Gość: lex IP: *.play-internet.pl 09.04.14, 16:22 Ktoś zna dobrze ten hotel? Lecę w czerwcu. Z góry dziękuję za wszystkie przydatne informacje. Jak tam wygląda all , koszt sejfu, leżaki, wycieczki fakultatywne, pokoje, itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lex Re: El Mouradi El Menzah IP: *.play-internet.pl 12.04.14, 09:26 Nikt nic nie pomoże??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasik02 Re: El Mouradi El Menzah 29.04.14, 14:09 Hotel jest super, na plażę przez ulicę, leżaki na basenie i przy plaży bezpłatne, ale musisz bladym świtem zająć. o sejfie nic nie powiem, nie korzystałam. Bar w lobby, ale przy basenie też napijesz się piwka, drinki też podadzą. Problem jest taki, że w lobby nie ma za dużo miejsc siedzących więc wieczorami ludzie okupują nawet murki, ale jak można też udać się do baru przy basenie gdzie wieczorem podają grillowane potrawy, i nieopodal jest scena. Posiłki podawane są w dużej stołówce i moim zdaniem są przepyszne: mnóstwo różnych propozycji dla każdego, mięsne, warzywne, dla dzieci naleśniki, torty, ciasta, no nie ma się do czego przyczepić. I nie zdarzyło mi się że czego zabrakło. Tylko w sytuacji gdy wybierasz się na wycieczkę, i jest informacja że jest wczesne śniadanie (tj w okolicach 5 -6 rano) będzie skromne, tj kontynentalne- radzę zabrać prowiant z kolacji, rano nie ma często nawet bułek o dodatkach nie wspominając. Pokoje - tu liczy się fart, urok damskiej części ekipy/pary , z którą jedziesz i parę dolarów ale nie dawaj żadnej kasy do paszportu bo to w ogóle nie skutkuje. Po ocenie pokoju po przyjeździe o ile nie jest to 2 nad ranem jeśli chcesz wymienić poproś o zmianę tylko kierownika recepcji i dopiero po zaproponowaniu zadowalającego pokoju wynagrodź jego starania o Twój komfort. Mnie kosztowało to ok 100 zł , ale opcja rezerwacji takiego pokoju jak chciałam w Polsce kosztowałaby mnie ok 1000 zł więcej. Jeśli chcesz mieć widok na basen, jedziesz np. z dzieckiem i chcesz dla niego osobną sypialnię, wifi w pokoju to polecam nr 2019, 3019 lub 4019. Unikać pokoi nad sceną. Wycieczki - ja byłam na 2 dniowej saharze . Najlepsza rzecz na jakiej byłam w życiu w ogóle. Poziom zorganizowania pilota, kierowcy, atrakcji na miejscu zdumiał mnie po prostu, wszystko jak w zegarku, żadnego, nawet 10 minutowego zbędnego czekania. Pełna egzotyka, no po prostu najlepiej wydane pieniądze na wycieczce fakultatywnej W razie pytań służę pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: El Mouradi El Menzah IP: *.play-internet.pl 30.04.14, 10:16 Dziękuję za bardzo rzeczowe i pożyteczne informacje. To miłe. Byłem w Yasmine ale 8 lat temu i nie w tym hotelu i z pewnością wiele się zmieniło. Na plaży też jest walka o leżaki??? W jakim miesiącu byłaś i z jakiego biura? Pokoje z tego co wiem mają dwa widoki tj. basen i morze?? Balkony posiadają wszystkie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasik02 Re: El Mouradi El Menzah 30.04.14, 13:35 Balkon posiadają wszystkie, moim zdaniem fajniejsze są pokoje w prawym skrzydle (patrząc od frontu hotelu). Widok jest albo na basen albo na morze - to też do załatwienia w recepcji, niemniej niektórym z mojej grupy udało się dostać od razu widok na morze, bez dopłat, ale i tak radzę nie przepłacać w Polsce przy rezerwacji tylko tam na miejscu jakoś to załatwić. Ponieważ leżaki na plaży są bezpłatne, to od ok. 6 rano jest pielgrzymka tzw. ręcznikowych, które zostawiają swoje ręczniki na leżaku i wracają do hotelu, by po ok. 4-5 godzinach wrócić po śniadanku na plażowanie, a ich leżaki są w ten sposób zajęte przez cały dzień. Jakimś cudem udawało mi się zawsze jednak jakiś leżak mimo braku tej "rezerwacji":) Byłam koniec czerwca początek lipca w zeszłym roku. SUN&FUN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: El Mouradi El Menzah IP: *.play-internet.pl 02.05.14, 08:49 Wielkie dzięki za bardzo rzeczowe i przydatne info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: El Mouradi El Menzah IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.14, 10:16 Witam a którego czerwca i skąd lecisz z jakiego biura podróży jeśli można spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: El Mouradi El Menzah IP: *.play-internet.pl 26.05.14, 12:19 12.06 Katowice Sunshine Holliday Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: El Mouradi El Menzah IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.14, 12:37 Ja chcę jechać 05 czerwca właśnie też z tego biura ale mam obawy nie dziwi cię ze ten sam hotel w innych biurach jest o 1000. Złoty droższy a opinie o tym biurze z tego roku nie są za ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: El Mouradi El Menzah IP: *.play-internet.pl 26.05.14, 12:50 Właściciel biura podróży jest właścicielem sieci hotel El Mouradi. Co do opinii to dotyczą raczej wcześniejszych właścicieli tj Viva club , a co słyszałeś o tym biurze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: El Mouradi El Menzah IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.14, 13:24 No ja zawsze staram się trochę dowiedzieć zanim podejmne ostateczno decyzję np gdzieś czytałem że był brak opieki rezydenta nie stawił się na latnisku żeby ludzi odebrać i tym podobe ja wiem że większość ludzi piszę bzdury albo przesadza z tymi opiniami ale jak na 15 opini 12 jest negatywnych to coś tam się w głowie rodzi jakiś niepokój i to były opinie z tego roku ja akurat nie znam ani angielskiego ani niemieckiego języka i niechciałbym się znajść w takiej sytulacji że jestem na lotnisku i nie wiem co dalej kurczę .o faktycznie cenę tego hotelu leży mega atrakcyjna ale nikt się nie chce na wakacjach stresować i denerwować.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: El Mouradi El Menzah IP: *.play-internet.pl 26.05.14, 13:34 Też je czytałem. Chodziło o Turcję i jeszcze Viva Club. Latałem już z wieloma biurami i z każdym mogą być problemy. Cena nie gwarantuje jakości czy fachowości rezydenta. Liczę , że w swoich (sieć EL Mouradi) hotelach będzie to lepiej poukładane a i biuro dopiero zaczyna więc powinno się starać. Też lecisz z Katowic? Na tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: El Mouradi El Menzah IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.14, 13:43 Jeszcze nie rezerwowalem ale mnie kusi tak z Katowic tylko 05.czerwca obyś miała rację bo bardzo mnie kusi ta oferta rozważam jeszcze inne ale po twoich uspakajajacych słowach chyba penknę i zarezerwuje dzięki za wszystko udanych wakacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajrin Re: El Mouradi El Menzah IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.06.14, 20:58 Cześć, fajnie wiedzieć,że ktoś jedzie w tym samym czasie.Ja też jadę 12.06 i martwiłam się,że nie będzie Polaków. Jadę z Wezyra.Udanego urlopu:) Zresztą sobie też tego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.666 Re: El Mouradi El Menzah 04.06.14, 21:08 12.06 Katowice el mouradi skanes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: El Mouradi El Menzah 12.06 IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.14, 19:08 Hej,my też lecimy 12.06 z Warszawy,liczę,że urlop będzie udany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: El Mouradi El Menzah IP: *.play-internet.pl 26.05.14, 13:54 To może jak tam będziesz to wyślij tu jakieś info w trakcie pobytu, miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: El Mouradi El Menzah IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.14, 14:06 Jasne spoko jak będę to napisze ci parę zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: El Mouradi El Menzah IP: 196.203.77.* 06.06.14, 11:38 Jestem wbijaj śmiało jak nie jesteś królewna to jest ok rok temu w Egipcie za większe pieniążki miałem troszkę gorsze warunki trochę straszą korytarze ale pokój ok jedzenie po śniadaniu powiem że ok myślę że reszta też będzie ok pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: El Mouradi El Menzah IP: *.play-internet.pl 06.06.14, 11:50 I Jesteś jednak z Sunshine? Jakie mają ceny wycieczek fakultatywnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: El Mouradi El Menzah IP: 196.203.77.* 06.06.14, 12:54 Nie wiem bo mnie iteresowala tylko Sahara ta imprezka 215 dinarow reszta sie nie interesowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: El Mouradi El Menzah IP: *.play-internet.pl 06.06.14, 16:27 Zerknij jutro czy spoko z leżakami czy walka od 05 rano i co tam jeszcze wykukałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: El Mouradi El Menzah IP: 41.230.41.* 07.06.14, 11:37 Powiem tak narazie jest spoko z tymi lezakami ale myślę że z dnia na dzień będzie coraz gorzej na plaży jeszcze nie byłem więc nie wiem co jeszcze wifi raz jest raz nie ma czasami to mi nawet w pokoju złapie ale raczej w nocy lub wcześnie rano jedyny niesmak jest przy kolacji i obiedzie napoje przynoszą kelnerzy i zanim się doprosisz to zdążysz zjeść dziś dam jakiemuś pokemonowi dolca myślę że to na pewno pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: El Mouradi El Menzah IP: *.play-internet.pl 07.06.14, 19:12 Dzięki za info. Jak będziesz jeszcze coś widział to wrzuć na forum. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: El Mouradi El Menzah IP: *.centertel.pl 27.05.14, 08:17 Leci ktoś do el mouradi menzah 13.07.2014? Z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radovic Re: El Mouradi El Menzah IP: *.lodz.mm.pl 05.06.14, 19:16 hej Legia gol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurnik Katowice, Katowice... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 20:14 Gdzie one sa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: El Mouradi El Menzah IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.14, 00:07 Leci, leci:) Odpowiedz Link Zgłoś
or-fo Re: El Mouradi El Menzah 22.06.14, 00:41 Hotel ma więcej minusów niż plusów . Odpowiedz Link Zgłoś