12.02.13, 01:07
Dziewczyny chcecie się zabawić, zapomnieć - bawcie się - ale nigdy nie zakochujcie się w nich (Tunezyjczykach) uwierzcie mi nie warto. Może 1 na 1000 związków się uda. Wiem, łatwo powiedzieć. Też czytałam różne historie dziewczyn i wierzyłam, że to On jest tym jednym na tysiąc. Prawda okazała się jednak inna. Teraz pozostały tylko wspomnienia, zdjęcia i tęsknota...i żal do samej siebie, że byłam tak głupia i naiwna. Uczcie się na cudzych błędach.
Obserwuj wątek
    • race.camel Pustynny glos rozsadku (po czasie:) 12.02.13, 17:58

Zaczynasz madrzec. To forum jednak jest w przewazajacej czesci
      dla glupich i naiwnych dziewczyn ktorym zadna rada nie pomoze.
      • kolejnaglupia Re: Pustynny glos rozsadku (po czasie:) 12.02.13, 23:14
        Nie oceniaj mnie. Nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz. Tak, to prawda byłam naiwna ale ja po prostu kochałam, choć przez chwilę w życiu byłam naprawdę szczęśliwa.
        • race.camel Profil polskiej turystki 13.02.13, 17:46
          kolejnaglupia napisał(a):

"Nie oceniaj mnie. Nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz. "

Oceniam Ciebie na podstawie tego co piszesz i Twojego zachowania.
          Nie poznam Ciebie blizej poniewaz dziewczyny naiwne i nieobyte sa
          poza moimi zainteresowaniami.

Twoj profil rysuje sie wyraznie. Co mozna powiedziec o dziewczynie
          ktora wyjezdza na wakacje i zakochuje sie w noszacym walizki,
          podawaczu recznikow lub innym serwisowym ktorego jedynym marzeniem
          jest przelecenie naiwnej turystki z bylych krajow socjalistycznych?
          Pytanie retoryczne, prawda?

Powielasz tylko stereotyp polskiej turystki w krajach arabskich.
          Naiwnej lub glupawej. Albo naiwnej i glupawej jednoczesnie.

• kolejnaglupia Re: Profil polskiej turystki 13.02.13, 22:03
            Nie baw się w psychologa bo Ci to nie wychodzi. On nie jest ani noszącym walizki, ani podawaczem ręczników, ani innym serwisowym. A marzenia też ma inne niż "przelecenie naiwnej turystki z byłych krajów socjalistycznych". A jeśli mowa o stereotypach - wszyscy wiemy, że są dziewczyny, kobiety(nie tylko Polki), które jeżdżą do Tunezji na seks. Tylko że nie o nich Tunezyjczycy myślą źle. Oni myślą źle o Polskich facetach, którzy nie potrafią zaspokoić swojej kobiety, którzy idąc do baru biorą drinka czy cokolwiek innego tylko dla siebie.
            • race.camel Re: Profil polskiej turystki 13.02.13, 23:40

Podsumujmy nasza wymiane opinii. Znasz siebie najlepiej wiec
              wybralas sobie odpowiedni nick. Zakladasz placzliwy watek.
              Piszesz, ze tylko wowczas, w Tunezji, bylas po raz pierwszy
              przez moment szczesliwa. Smutne jest Twoje wewnetrze zycie.
              Moze na wiosne sie ozywi. Zycze Tobie owsikow. Zawsze to cos:)

Poplacz jeszcze troche, kolejnaglupiutka, byc moze lzy splucza z Ciebie
              warstewke glupoty. Ogarnij sie zalosna makolagwo. Zacznij oszczedzac
              na kolejny arabski wyjazd. Najwidoczniej w kraju nikt nie chce na Ciebie
              nawet nasikac. Smutne to... I zalosne:(.
              • kolejnaglupia Re: Profil polskiej turystki 16.02.13, 20:53
                Jeśli chodzi o Ciebie race.camel potwierdziłeś tylko to co powiedziałam i co Tunezyjczycy myślą o Was, polskich facetach. Jak widać należysz do tych kilkudziesięciu procent Polaków, bo oczywiście nie wszyscy są tacy. Jak nie potrafisz powiedzieć nic mądrego to zaczynasz obrażać. Smutne to... I żałosne.
                • race.camel Re: Profil polskiej turystki 17.02.13, 07:13

Belkoczesz smutny polski turystyczny materacu.
                  Czy naprawde nie widzisz jak bardzo zalosna jestes?
            • 22ja Re: Profil polskiej turystki 16.02.13, 13:31
              witam,ja rowniez poznalam pare lat temu tunezyjczyka.na poczatku aniol-zapewnial o milosci non stop.jestesmy w zwiazku ale bez slubu.od jakiegos czasu zaczal mnie ponizac.wszystko zaczelo sie jak jego klamstwa stawaly sie notoryczne, a ja zadalam wyjasnien.wtedy to zaczely sie wyzwiska typu "ty suko","jestes zerem"itp. kochalam go i wybaczalam,wybaczylam nawet to jak kilka miesiecy temu rzucal mna o sciane i lozko.odkad zaczal czytac koran i spedzac duzo czasu w internecie jest nie do poznania.coraz bardziej zaczynam watpic w jego milosc.czy ja moge mu jeszcze ufac?oglada sie na moich oczach za innymi,a ostatnio powiedzial mi,ze ja nie jestem kobieca-za malo waze i nie pociagam go.bardzo zranil mnie tymi slowami,bo kocham go nad zycie.zaufalam mu a on to wykorzystal.czy arab naprawde nie potrafi kochac jednej kobiety i byc szczery?
              • kolejnaglupia Re: Profil polskiej turystki 16.02.13, 20:46
                Nie wiem co mam Ci odpowiedzieć bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Mieszkacie razem? W Polsce czy w Tunezji? Myślę, że są tacy którzy, kochają naprawdę i są wierni tylko jednej kobiecie, ale bardzo dużo zależy od nas (kobiet). Jeśli od początki pokażemy, że bardzo nam zależy i jak bardzo jesteśmy zakochane oni (faceci - i nie tylko Araby) to wykorzystają. Nie tylko Araby poniżają, biją, maltretują - Polacy też to robią. Wszystko zależy od człowieka jakim jest i jak był wychowywany.
              • piasek.mi.zgrzyta Oznaki wielkiej milosci 17.02.13, 07:32
                22ja napisał(a):

> zaczal mnie ponizac... klamstwa...zaczely sie wyzwiska typu "ty suko","jestes zerem"
                ...rzucal mna o sciane i lozko...zaczynam watpic w jego milosc...oglada sie na moich
                oczach za innymi...ostatnio powiedzial mi,ze ja nie jestem kobieca-za malo waze i nie pociagam go.bardzo zranil mnie tymi slowami...czy arab naprawde nie potrafi kochac jednej kobiety i byc szczery?<

Przeczytaj swoje wynurzenia jeszcze raz. I jeszcze raz. Jest oczywiste, ze Twoj
                Habis Ciebie kocha. Ile jeszcze razy powinien rzucic Ciebie o sciane i w przyplywie
                czulosci nazwac Ciebie szmata zamiast suka abys uwierzyla w jego anielska milosc?

Zalosna jest ta wasza znajomosc. Nalezysz do grupy kobiet ktore kieruja sie motto:
                niechby pil, niechby bil, byle tylko byl. Smutne to. Jezeli Ty sama nie masz szacunku
                dla siebie, co jest widocznym, to nie spodziewaja sie aby inni mieli. Kobiety majace
                romanse z Arabami maja sklonnosci masochistyczne. I Arabowie je chetnie pielegnuja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka