie tyle niechęci do mnie?
        • 0golone_jajka Re: Radio TOK FM 11.01.06, 23:30
          A co było w tej audycji?
          • kociak40 Re: Radio TOK FM 12.01.06, 02:17
            Podobno, tak słyszałem, w Polsce jest ~ 320 arcy i biskupów. Jest dość trudna
            sytuacja gospodarcza, więc jakby tak ze 250 wyeksportować ich, po jakiejś dość
            przystępnej cenie? Może poprawiłoby to trochę "koniukturę"?
            • adam81w Re: Radio TOK FM 12.01.06, 02:49
              nie nie . przeciez wysylajac tych zakazonych ludzi za granice skazujemy " bogu
              ducha winnych " ( przepraszam nie moglem sie powstrzymac ) ludzi na zakazenie i
              chorobe .

apropo tej audycji kurde przegapilem . ech .
              moze jeszcze bedzie powtarzana ? kolego o trudnym niku wiesz cos na ten temat ?
              a moze to cyklicznie bedzie szlo ?
              • grgkh Re: Radio TOK FM 12.01.06, 11:28
                Ta audycja jest na pewno cykliczna. Prowadzi ją dwóch ludzi. Podają kontakt telefoniczny, mejlowy i... chyba GG wink, wskutek czego polega ona w dużej części na rozmowach ze słuchaczami. Wczoraj zaskoczyli mnie odwagą wyrażania myśli (np. o kaczorach mówili "jednojajowi"). Prosili, by ludzie wymyślili, jak mogłaby się nazywać fobia związana z klerem i religią, i padło sporo ciekawych propozycji. Było w tym bardzo dużo humoru, jakieś kawały, żarty, raczej, przynajmniej dla mnie, jeszcze do zaakceptowania, bez przekraczania granicy dobrego smaku (jak w przypadku Majewskiego).
                Przypomniały mi się czasy komuny - audycje satyryczne, podteksty, atmosfera oporu wink.

Nie mogłem słuchać tego bez ograniczeń, bo byłem w pracy i musiałem się skupić na swoich obowiązkach wink.

Zastanawiam się jakie mają szanse na przetrwanie po ukonstytuowaniu się i rozpoczęciu działalności przez nową KRRiT.

Kaczory intensywnie pracują na niechęć dużej części społeczeństwa polskiego, ciekawe jak się to potoczy. Ja im nie wróżę ostatecznego i pełnego sukcesu.

• kamajkore Re: Radio TOK FM 12.01.06, 12:20
      w sumie innego radia nie słucham i widzę że mam rację (?)
      smile
    • kamajkore w który dzień tyg. to dają? n/t 12.01.06, 12:23
    • grgkh Kto słucha? 14.02.06, 20:22
      No kto? smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka