Gość: aneta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:06 Paradis palace z dzieckiem 2 letnim - lepszy bunaglow czy budynek główny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laa Re: Paradis Palace IP: *.chello.pl 10.09.09, 16:29 moim zdaniem bungalow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Paradis Palace IP: *.flashnet.pl 10.09.09, 20:33 Dzisiaj wróciliśmy z Paradis Palace. Hotel rewelacyjny, zarówno główny jak i bungalowy. My mieliśmy pokój w głównym i wszystko było oki, czyściutko i ładnie, rozmawialiśmy z osobami z bungalowów i też byli bardzo zadowoleni. Z bungalowów na pewno jest nieco dalej na plaże niż z głównego ale niewiele, za to podobno dużo ciszej bo nie słychać nocnych animacji, które z reguły trawią do 23-24 godziny. Pozdrawiamy i życzymy udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iinka Re: Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 20:33 A moim zdaniem główny. Z bungalowów niektórzy byli bardzo niezadowoleni, można kiepsko trafić (śmierdzi, daleko, robale). Ja miałam budynek główny z widokiem na basen i morze i wszystko było super, chociaż przyznaję, że wieczorami, do 23.00 było głośno (animacje). Odpowiedz Link Zgłoś
baba113 Re: Paradis Palace 13.09.09, 10:19 Ja też lecę 24.09 do tego hotelu z 2 letnim synkiem mam pokój w budynku głównym podobno czystsze (w tej chwili są tam moi rodzice) Wiem z innego wątku że miałaś wylot z Katowic wiesz już o zmianach trzeba lecieć z Warszawy :-(( ale za to zyskujemy dzień wczasów bo jesteśmy już w połudzie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekielka79 Re: Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:01 tez miałam lecieć na 2 tyg,z katowic 17- go i "super "itaka poinformowała mnie tydzień przed wylotem ze albo lecę na tydzień z katowic albo wcale!!bo z warszawy już nie było miejsc.Więc planowany od ponad 3 miesięcy urlop poszedł się paść i zostałam totalnie na lodzie z niczym!Skandal normalnie.Totalna ignorancja i olanie klienta!!Nigdy więcej itaki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iinka Re: Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:48 No to rzeczywiście skandal. Współczuję tekielka. Ale może jeszcze uda Ci się znaleźć coś zamiast tego i jednak będziesz miała fajne wakacje. Głowa do góry i szybko szukaj jakiegoś lasta w innej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 10:29 Tak, tak lecimy jednak z Warszawy (nie wiem jak dojedziemy 300 km do lotniska z dzieciakiem, który nie toleruje fotelika???). Jestesmy dzień do przodu, ale prognoza na 24, 25 i 26 jest fatalna - cały czas deszcz. Będziemy w bungalowach. Jak tam Wasze przygotowania? Może piszmy sobie na maila: anetz5@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baba113 Re: Paradis Palace 14.09.09, 17:51 Niestety Itaka nas puściła w trąbę i stwierdzili że jednak nie ma miejsc z Wawy jestem wściekła !!! Całe szczęście że nasze biuro stanęło na wysokości zadania i załatwia nam w tej samej cenie 5* hotel (biora na siebie dopłatę)Także niestety nie spotkamy się a szkoda bo dzieciaki miałyby towarzystwo :-)) Życzę udanego pobytu a o pogodę się nie martw jest OK w tej chwili są tam moi rodzice na wczasach i mam info z pierwszej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 08:38 A to wielka szkoda, ale zawsze są plusy minusów, więc będzie dobrze. Bawcie się dobrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś