Gość: turysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 09:49 Czy warto wybrać się na tą wycieczkę ,co jest ciekawego w tym parku ,ile kosztują bilety ,jakie są atrakcje dla dzieci ,proszę o odpowiedż kogoś kto tam był. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anq28 Re: Friguia Park IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.11, 18:05 Park całkiem przyjemny, nie wiem co jest dla dzieci bo mnie to nie interesowało i byłam prywatnie taxi....ale można powiedzieć, że to takie większe zoo...Chodzi się kładkami nad wybiegami, można nakarmić zwierzaki typu osiołki, kucyki itp., oprócz tego jest pokaz tresury fok. Jadąc prywatnie z Hammametu koszt na osobę ok. 40zł więc było warto (taxi+wejściówka wyszedł na 4 osoby). Natomiast z biurem jest jeszcze pokaz afrykańskich tańców, kolacja w namiotach (całe zoo jest stylizowane na afrykańską wioskę) itp. Lekka, przyjemna wycieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Friguia Park 12.06.11, 21:54 są jeszcze delfiny, oddzielnie płatne. Jeśli ktoś nie widział - a my wcześniej nie widzieliśmy - to warto obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Friguia Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 11:35 anq28 może pamiętasz ceny samych wejściówek ,jeśli tak to napisz.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Friguia Park 13.06.11, 21:12 delfinarium: dorośli 20 a dzieci 10 dinarów www.pajacyk.pl ulubione forum Gwiazdki 2001: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=31090 *** GWIAZDKI 2001 *** Odpowiedz Link Zgłoś
marysia111113 Re: Friguia Park 29.07.11, 15:22 Jadę do Tunezji 25 sierpnia i bardzo chciałabym zobaczyć Friguia Park. Będę w Port el Kantaoui . Czy ktoś wie jak dojechać do Parku Friguia - taxi czy tuk tukiem - jaka jest cena przejazdu - w jedną stronę czy w obie. Odpowiedz Link Zgłoś