Gość: Agix IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 10.06.12, 11:18 Wylot Katowice 04.07. godz 17:15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomasz Re: Caribbean World Nabeul IP: *.piaseczno.robbo.pl 12.06.12, 09:46 4/07 Warszawa .Rano Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agix Re: Caribbean World Nabeul IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 19.06.12, 23:24 Tomasz, dużo jest opinii na temat caribbean lecz w innych miastach, ten w nabeulu jakoś pominięty, mam nadzieję, że będzie ok. Pozdrawiam i do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZ Re: Caribbean World Nabeul IP: *.piaseczno.robbo.pl 20.06.12, 16:20 Opinie są słabe,ale na tych samych forach wpisałem hotel Happy Elegant w Turcji w którym byłem. Moja ocena 4.3 -hotel starał się w 2010 o 5 gwiazdkę , inni dali 1.6-2..7. Więc nie przejmuję się. jak ktoś żałuje 1$ napiwku to nie będzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agix Re: Caribbean World Nabeul IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 21.06.12, 23:13 Nie przejmuję się, jestem przekonana, że będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: Caribbean World Nabeul IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.12, 09:52 hmm, hotel taki sobie, w zasadzie pokoje jak na zdjęciach, bez szału, da się wytrzymać, fajne baseny, zjeżdżalnie, plaza fajna - tylko to mi się tutaj podobało, minus to jedzenie, niestety po pobycie w tym hotelu trójeczka z naszej czwóreczki była chora:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Caribbean World Nabeul IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.12, 17:55 Ktoś stamtąd wrócił ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Caribbean World Nabeul IP: *.centertel.pl 13.08.12, 12:22 w hotel ogólnie w porządku, pokoje to tylko i tak żeby się przespać, baseny bardzo fajne, ale jedzenie prze niemiłe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolia Re: Caribbean World Nabeul IP: *.252.55.34.internetia.net.pl 15.08.12, 15:51 Hotel, jak Tunezję ok, bo jadąc tam trzeba mieć założenie, że czyścioszkami Arabowie, nie byli i nie są. Jedzenie takie sobie, ani złe, ani dobre. Jeśli nie będziecie wymyślać - coś tam zjecie, spokojnie. Obsługa hotelu przemiła - każdy uśmiechnięty, pogodny, chętny do rozmowy, chociaż pracy mają mnóstwo i jak na ich raczej leniwą naturę dość się "splatają" Baseny fajne, czyste. Dużym plusem jest rozdzielenie ich na część rozrywkową z rewelacyjnymi animacjami dla dzieci i część przy plaży, z basenem głębszym dla umiejących pływać. Pokoje w sam raz, dość czyste, a zaśniedziałe krany, to nie wina ich niedbalstwa, a raczej wody i jej jakości. Większość obsługi porozumiewa się w języku angielskim dość swobodnie. Pani Rezydent, jak to Pani Rezydent, wygadana owszem, ale bez większego zaangażowania ;) Na alkohole nie ma co narzekać, picie mocniejszych trunków w tamtejszych temperaturach nie jest chyba dobrym pomysłem.... Moja rada, po dwóch pobytach w Tunezji - traktujcie Tunezyjczyków z szacunkiem, oni nie są tam naszymi służącymi, pracują aby nam tam było dobrze. Owszem, mają swoje maniery, ale w większości to ludzie wykształceni, znający języki, niegłupi. Wkurzają mnie Polacy, którzy za punkt honoru stawiają sobie nauczyć "Arabuska" kilku soczystych przekleństw, a potem są oburzeni, że taki słowami nas podsumowują.... Macie pytania, piszcie. Odpowiem :) Aha, dla mnie największą porażką byli polscy animatorzy. Ze średnią znajomością języka angielskiego. Wciąż obrażeni na cały świat, zwłaszcza Panna Marlena, udająca księżniczkę niezadowoloną z życia. Zero zaangażowania w animacje, szukanie tylko miejsca gdzie można zapalić, albo wypić kawę. Nie mówiąc już o powiedzeniu lub odpowiedzeniu "dzień dobry". Katastrofa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Caribbean World Nabeul IP: *.piaseczno.robbo.pl 27.08.12, 09:18 POBYT 4.07-18.07.12 MOŻNA ZALICZYĆ ZA UDANY. PIERWSZY TYDZIEŃ GORĄCY ,A W DRUGIM PRZYJEMNY CHŁODNY WIATEREK.OPINIA- KOLIA- MOGĘ SIĘ PODPISAĆ. NASI ANIMATORZY OK,ALE PIERWSZY RAZ BYLI NA TAKIEJ IMPREZIE ,TO MOŻE TAKIE ODCZUCIA . HOTEL DUŻY I DUŻO POLAKÓW.JEDZENIE UJDZIE,ALKOHOL CIENIUTKI,-RATUNEK NA BEZCŁÓWCE_)+POKOJE TAK 2 GWIAZDKI,BASENY SUPER.PLAŻA PIASZCZYSTA ,WEJŚCIE DO MORZA PIASZCZYSTE,CZYSTOŚĆ MORZA ZALEŻY OD KIERUNKU WIATRU,OD KRYSZTAŁU DO PŁYWAJĄCYCH ODCHODÓW.WIECZOREM PLAŻA JEST TRAKTOWANA JAK PIKNIK DLA MIEJSCOWYCH *(MIAŁEM POKÓJ W HOTELU-BUNGALOWY TAKIE SAME JAK POKÓJ W HOTELU)OBSŁUGA MIŁA,ANGIELSKI SŁABY-ALE W RECEPCJI ROSYJSKI DOBRY.HOTEL DOBRZE CHRONIONY.NA MIEŚCIE BEZPIECZNIE,MEDINA 2300M.BAJECZNIE TANIE TAKSÓWKI. WYJAZD NA 3 GODZINY DO HAMMAMETU I JAŚMIN 50 DINARÓW I TO ZAMÓWIONA NA RECEPCJI-NA LICZNIKU MIAŁ 25 DINARÓW.... WYCIECZKA 6 GODZIN TAXI DO TUNISU ,KARTAGINY I SIDI BOU SAID 100 DINARÓW ZA 4 OSOBY- MNIEJ NIŻ POŁOWA U REZYDENTA. MOJE OPINIE NA WAKACJE.PL I OCENIACZ. JAK KTOŚ BĘDZIE POZDROWIĆ = NAZARA=BARMAN KELNER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolia Re: Caribbean World Nabeul IP: *.252.55.34.internetia.net.pl 27.08.12, 17:46 Barman Nazar, ten wysoki przystojniak? :) Czarodziej, któremu podobają się nie tylko polskie dziewczyny .... ;) Ale owszem proszę pozdrowić. Odpowiedz Link Zgłoś