niesi_a 02.10.09, 09:12 witam byłam w tym roku na wakacjach w pyramides interesują mnie informacje na temat pracujących tam animatorów zwłaszcza Max i Kimo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltasukienka Re: animatozy z les pyramides 02.10.09, 14:10 hej, bylam kiedys w tym hotelu ale nie w tym roku, masz moze jakies zdjecia animatorow? nie pamietam juz imion ale wiem ze ze skladu, ktory byl za mojego pobytu w tym roku pracowalo conajmniej 2;) Odpowiedz Link Zgłoś
niesi_a Re: animatozy z les pyramides 02.10.09, 16:45 tak mam fotki. wiem ze Walid taki starszy to tam już dłużej pracuje a Kimo 2 rok to napewno a Max nawet nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
zoltasukienka Re: animatozy z les pyramides 02.10.09, 18:43 a ten max nie ejst djem? bo za mojego pobytu chyba byl dj max;) rok temu byli elyes, walid, manou,ali,kimo i jeszcze jeden murzynek, ale to oczywiscie i tak imiona z koszulek;p a ali jest dalej szefem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
niesi_a Re: animatozy z les pyramides 02.10.09, 19:13 niom był i dj i prowadził tez animacje, niom to kimo i w tym roku był - to oni rozkrecali ludzi i raczej wporządku. tak Ali dalej jest szefem Odpowiedz Link Zgłoś
aish_a_asia Re: animatozy z les pyramides 16.08.10, 00:20 Hej ja wróciłam własnie z tego hotelu i z tego co widzę prawie wszyscy animatorzy dalej tam pracują. Czy możecie cos więcej napisać o Manou i Walidzie? Odpowiedz Link Zgłoś
irulanacorrino Re: animatozy z les pyramides 17.08.10, 19:18 Znany temat - można poszukać w archiwum sprzed dwu lat. Wszyscy walą laski na boku, Ci z narzeczonymi również:) Odpowiedz Link Zgłoś
aish_a_asia Re: animatozy z les pyramides 19.08.10, 20:52 hmm jakos nie moge nic znalezc może wkleisz linka albo opowiesz coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś