srckot 23.03.07, 19:00 jakos tak sie stało, że forum o jakis niedorobionych mężatkach wlazlo mi na ulubione fora, o co tu chodzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srckot Re: )golone _jajka 23.03.07, 19:04 jest tez mozliwosc taka, ze pod zly adres wysyslam ta wiadomosc. ale, ze zaraz nie dostalem odpowiedzi to pozwalam sobie wyslac pare slow prawdy. prosze sie zajac administrowaniem a nie pieprzeniem sekretarek w dupe i tyle pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
srckota Re: )golone _jajka 23.03.07, 19:17 to jak z tym administrowaniem jest? jest? nie ma? sekretarki w dupe tylko jebane sa? PROSZE SPOWODOWAC USUNIECIE Z MOICH ULUBIONYCH FOROW JAKIES TAM MEZATKI CZY INNE NIEDOROBIONE a jak nie potrafisz to sie zajmij czyms innym a nie administrowaniem forum PZDR Odpowiedz Link
grgkh Re: )golone _jajka 23.03.07, 21:00 Nerwowy człowieku... Boisz się żony? Dopuszczasz dzieci do Twojego profilu? Za ciebie NIKT tego nie zrobi. Wejdź sobie na "Moje forum" (znajdziesz u góry strony). Poczytaj jak usunąć własnoręcznie i będzie z głowy. Odpowiedz Link
nelsonek Re: )golone _jajka 23.03.07, 23:57 Wejdz sobie na "moje forum" i tam pozmieniaj ustawienia i nie miej preensji do kogokolwiek! Sam sobie ustawiles w ulubionych, zona cie nakryla, a teraz udajesz niewiniatko? Nieladnie. Oj nieladnie. Odpowiedz Link
grgkh Re: )golone _jajka 23.03.07, 20:57 Nie wlazło samo, tylko Twoja podświadomość go potrzebała, a ręka posłusznie dopełniła przeznaczenia. Baw się dobrze. Odpowiedz Link
cytrynka123 Re: )golone _jajka 24.03.07, 12:02 Kurcze, ale znudzone forum ma branie, tylko po co teraz reklamacje. Jak sie wlazlo, trzeba jakos samemu sie wydostac, a tym bardziej nie szukac winnych , gdy zona nakryje. Niedlugo religia, kosciol stana sie klonem znudzonych, ktorym reklame robia trole ö Milego dnia. Ide na znudzone ö. Tam gorraca wirtualna kawa leje sie strumieniami. Odpowiedz Link