Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 08:17 Witam proszę o opinie o hotelu Soviva Resort, jadę z małymi dziećmi. Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Soviva Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 22:19 Lata świetności ma za sobą, pokoje skromne ,ale wszystko było ,prysznic ,toaleta ,łóżko ,szafa, tv,balkon i lodówka .Byliśmy z dziećmi 6 i 3 lata, wszyscy bardzo zadowoleni,dzieci płakały przy rozstaniu z animatorami,w drugim tygodniu po zapoznaniu się ze wszystkimi nie wychodziły z kids klubu,pół dnia były pod opieką Jonego, Kimo, Aidy, i innych których imion już nie pamiętam.Wieczorne animacje też super.Nie polecam natomiast spoufalania się z szefem animatorów niejakim Szokrim, ponieważ na początku pyta się czy wszystko ok czy przedstawienie się podobało i takie gadki szmatki i jest miło, ale pod koniec naszego pobytu stał się namolny,przysiadał się jak do swojego nagabywał o przynoszenie drinków częstował się bez zaproszenia papierosami i tym podobne,a my byliśmy skrępowani .Facet z rodzaju daj palec a weżmie całą rękę.Pozostała obsługa bardzo miła Nino, Sisko, Momo.Hotel średnio czysty ,ale wszystko rekompensuje zjeżdżalnia i basen, ale za cenę 1700 2 tyg w All nie można oczekiwać luksusu.Jak masz jakieś konkretne pytania to chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Soviva Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 09:09 Dziękuję Ci Agusiu bardzo,wiesz trochę mnie zaskoczyla cena którą płaciłaś bo nam wychodzi znacznie więcej z exim tour 20,08 prawie 3000 za dorosłą os.z jakiego biura leciałaś i czy dużo wcześniej rezerwowalaś a może to last. proszę odpisz mi na emalia ewunia79-79@o2.pl Ja jadę zmaluszkami 1,5 i 4 l ,czy coś udało wam się zwiedzić.Dzięki ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sebasebaseba Re: Soviva Resort 13.07.10, 11:36 Też wybieram się do tego hotelu w sierpniu, i jesli można prosiłbym o info: 1. Jaka jest hotelowa plaża, czy czysta, o łagodnym zejściu do morza, czy nie ma problemów z parasolami i leżakami 2. Jakie wyzywienie, czy różnorodne i smaczne, czy takie sobie. 3.Łazienka, czy jest w niej prysznic czy wanna, napisałaś że w Twoim pokoju był prysznic, ale chyba gdzieś czytałem że są wanny, tylko teraz już nie jestem pewny czy o ten hotel chodziło, a zależałoby mi na prysznicu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Soviva Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 21:28 Generalnie do plaży trzeba dojść taką małą uliczką ,wychodzisz tyłem hotelu przy dyskotece i spacerkiem 5 minutek, na plaży nie było problemu z leżakami,ale my byliśmy przed szczytem sezonu od 04.06 do 18.06.,ma łagodne zejście do wody i jest średnio czysta,podczas mojego pobytu trwała budowa nowego baru.Wyżywienie też w rejonach średniego ale głodni nie chodziliśmy.Widziałam trzy pokoje i we wszystkich prysznice. Odpowiedz Link Zgłoś
suhotnik Re: Soviva Resort 02.11.10, 22:47 A czy były mrówki w pokojach ? Na Holidaycheck czytałem kilka opinii na ten teamt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Soviva Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 23:44 U mnie w pokoju nie było , ale do siostry się nalazły i to była wina szwagra bo on nie nażarty i przynosił jedzenie do pokoju a potem kruszył i kapał arbuzem na balkonie ,to i mrówki się zwiedziały. Hotel bez luksusów ale za takie pieniądze mi wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś