markiz.de.sade 12.05.06, 16:49 Oj, smutno mi, smutno. Już jakiś czas temu zgłosiłem się do udziału w dwóch forach: "Wychowanie w wierze" oraz "Kościół, religia". Żadnej odpowiedzi. Czuję się zlekceważony, oj smutno mi, smutno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wetting Re: Ignorują mnie ;( 12.05.06, 16:50 markiz.de.sade napisał: > Oj, smutno mi, smutno. > > Już jakiś czas temu zgłosiłem się do udziału w dwóch forach: "Wychowanie w > wierze" oraz "Kościół, religia". Żadnej odpowiedzi. Czuję się zlekceważony, > oj smutno mi, smutno ------------------------------------------------------------------------------------- Słusznie z Toba postapili.Ja też Cie ignoruję.Jesteś prowokatorem. Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Ignorują mnie ;( 12.05.06, 16:51 wetting napisał: > Słusznie z Toba postapili.Ja też Cie ignoruję.Jesteś prowokatorem. Oooooo, a teraz jeszcze mi ubliżają Odpowiedz Link
taus Re: Ignorują mnie ;( 12.05.06, 17:06 Pewnie doszli do wniosku, że taki wzorowy katolik jak Ty, nie potrzebuje być dłużej indo. . . nauczany Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Ignorują mnie ;( 12.05.06, 17:12 taus napisał: > Pewnie doszli do wniosku, że taki wzorowy katolik jak Ty, nie potrzebuje być dł > użej indo. . . nauczany Czyli, że tak mnie doceniają i niejako milcząco wyrażąją uznanie... no nie wiem... Przyznam, że zrobiło mi się przyjemnie. Ale nie wiem, czy mogę w to wierzyć na 100% Odpowiedz Link
monikaannaj Re: Ignorują mnie ;( 12.05.06, 17:13 Jeśli chodzi o "kościół religia" - to adminka własnie zdaje maturę. To nie lekcewazenie tylko absolutny brak czasu. Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Ignorują mnie ;( 12.05.06, 17:16 monikaannaj napisała: > Jeśli chodzi o "kościół religia" - to adminka własnie zdaje maturę. To nie > lekcewazenie tylko absolutny brak czasu. No tak, nie ma dla mnie czasu. Odpowiedz Link
marcinlet Re: Ignorują mnie ;( 12.05.06, 17:39 monikaannaj napisała: > Jeśli chodzi o "kościół religia" - to adminka własnie zdaje maturę. To nie > lekcewazenie tylko absolutny brak czasu. Przecież nie zdaje tej matury 24 h na dobę. Parę minut może znaleźć. Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Ignorują mnie ;( 12.05.06, 18:05 zdecydowanie ich popieram. nie wp..się gdzie cie nie chcą. formuła "elitarności" takiego forum KArTOfLI jeszcze cię nie rozśmieszyła??? Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Ignorują mnie ;( 12.05.06, 18:11 Oj, ale to takie bolesne... człowiek chciałby gdzieś, wjeść, a tu nie wypszczają. To wpędza w kompleksy Odpowiedz Link
wetting Re: Ignorują mnie ;( 13.05.06, 07:57 markiz.de.sade napisał: > Oj, ale to takie bolesne... człowiek chciałby gdzieś, wjeść, a tu nie > wypszczają. To wpędza w kompleksy -------------------------------------------------------------------------------- To strzel sobie w .........stopę. Odpowiedz Link
markiz.de.sade Re: Ignorują mnie ;( 13.05.06, 09:50 wetting napisał: > To strzel sobie w .........stopę. Oj tak, tak... jestem tego bliski Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: Ignorują mnie ;( 13.05.06, 14:28 Hehhe, adminki tych forów patrzą gdzie się delikwent udziela i CO PISZE i jeśli to forum Jajca, to z definicji ntaki ktoś nie ma szans ) Odpowiedz Link